Įkraunama...
Įkraunama...

Ka manote apie sukneles iš Ebay svetainės?

Na ir as uzsisakiau jau suknele is kinieciu dabar su nekantru lauksiu kada atsius ja ir pamatysiu smile.gif
Atsakyti
O is kokiu puslapio uzsisakinejai, jei ne paslaptis.
Atsakyti
as is Ebay pardavejo, is kurio ankciau mano drauge uzsisake, jos neapgavo sakau ir manes gal neapgaus.

Parasiau jam laiska, nusiunciau kokia noriu suknele, sutarem kaina ir dabar jau siuva.
Atsakyti
Mano daruge gyvendama UK siuntesi vestuvine suknyte is ebay, is kinieciu. Dar padejau jai issirinkti is gausybes grazuciu suknyciu. Nu is fotkes tikrai nerealia issirinko ji, laimei iki vestuviu buvo like apie 4 menesius. Siuvo jai ta sunkute apie menesi, graziai susirasinejo, aptarinejo dydi, siuvimo eiga ir pan. Ir ka jus sau galvojat, atnesa pastininkas i A4 formato voka ipakuota ilga vestuvine suknyte. Busimoji jaunoji vos soko negavo.. klaida.. nu ne.. salis kinija. Suknute buvo tragiska, nei kiek neprimenanti foto, marles gabalas. Laimei pardavejas sutiko grazinti pinigelius ir pasiimti suknele. Tai vat, bukite atsargios 4u.gif
Atsakyti
as vis noriu noriu bet taip bijau sakytis , bet baigiu apsisprest nes kolkas nerandu klp tokios kokios noriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 21, 16:24)
as vis noriu noriu bet taip bijau sakytis , bet baigiu apsisprest nes kolkas nerandu klp tokios kokios noriu  4u.gif

oo panaši situacija drinks_cheers.gif Vilniuje anksčiau buvo ta suknelė kurios noriu, kadangi anksčiau ten gyvenom, o dabar pakankamai dažnai važiuojam galvoju dzin paismatusoiu prieš naujus pradėjau skambinti ieškoti tos suknelės tai Vilniuje nebeturėjo, Klaipėdoje (dabar mes gyvenam) išvis tokios nėra turėję, salone Panevėžyje tik ji yra, tai paskaičiavau kelionė į priekį atgal, plius vistiek kavinė valgis, nusprendžiau kad nelabai jau daug brangiau bus rizikuoti ir užsisakyti iš ebay lotuliukas.gif tai va užsisakiau bigsmile.gif na jei bus bloga dar bus laiko rasti kita ax.gif
Atsakyti
Jau uzsisakei ? bigsmile.gif o gal nepaslaptis kuria ir is kur? kada turi gauti ? bigsmile.gif
Atsakyti
aš užsisakiau iš to paties kaip ir SandritaM blush2.gif surizikavau bigsmile.gif tik va gauti turėčiau iki balandžio, nes iškart pasakė pardavėjas kad pas juos bus naujų metų išeiginės todėl jam reik žinot kada vestuvės ar spės pasiūti ir atsiųsti, pasakiau kad vestuvės balandžio 10 lotuliukas.gif na čia aš apsidraudžiant, kad jai suknelė būtų prasta spėčiau, ką nors sugalvoti ax.gif
Atsakyti
Vega, gal gali parodyt kokia suknyte uzsisakei? Tai jie tiek ilgai siuva ir siuncia??? tai jeigu mano vestuves rugpjucio menesi pries kiek laiko as tureciau uzsisakyti? Bet taip baisu rizikuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mum @ 2010 01 19, 23:57)
labai grazu  thumbup.gif  jauciu ir as uzsisakynesiu tik as galvojau is uk ebay uzsisakyt  ax.gif  o koki tu pasijoni uzsisakei?

pasijoni uzsisakiau va toki, tik balta
http://cgi.ebay.co.u...=item483670487e
tik lankas nelabai man patinka smile.gif
niu vistiek pries pat vestuves dar nueisiu pas siuveja smile.gif patars ka daryt, nes mano suknele su sleifu, o jis padarytas be prisegimo, tai reikes ka su siuveja paderint, kad padarytu koki prisegima, nes kai visa diena, paskuii pasivilks nieko is jo neliks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monali @ 2010 01 21, 23:04)
Vega, gal gali parodyt kokia suknyte uzsisakei? Tai jie tiek ilgai siuva ir siuncia??? tai jeigu mano vestuves rugpjucio menesi pries kiek laiko as tureciau uzsisakyti? Bet taip baisu rizikuot  doh.gif

mano rugpjūčio pradžioje tongue.gif kiek man teko anksčiau daug ką siųstis iš kinijos tai kartais vien siuntimas mėnesį trunka doh.gif jei nori rizikuoti ir dar pasilikti laiko, variantui B (jei bloga gautum) turėtum jau dabar užsisakyti, o mano suknytės šiaip jau nebegamina maggie sottero, nes iš pakankamai senos kolekcijos, na aš nesitikiu jos gaut lygiai tokios pat, nes namie turiu realią foto suknelės baltos šio modeliuko ir galiu pasakyt tikrai kitaip atrodo nei ant manekenės

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monali @ 2010 01 22, 00:04)
Vega, gal gali parodyt kokia suknyte uzsisakei? Tai jie tiek ilgai siuva ir siuncia??? tai jeigu mano vestuves rugpjucio menesi pries kiek laiko as tureciau uzsisakyti? Bet taip baisu rizikuot  doh.gif

Mano vestuves taip pat rugpjuti bet suknele jau uzsisakiau bijojau o jei kas ne taip?
Bet man kazkaip greitai pasiuvo, gavau suknele nepilnai po menesio smile.gif Bet uzsisakinedama is kart paklausinejau kokia medziaga, ar siuvinejimai bus normalus smile.gif

Sandra
Atsakyti