Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

Sveikos 4u.gif Tęsiam tema čia.. Senoji tema cia ..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonka: 20 spalio 2008 - 21:02
QUOTE(Nonka @ 2008 10 20, 21:59)
Sveikos  4u.gif  Tęsiam tema čia.. url=http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=296889]Senoji tema[/url] ..

user posted image

pakolkas manau kad tokiu nera g.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal galetu kas nors ir man parasyti i az Tomo ir Neringos koordinates?
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2008 10 20, 22:02)
pakolkas manau kad tokiu nera  g.gif

Geriausiu kirpėjų? ax.gif Nejuokauk taip žiauriai smile.gif
Papildyta:
O mane šiuo metu domina kirpėjos pramonės pr. Toveros kirpykloje.. ax.gif Gal galite rekomenduoti kokią ir pateikti info apie kainas ir prieš kiek laiko reikia užsirgistruoti 4u.gif
Beje, dėkui ir patarusioms dėl Paul Mitchel salono kirpėjų 4u.gif Šaunus ten visai kolektyvas smile.gif
Papildyta:
O dieve doh.gif Tikiuosi moderatoriai ištaisys mano klaidą apie kiepėjus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonka @ 2008 10 20, 21:14)
Geriausiu kirpėjų?  ax.gif  Nejuokauk taip žiauriai smile.gif

O dieve  doh.gif  Tikiuosi moderatoriai ištaisys mano klaidą apie kiepėjus  biggrin.gif

parasyk az - bus greiciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu kiek as buvau Kauno kirpyklose tai ....savo rajone girstupy isbandziau visas beveik, vienur sukuosenu nemoka daryt tikru tikriausiai, kitur salta nes nesildo, kitur nedazo juodai nes neturi plauku dazu juodu, kitur plauku dazai juodi su melsvu atspalviu- na tokie kurie plaukus sueda doh.gif ir nera niekur tokiu juodu plauku dazu, kad atrodytu naturalus ir plauko negadintu, nes jei yra juodi dazai su melsvu atspalviu plauku paleteje, tai zinokit kad eda plaukus, paskui sakojas, nesvelnus, o as visad dazau juodai, bet nekaune buvau radus kad dazo tokiais plauku dazais nuo kuriu plaukai grazus, atrodo naturalus, o ne anglies juodumo su melynu ir nznau ar yra kur Kaune tokiu kad dazytu su tokiais plauku dazais kad neestu plauku ir svarbiausia atrodytu naturaliai - tiesa tie geri plauku dazai pasiplauna gerai po men, bet jau plauku kokybes su kais nepalyginsi. Toj vietoj moku 60lt su dazais bet tingiu vazinet i kita miesta
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2008 10 21, 09:14)
Nu kiek as buvau Kauno kirpyklose tai ....savo rajone girstupy isbandziau visas beveik, vienur sukuosenu nemoka daryt tikru tikriausiai, kitur salta nes nesildo, kitur nedazo juodai nes neturi plauku dazu juodu, kitur plauku dazai juodi su melsvu atspalviu- na tokie kurie plaukus sueda  doh.gif  ir nera niekur tokiu juodu plauku dazu, kad atrodytu naturalus ir plauko negadintu, nes jei yra juodi dazai su melsvu atspalviu plauku paleteje, tai zinokit kad eda plaukus, paskui sakojas, nesvelnus, o as visad dazau juodai, bet nekaune buvau radus kad dazo tokiais plauku dazais nuo kuriu plaukai grazus, atrodo naturalus, o ne anglies juodumo su melynu ir nznau ar yra kur Kaune tokiu kad dazytu su tokiais plauku dazais kad neestu plauku ir svarbiausia atrodytu naturaliai - tiesa tie geri plauku dazai pasiplauna gerai po men, bet jau plauku kokybes su kais nepalyginsi. Toj vietoj moku 60lt su dazais bet tingiu vazinet i kita miesta

Naudok augalinius dazus - Lakme, alfaparf, milkshake. Kazka paletej tikrai issirinktum. Naturalus atspalviai, plaukus tausojanti sudetis thumbup.gif Jeigu ieskai kirpejos, dirbancios su jais Kaune, parasyk man y a.z. parekomenduosiu viena tikrai gera mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu kiek as buvau Kauno kirpyklose tai ....savo rajone girstupy isbandziau visas beveik, vienur sukuosenu nemoka daryt tikru tikriausiai, kitur salta nes nesildo, kitur nedazo juodai nes neturi plauku dazu juodu, kitur plauku dazai juodi su melsvu atspalviu- na tokie kurie plaukus sueda  doh.gif  ir nera niekur tokiu juodu plauku dazu, kad atrodytu naturalus ir plauko negadintu, nes jei yra juodi dazai su melsvu atspalviu plauku paleteje, tai zinokit kad eda plaukus, paskui sakojas, nesvelnus, o as visad dazau juodai, bet nekaune buvau radus kad dazo tokiais plauku dazais nuo kuriu plaukai grazus, atrodo naturalus, o ne anglies juodumo su melynu ir nznau ar yra kur Kaune tokiu kad dazytu su tokiais plauku dazais kad neestu plauku ir svarbiausia atrodytu naturaliai - tiesa tie geri plauku dazai pasiplauna gerai po men, bet jau plauku kokybes su kais nepalyginsi. Toj vietoj moku 60lt su dazais bet tingiu vazinet i kita miesta

yra tokiu juodu dazu,kurie negadintu plaukuciu, davines firmos ir zinau, kad sitos firmios dazai nekenkia, negadina plauku 4u.gif
Atsakyti

nu juodai melyni dazai tikrai needa plauku. visu spalvu gali gadinti plauka, jei jie prasti. o Kaune tikrai nemazai geru kirpeju, gal tik nezinai pas ka kreiptis , kad tave pagrazintu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 10 21, 00:50)
parasyk az - bus greiciau  mirksiukas.gif

Dėkui 4u.gif , suveikė mirksiukas.gif
Atsakyti

biggrin.gif plaukus "eda tik balintojai,visi kiti dazai uzsideda ant plauko,buitiskai snekant. Labai daznai buna taip kad tiesiog dazai netinka plaukui,todel ir nera norimo efekto.O kai atrandi firma ir norima atspalvi tada viskas buna ok. Patarimas: juoda spalva yra 1 numeriukas. Tiesiog prasykite kad dazytu su 2 numeriuku.Jis yra tamsiai rudas,taciau gaunasi labai grazi naturali juoda spalva. Kaip sakant ne varnos spalva o svelni juoda. Ir dar paklauskite su kokiu procentu kremoksidu dazo.3 procentu kenkia maziau nei 6 procentu.tai va smile.gif
Atsakyti

Perskaicius susidariau vaizda, kad Kaune niekur nedazo juodai, nesukuoja, eda plaukus ir dar su "varvekliu ant nosies paleidzia" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Yra visokiausiu kirpeju kaip ir klientu tongue.gif Nu bet juk negali buti visi blogi ir visi butent netureti juodu dazu, arba tik melyno atspalvio tongue.gif
Na prajuokinote biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 21 spalio 2008 - 16:35