Įkraunama...
Įkraunama...

Rumunija

QUOTE(FLight @ 2016 04 08, 11:33)
Mėgstat aštrius pojūčius? smile.gif

Nevengiam smile.gif Tokie priplaukę esam. Juk jei kelionė be nuotykių ir naujai atsiradusių žilų plaukų, neužsiskaito.
Kiek mes RO patyrėm auto gal 3 kartus buvo užlinkęs, nors kaip tyčia prieš kelionę buvo praeita ir viskas patikrinta , pakeista. Garai, kad vyras nusimano , tai taisėm pakeliui, į šrotą važiavom, dalis pirkom, keitėm , kalbėjom "paukščių kalba", derėjomės, paskui Alitą su savininkais gėrėm.... policininkų pagalbos prašėm tiek dėl gedimų, tiek dėl nakvynės Turdoje. Super žmonės , labai gerbia turistus smile.gif)
Buvom Racos kaimelyje, užgesusio ugnikalnio vietoje. Pasigavome vietoje iš kažkur atsiradusią "gidę", ji įsiropštė į auto ir sako "I m GPS" ir rodo į priekį , kad važiuojam... ( o atrodo kaip tikra čigonė) ( be to mes buvome tiek prigąsdinti čigonais....) Važiavom laukais , šunkeliais, mums baisu, žiūrim telefono ryšys dingo.... Juokauti pradėjom , kad mus nuveš , paliks, nuo mašinų ratus numaustys.... Adrenalinas.... Bet nuvežė prie bazalto kolonėlių, į buvusią ugnikalnio vietą, išklausėme fitoterapijos paskaitą jų bei gestų kalba. O parvažiavus į kaimuką, dar leido apžiūrėti ir palaipioti po renovuojamos senovinės pilies griuvėsius, kopėčiomis po 3 aukštus. Buvo super.
Atsakyti
QUOTE(RP30 @ 2016 04 29, 07:47)
Bet nuvežė prie bazalto kolonėlių, į buvusią ugnikalnio vietą, išklausėme fitoterapijos paskaitą jų bei gestų kalba. O parvažiavus į kaimuką, dar leido apžiūrėti ir palaipioti po renovuojamos senovinės pilies griuvėsius, kopėčiomis po 3 aukštus. Buvo super.

Kaip fain, aš irgi labai už tokius ekspromtinius - nuotykinius įspūdžius thumbup.gif

Bet meškų nea, nenoriu. Geriau jau gyva, bet be tokio nuotykio smile.gif
Atsakyti
man asmeniškai Rumunija paliko labai gerą įspūdį, o Bulgarija priešingai. Du kart važiavome pro tas šalis, stojome žiūrėti , ir du kart ta pati nuomonė. Rumunijoje man ir gera ir įdomu ir gražu.
Atsakyti
QUOTE(Nulika @ 2016 04 29, 21:45)
man asmeniškai Rumunija paliko labai gerą įspūdį, o Bulgarija priešingai.

O kuo konkrečiai patiko - nepatiko?
Ką apžiūrėjote Bulgarijoje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nulika @ 2016 04 29, 22:45)
man asmeniškai Rumunija paliko labai gerą įspūdį, o Bulgarija priešingai. Du kart važiavome  pro tas šalis, stojome žiūrėti , ir du kart ta pati nuomonė. Rumunijoje man  ir gera ir įdomu ir gražu.

TAIP "gera ir įdomu ir gražu". Kažkas nepaprasto , labai gera aura:)
Atsakyti
O kaip su saugumu ten? Jei išsinuomavus mašiną kažkur nuklysti? smile.gif
Atsakyti
Tikrai saugu. Navigacija veikia . Turistams rodyklės pakankamai aiškios.
Atsakyti
Gal kam teko nuomotis Rumunijoj mašiną? Domina visokios patirtys.
Atsakyti
Mes Rumujijoje, malamės jau kelinta diena. Orai geri, keliai ne tokie jau baisiai tragiški kaip bijojome. Matėm ir meškų - tiesa, už elektrinės tvoros, rezervate. Skanūs vietiniai saldumynai, išbandėm ir sūrius bei vynus. Nustebino porcijų dydis kavinėse - jei ką, drąsiai imkite vieną porciąją dviem suaugusiems, alkani tikrai neliksite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2016 07 10, 12:59)
Mes Rumujijoje, malamės jau kelinta diena. Orai geri, keliai ne tokie jau baisiai tragiški kaip bijojome. Matėm ir meškų  - tiesa, už elektrinės tvoros, rezervate. Skanūs vietiniai saldumynai, išbandėm ir sūrius bei vynus. Nustebino porcijų dydis kavinėse - jei ką, drąsiai imkite vieną porciąją dviem suaugusiems, alkani tikrai neliksite biggrin.gif

smagūs jūsų įspūdžiai😍 dalinkitės ir toliau bei sėkmės tolimesneje kelionėje😀
Atsakyti
Mes 22 d. kertam LT sieną. Laukiam nesulaukiam smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritute @ 2016 07 10, 12:50)
smagūs jūsų įspūdžiai😍 dalinkitės ir toliau bei sėkmės tolimesneje kelionėje😀

Ačiū, ryt jau sėdėsim Bulgarijos pajūryje smile.gif O pomidorų rumuniškų skanumas - mmmm wub.gif
Atsakyti