Na ir as uzsisakiau jau suknele is kinieciu dabar su nekantru lauksiu kada atsius ja ir pamatysiu

O is kokiu puslapio uzsisakinejai, jei ne paslaptis.
as is Ebay pardavejo, is kurio ankciau mano drauge uzsisake, jos neapgavo sakau ir manes gal neapgaus.
Parasiau jam laiska, nusiunciau kokia noriu suknele, sutarem kaina ir dabar jau siuva.
Parasiau jam laiska, nusiunciau kokia noriu suknele, sutarem kaina ir dabar jau siuva.
Mano daruge gyvendama UK siuntesi vestuvine suknyte is ebay, is kinieciu. Dar padejau jai issirinkti is gausybes grazuciu suknyciu. Nu is fotkes tikrai nerealia issirinko ji, laimei iki vestuviu buvo like apie 4 menesius. Siuvo jai ta sunkute apie menesi, graziai susirasinejo, aptarinejo dydi, siuvimo eiga ir pan. Ir ka jus sau galvojat, atnesa pastininkas i A4 formato voka ipakuota ilga vestuvine suknyte. Busimoji jaunoji vos soko negavo.. klaida.. nu ne.. salis kinija. Suknute buvo tragiska, nei kiek neprimenanti foto, marles gabalas. Laimei pardavejas sutiko grazinti pinigelius ir pasiimti suknele. Tai vat, bukite atsargios

as vis noriu noriu bet taip bijau sakytis , bet baigiu apsisprest nes kolkas nerandu klp tokios kokios noriu

QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 21, 16:24)
as vis noriu noriu bet taip bijau sakytis , bet baigiu apsisprest nes kolkas nerandu klp tokios kokios noriu 

oo panaši situacija

Jau uzsisakei ?
o gal nepaslaptis kuria ir is kur? kada turi gauti ?

aš užsisakiau iš to paties kaip ir SandritaM
surizikavau
tik va gauti turėčiau iki balandžio, nes iškart pasakė pardavėjas kad pas juos bus naujų metų išeiginės todėl jam reik žinot kada vestuvės ar spės pasiūti ir atsiųsti, pasakiau kad vestuvės balandžio 10
na čia aš apsidraudžiant, kad jai suknelė būtų prasta spėčiau, ką nors sugalvoti

Vega, gal gali parodyt kokia suknyte uzsisakei? Tai jie tiek ilgai siuva ir siuncia??? tai jeigu mano vestuves rugpjucio menesi pries kiek laiko as tureciau uzsisakyti? Bet taip baisu rizikuot

QUOTE(mum @ 2010 01 19, 23:57)
labai grazu
jauciu ir as uzsisakynesiu tik as galvojau is uk ebay uzsisakyt
o koki tu pasijoni uzsisakei?

pasijoni uzsisakiau va toki, tik balta
http://cgi.ebay.co.u...=item483670487e
tik lankas nelabai man patinka

niu vistiek pries pat vestuves dar nueisiu pas siuveja

QUOTE(Monali @ 2010 01 21, 23:04)
Vega, gal gali parodyt kokia suknyte uzsisakei? Tai jie tiek ilgai siuva ir siuncia??? tai jeigu mano vestuves rugpjucio menesi pries kiek laiko as tureciau uzsisakyti? Bet taip baisu rizikuot 

mano rugpjūčio pradžioje

QUOTE(Monali @ 2010 01 22, 00:04)

Mano vestuves taip pat rugpjuti bet suknele jau uzsisakiau bijojau o jei kas ne taip?
Bet man kazkaip greitai pasiuvo, gavau suknele nepilnai po menesio

Sandra