Įkraunama...
Įkraunama...

Ka manote apie sukneles iš Ebay svetainės?

Sveikos,
Jau nebesidalinat mintim apie sukneles is ebay, taigi as parodysiu savo suknele pirkta ebay:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurate1603: 19 rugpjūčio 2009 - 18:36
O as is ebay greiciausiai pirksiu tik ne is kinijos:)
http://cgi.ebay.co.u...e=STRK:MEWAX:IT ta apatine auksine suknia.
Pardavinejo ja uz 250£ bet nieks nepirko,tai as pasiuliau 150£ ir sutiko thumbup.gif O kas liecia china,tai esu viena is tiesiogio puslapio uzsisakius,modelis tikrai nesunkus,pagrazinimai neblogi,bet jau dydis nei i tvora nei i meta,o sumokejau 200$,tai paskui per ebay pardaviau gal uz 40£,ot tai biznis schmoll.gif Bet reik ziuret ne i tai kaip ji atrodo paveikslelyje,o kiek ir kokio feedbeck'o pardavejas turi,jei vien geras tada rizikuociau,ir zinoma tiketis kad greiciausiai bus prastesnes kokybes,bet svarbu imanoma padailinti,o kai su dydziais negerai tada jau beda.
Atsakyti
QUOTE(jurate1603 @ 2009 08 19, 19:35)
Jau nebesidalinat mintim apie sukneles is ebay, taigi as parodysiu savo suknele pirkta ebay:

Visai graži tavo suknelė, o kaip kokybė?
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
pasirodysiu ir aš blush2.gif , užsisakiau suknelę iš ebay tokią: user posted image
o gavau tokią ax.gif (aišku tik gavus ir nisifotografavau ax.gif tai grožio jokio biggrin.gif )
user posted image
Panaši, bet ne identiška, medžiagytė gera, bet kiniečiai šiek tiek persistengė doh.gif , ten kur reikėjo vieno sluoksnio šifono yra du g.gif .
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2009 05 30, 13:50)
Zinoma, kad tobulink, jei dydis geras, viskas gerai, tai nueik y audiniu parduotuve, prisipirk visokiu pagrazinimu ir td pas siuveja tiesiai (bent jau as taip su savo ebejinuke darysiu). Galu gale,nera nieko nepataisomo 4u.gif

as ta paty dariau, patikek, tau siuveja gali duoti tokiu patarimu, kad suknele turesi vienetine 4u.gif patarciau pirmiau pasitarti su siuveja.
Atsakyti
Na.. iskeliu temele i virsu.... ax.gif
savo suknele taipogi uzsisakinejau is ebay.. ir visai nebloga gavau smile.gif man patiko smile.gif
http://public.fotki....s/aa153441.html
Atsakyti
labai nuotaikinga ir graži suknia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2009 08 30, 10:08)
Sveikos merginos  4u.gif
pasirodysiu ir aš  blush2.gif , užsisakiau suknelę iš ebay tokią: user posted image
o gavau tokią  ax.gif (aišku tik gavus ir nisifotografavau  ax.gif tai grožio jokio  biggrin.gif )
user posted image
Panaši, bet ne identiška, medžiagytė gera, bet kiniečiai šiek tiek persistengė  doh.gif , ten kur reikėjo vieno sluoksnio šifono yra du  g.gif .

na nelabai ji man ant taves.matosi,jog jai kazkas ne to.galetu buti visu pirma ilgesne kaip nuotraukoje,dirzelis ryskesnis ir tas virsus prie krutines kazkaip keistai atrodo. g.gif sorry uz komentarus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2009 09 08, 14:55)
na nelabai ji man ant taves.matosi,jog jai kazkas ne to.galetu buti visu pirma ilgesne kaip nuotraukoje,dirzelis ryskesnis ir tas virsus prie krutines kazkaip keistai atrodo. g.gif sorry uz komentarus blush2.gif

o as manau kad suknele pasirinkta neatsizvelgiant i figuros tipa ax.gif
Atsakyti
man tai ji gražiai atrodo, tik va kad pertrumpa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pret[B)
oria,2009 08 19,
O as is ebay greiciausiai pirksiu tik ne is kinijos:)[B]
http://cgi.ebay.co.u...e=STRK:MEWAX:IT ta apatine auksine suknia.
Pardavinejo ja uz 250£ bet nieks nepirko,tai as pasiuliau 150£ ir sutiko thumbup.gif  O kas liecia china,tai esu viena is tiesiogio puslapio uzsisakius,modelis tikrai nesunkus,pagrazinimai neblogi,bet jau dydis nei i tvora nei i meta,o sumokejau 200$,tai paskui per ebay pardaviau gal uz 40£,ot tai biznis schmoll.gif Bet reik ziuret ne i tai kaip ji atrodo paveikslelyje,o kiek ir kokio feedbeck'o pardavejas turi,jei vien geras tada rizikuociau,ir zinoma tiketis kad greiciausiai bus prastesnes kokybes,bet svarbu imanoma padailinti,o kai su dydziais negerai tada jau beda.

atsiprasau, bet jei gerai pastebejai, 99procentai sukneliu ebay "china", tp kad atsargiai mirksiukas.gif
pvz. as progine suknele pirkau is ebay, bet ji buvo is kinijos sukneliu parduotuves. su parsiuntimu man isejo 60euru ir truko apie savaite kol atejo. mano vyro sesuo uzsisake is salono airijoje, jai truko 3 menesius ir kainavo 180 euru (beje, sukneles abi buvo paprastutes).kai pasiemus is salono parsiveze namo, pirma paziurejo etikete. ir spekite kas ten parasyta? "made in China" biggrin.gif va tau ir salonai biggrin.gif
Atsakyti
Na o man nepasisekė su suknele iš ebay. Nuotraukoje atrodė labai graži ta suknelė visa siuvinėta auksinės spalvos žibančiais siūlais baltame fone. O kai gavau, tai pasirodė prastoka medžiaga, na bet dėl to tai dar nieko būtų, bet tie visi siuvinėjimai, tokie pigūs atrodo, visai be jokio blizgesio - paprasti šviesiai rudi. Ir be to, jų daug mažiau nei parodyta nuotraukoje.Neskaitant to kad siuvo pagal mano išmatavimus, tai suknelė man gerokai per ilga ir per plati. Žodžiu nusivyliau. Pirksiu kitą. verysad.gif
Atsakyti