as su maziau edanciom, stikliniaujanciom ir tik dietoms prijauciancioms draugauju, skemes pas kaloriju skaiciuotojas..
Tokios drastiskos dietos kaip si daznai buna tylios, sunku surasti daug besiliekninaciu, kurios tuo paciu metu turetu daug valios, daugumos dietos baigiasi jau po pirmos dienos
Sveikos. Tai va, prisijungių prie Jūsų. Jau pusryčiauju-ryžiai ir apelsinas. Mano pirmoji diena Tikiuos, užteks man ištvermės Kaip sekasi kitoms? Kokie įspūdžiai?
As apsiprekinau rytojui, bet va, pamirsau ruduju ryziu nusipirkti. Tai jei nenueisiu iki pardes, rytoj valgysiu baltus man labai sunku dietos laikytis, todel labai dziaugiuosi irgi, kad nebusiu viena. smagiau kompanijoje
Teisybę pasakius, tai čia mano pirmoji dieta... O dėl ryžių, aš irgi juos pamiršau, tad šiandien valgiau baltus... Ryt bėgsiu pirkt rudų Žinoma, kad dviese smagiau. Galima dalintis džiaugsmais ir problemom iškilusiom... Tai ką, sėkmingos tau pirmos dienos, svarbiausia yra tikėti O aš eisiu jau vakarieniauti...
Gal gali kuri nors pasakyti, kas tie rudieji ryžiai ir kur jų gauti? Nes 3 parduotuves apėjau ir neradau... Tai nusipirkau mišinio plikytų ir laukinių ryžių... Kaip Sigitute sekasi pirmoji diena?
Sveikos Jungiuosi nuo rytojaus prie jusu... kiek laikiausi dietu visos suniui ant uodegos, neuztenka valios Bet vis neprarandu vilties plona buti, ryt startuoju
Gal gali kuri nors pasakyti, kas tie rudieji ryžiai ir kur jų gauti?
Nes 3 parduotuves apėjau ir neradau...
Tai nusipirkau mišinio plikytų ir laukinių ryžių...
Kaip Sigitute sekasi pirmoji diena?
Kai laikiausi paskutinį kartą šios dietos jau rudųjų ryžių neradau.. Dingo.. Bet anksčiau jų tikrai būdavo maximoje.. dabar nebėra.. na bent aš jau jų nerandu..