Įkraunama...
Įkraunama...

Ka manote apie sukneles iš Ebay svetainės?

tai va labai graziai atrodo as ja irgi ziurejau tik sampano spalvos man tai labai grazi bigsmile.gif
apacia man suknutes tos labai patinka nesivelka niekur thumbup.gif ko labai noriu nes kur idejau as foto nuresciau as ta uogeda vos gavaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 13 gruodžio 2009 - 22:03
Spurguciuke, tai aš ir rašiau apie skelbimai.lt , kad būt įdomu apžiūrėti jų "šedevrus" gyvai. O ebay tai nieko nesužinosi, kol pati savo kailiu nepasitikrinsi smile.gif ne mersą kainuoja suknelė, o vistiek eitų kažką pakoreguot parsisiuntus, jei jau būtų brokauna suknia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondie*: 13 gruodžio 2009 - 22:10
tai va kad manau vistiek pigiau nei siutis iskart cia, nes siuveja kai tik isgirsta zodi vestuves tai susisuka irgi keturiu skaiciuku suma, o plius medziagele ir gaunasi doh.gif ....o kaip drauges skaudi patirtis rodo buna ir asaru ir sukreciancio soko pamacius tuo sedevrus, doh.gif tai gal geriau is ebay vistiek bent modelis toks lotuliukas.gif
Papildyta:
IR NIEKO NEGALESI KALTINTI TIK SAVE lotuliukas.gif
Atsakyti
ir kas keiciausia, kad kai ziurineji skelbimus sukneliu, man dauguma atrodo kad pasiutos kinieciu biggrin.gif jau gal paranoike patapau g.gif lotuliukas.gif jauciu gal reikes surizikuot, kadangi dar vestuves labai toli, bus laiko ir pasikeist kazka, tik va ir tu 500lt labai gaila ismesti jei butu visiskas su... nes sakau kad dabartinius planus viska stabdo finansu nebuvimas doh.gif viskas pavasari tik isaiske ar bus ateinancia vasara ar ne tos vestuves. tai tie 500lt irgi praverstu visur unsure.gif o man dar beda kad va angliskai nelabai ka moku ir suprantu, tai reiktu kazka pagalbon kabint drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2009 12 14, 00:13)
ir kas keiciausia, kad kai ziurineji skelbimus sukneliu, man dauguma atrodo kad pasiutos kinieciu  biggrin.gif  jau gal paranoike patapau  g.gif  lotuliukas.gif  jauciu gal reikes surizikuot, kadangi dar vestuves labai toli, bus laiko ir pasikeist kazka, tik va ir tu 500lt labai gaila ismesti jei butu visiskas su...  nes sakau kad dabartinius planus viska stabdo finansu nebuvimas  doh.gif  viskas pavasari tik isaiske ar bus ateinancia vasara ar ne tos vestuves. tai tie 500lt irgi praverstu visur  unsure.gif  o man dar beda kad va angliskai nelabai ka moku ir suprantu, tai reiktu kazka pagalbon kabint  drinks_cheers.gif

na kaip ten sako kas nerizikuoja tas negeria sampano, arba neguli ligoninej lotuliukas.gif
galesim but drauges nes as is ebay nieko nesisakiau niekad 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2009 12 13, 23:13)
ir kas keiciausia, kad kai ziurineji skelbimus sukneliu, man dauguma atrodo kad pasiutos kinieciu  biggrin.gif  jau gal paranoike patapau  g.gif   lotuliukas.gif  jauciu gal reikes surizikuot, kadangi dar vestuves labai toli, bus laiko ir pasikeist kazka, tik va ir tu 500lt labai gaila ismesti jei butu visiskas su...  nes sakau kad dabartinius planus viska stabdo finansu nebuvimas  doh.gif  viskas pavasari tik isaiske ar bus ateinancia vasara ar ne tos vestuves. tai tie 500lt irgi praverstu visur  unsure.gif  o man dar beda kad va angliskai nelabai ka moku ir suprantu, tai reiktu kazka pagalbon kabint  drinks_cheers.gif

Pas mus situacija panaši (pirmiau butas ar vestuvės biggrin.gif) šventę planuojam 1-2 metų laikotarpyje, bet noriu daugmaž iš anksto viską susižiūrėti, kas tinka, patinka ir pan. Kad nereikėtų likus pusmečiui išsižiojus lakstyti bigsmile.gif kas liečia suknelę daugiau linkstu į siuvimą arba pirkimą i-netu. Ir jokių nuomų schmoll.gif
Papildyta:
Man taip pat ebay jau paralyžių varo bigsmile.gif visur pradėjau matyt tik padielkes, falsifikatus lotuliukas.gif Na, su salonais ta pati litanija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondie*: 13 gruodžio 2009 - 22:30
O man jau liepai reikia biggrin.gif ir jau nerimstu nors laiko yra , kaip pasake nuomos punkte" o jum tik liepa tai ateikit balandi " na cia jau ne man .....tiek laukti ir netureti nieko 4u.gif bijoti kad neduok dieve nerasiu reikes beleka imti doh.gif
todel viliojuos ir as pirkti internetu kol laiko yra jei netiktu tada dar bandyciau laime kitur ax.gif
Atsakyti
Sulaukiau atsakymo iš to skelbimo. Sukneles siuva ir pagal pačios išsirinktą modelį; klausiau dėl ilgos suknelės, tai kaina 1200 lt ( pasiuvimas + medžiaga), trumpos - 800 lt.
Tai dabar nė nežinau kū daryt biggrin.gif už nuomą tą patį sumoki, o čia jau bent pagal tavo gabaritus pasiuva, pritaiko. Įdomu kokia medžiaga g.gif
Atsakyti
o kazi kur siuna, ar buna kokie primatavimai, ar pinigus jau reik sumoket is anksto ir paskui nors ir nepatinka turi imt ta suknele... siaip ka jau nuomot tai jau geriau tada pasisiut tikrai, tai klausimas kas geriau ar siutis pagal si skelbima ar imt is ebajaus ir taisyt g.gif
Atsakyti
http://www.skelbiu.l...ai/6978852.html
ir
http://www.skelbiu.l...es-1981366.html
dar vienas pavyzdys kaip yra
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2009 12 14, 10:13)
o kazi kur siuna, ar buna kokie primatavimai, ar pinigus jau reik sumoket is anksto ir paskui nors ir nepatinka turi imt ta suknele... siaip ka jau nuomot tai jau geriau tada pasisiut tikrai, tai klausimas kas geriau ar siutis pagal si skelbima ar imt is ebajaus ir taisyt  g.gif

Tai man ir dabar ta pati dilema - ebay ar siųtis smile.gif nors mano vestuvės dar už kalnų rolleyes.gif rašė, kad esa Kaune, bet dažnai važiuoja į Vilnių, veža klientėms sukneles.

Jei jums labai dega, pati pabandykit parašyt ir išsiklausinėt kas domina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondie*: 14 gruodžio 2009 - 09:39
askadangi esu is rokiskio tai man sunku ir prisiderint labai, vasara galvojam tas vestuves bet reik labai visur stengtis sutaupyt, kaina mazint... tai nezinau nei ka daryt, reiks laiska parasyt manau tikrai smile.gif
Atsakyti