Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

QUOTE(Lara22 @ 2008 10 21, 10:14)
Nu kiek as buvau Kauno kirpyklose tai ....savo rajone girstupy isbandziau visas beveik, vienur sukuosenu nemoka daryt tikru tikriausiai, kitur salta nes nesildo, kitur nedazo juodai nes neturi plauku dazu juodu, kitur plauku dazai juodi su melsvu atspalviu- na tokie kurie plaukus sueda  doh.gif  ir nera niekur tokiu juodu plauku dazu, kad atrodytu naturalus ir plauko negadintu, nes jei yra juodi dazai su melsvu atspalviu plauku paleteje, tai zinokit kad eda plaukus, paskui sakojas, nesvelnus, o as visad dazau juodai, bet nekaune buvau radus kad dazo tokiais plauku dazais nuo kuriu plaukai grazus, atrodo naturalus, o ne anglies juodumo su melynu ir nznau ar yra kur Kaune tokiu kad dazytu su tokiais plauku dazais kad neestu plauku ir svarbiausia atrodytu naturaliai - tiesa tie geri plauku dazai pasiplauna gerai po men, bet jau plauku kokybes su kais nepalyginsi. Toj vietoj moku 60lt su dazais bet tingiu vazinet i kita miesta

sveika pirma karta girzdiu kad kirpyklose neturetu juodu dazu g.gif ir dar pirma karta girdziu kad tamsios spalvos eda plaukus doh.gif .as dazausi juodai ir mano plaukai tikrai nesuesti ir blizga.siuliciau savo kirpeja grozio karalystei linike ja vadina salone nes ten dvi linos kaip suprantu yra.tikrai labai mielai bendrauja patare linksma labai ir be galo kruopciai dyrba thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
noriu uzsirasyti pas stilista karoli, kuris dirba netoli molo kaune.ar kas nors kirposi pas ji? ar gerai kerpa?
gal zinot kokiu tikrai geru kirpeju kaune kordinates?
Atsakyti
Būčiau dėkinga už atsiliepimus apie Prima (senamiestis). Kas paskutiniu metu ten lankėsi? Ar eisite dar kartą?
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2008 10 21, 11:48)
yra tokiu juodu dazu,kurie negadintu plaukuciu, davines firmos ir zinau, kad sitos firmios dazai nekenkia, negadina plauku 4u.gif

O kur su tokiais dazo ir kokios kainos? mano plaukai ilgi.
Papildyta:
QUOTE(audruzele @ 2008 10 21, 16:37)
nu juodai melyni dazai tikrai needa plauku. visu spalvu gali gadinti plauka, jei jie prasti. o Kaune tikrai nemazai geru kirpeju, gal tik nezinai pas ka kreiptis , kad tave pagrazintu  bigsmile.gif

Nu man tai eda plaukus su tuo melsvu atspalviu ir dar kitoj kirpykloj juodi buvo, bet jau taip nutriuso....pradejo veltis- siaubas...parekomenduokit man geras kirpejas su gerais dazais ir kainos kad butu neatomines smile.gif nes jau uzteko tos vienos dienos kai visas apejau i da dazu neturejo juodu, nu tai kaip rusu laikais pasijutau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(carela @ 2008 10 21, 16:58)
biggrin.gif  plaukus "eda tik balintojai,visi kiti dazai uzsideda ant plauko,buitiskai snekant. Labai daznai buna taip kad tiesiog dazai netinka plaukui,todel ir nera norimo efekto.O kai atrandi firma ir norima atspalvi tada viskas buna ok. Patarimas: juoda spalva yra 1 numeriukas. Tiesiog prasykite kad dazytu su 2 numeriuku.Jis yra tamsiai rudas,taciau gaunasi labai grazi naturali juoda spalva. Kaip sakant ne varnos spalva o svelni juoda. Ir dar paklauskite su kokiu procentu kremoksidu dazo.3 procentu kenkia maziau nei 6 procentu.tai va smile.gif

Nu man tai su tais visais dazais juodais kol nerandu naturaliu kad butu, labai plaukai nutriusta, veliasi, o kai su tamsiai rudais tai isblunka ir man lb nepatinka kad vietom juodi vietom pasidaro i ryzuma ohmy.gif
Papildyta:
QUOTE(Rykute @ 2008 10 21, 17:34)
Perskaicius susidariau vaizda, kad Kaune niekur nedazo juodai, nesukuoja, eda plaukus ir dar su "varvekliu ant nosies paleidzia"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
  Yra visokiausiu kirpeju kaip ir klientu  tongue.gif  Nu bet juk negali buti visi blogi ir visi butent netureti juodu dazu, arba tik melyno atspalvio  tongue.gif
  Na prajuokinote  biggrin.gif

Kai pasako kad db neturi dazu juodu, tai tik tada ir prajuokina lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(indyraa @ 2008 10 21, 18:47)
sveika pirma karta girzdiu kad kirpyklose neturetu juodu dazu g.gif  ir dar pirma karta girdziu kad tamsios spalvos eda plaukus doh.gif .as dazausi juodai ir mano plaukai tikrai nesuesti ir blizga.siuliciau savo kirpeja grozio karalystei  linike ja vadina salone nes ten dvi linos kaip suprantu yra.tikrai labai mielai bendrauja patare linksma labai ir be galo kruopciai dyrba thumbup.gif

O kur ta grozio karalyste? ax.gif kiek man kainuotu nusidazyt juodai ilgus plaukus?
nu buciau laiminga jei pagaliau surasciau tinkamus plauku dazus ir kirpeja kuri nudazytu ir kainos nesikandziotu
Papildyta:
QUOTE(upeliux @ 2008 10 21, 22:19)
sveikos 4u.gif
noriu uzsirasyti pas stilista karoli, kuris dirba netoli molo kaune.ar kas nors kirposi pas ji? ar gerai kerpa?
gal zinot kokiu tikrai geru kirpeju kaune kordinates?

Man irgi butu idomu suzinot....
Atsakyti
Rekomenduokit kirpeja ametistejoj
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2008 10 22, 09:22)

Pirmiausia tai geri dazai ir kainuoja atitinkamai...
Antra ilgus plaukus nudazyti ju nemazai reikia....
Trecia naturalus dazai visi greiciau nublunka ir nusiplauna....
Ketvirta, ir po kirpyklos reikia plaukus toliau priziureti....

Dazniausiai kaina atspindi priemoniu kokybe ir aisku meistro darbo kokybe....

Labai idomu su kokiais dazais tau daze ne Kaune ???
Atsakyti
Po INOS, JUDITOS, ARUNO is musu forumo auginu plaukus...Rekomenduoju dabar savo netycia atrasta kirpeja-kaiminka JURATE is Paul Mitchel SAVAME.
Atsakyti
Lara 22 , negirsiu saves kaip kirpejos, bet nemazai mano klienciu dziaugiasi savo juodai melyna spalva ir dar nepareiske pretenziju del nutriususiu plauku. jei bus idomu kokios firmos dazais nesusigadinti plauku galiu parasyti i az.
Atsakyti
Vasara dariausi pamerges sukuosena pas Rita, kuria isgyret sitame forume, tai vien geriausi atsiliepimai! mirksiukas.gif
Nezinau, gal tik man taip pasitaike, bet ne tik nuostabiai padare/patare, elgesi svelniai su plaukais ir dalijo patarimus, bet ir pigiai sumokejau...nieko nebuna geriau thumbup.gif
Atsakyti
Ilga laika kirpausi ir daziau plaukus stliaus studijoj "Prima". Ten buvo superine kirpeja Virga. Deja, siuo metu kiek ten skambinu arba einu - durys uzrakintos:(
Ausrine, kada paskutini karta ten buvai?
Atsakyti
as norejau pasidomet del vienos is silainiu kirpejos..galbut yra tokiu kurios lankesi silainiuose,zemaiciu plente,esancioje kirpykloje pas kirpeja Rasa?(cia kur "iki",tai kitoj gatves pusej,tam paciam pastate kur ir knygynas yra)..Butu idomu suzinot nuomones,nes pati esu lankiusis pora kartu,bet dariusis tik sukuosena ir kirpusis kirpciukus,tai tikrai likau patenkinta,bet niekada nesu bandzius dazyti ar daugiau pakirpti plaukuciu pas ja.tai siektiek bijau rizikuoti.
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2008 10 22, 10:22)
O kur su tokiais dazo ir kokios kainos? mano plaukai ilgi.
Papildyta:
Nu man tai eda plaukus su tuo melsvu atspalviu ir dar kitoj kirpykloj juodi buvo, bet jau taip nutriuso....pradejo veltis- siaubas...parekomenduokit man geras kirpejas su gerais dazais ir kainos kad butu neatomines  smile.gif nes jau uzteko tos vienos dienos kai visas apejau i da dazu neturejo juodu, nu tai kaip rusu laikais  pasijutau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Nu man tai su tais visais dazais juodais kol nerandu naturaliu kad butu, labai plaukai nutriusta, veliasi, o kai su tamsiai rudais tai isblunka ir man lb nepatinka kad vietom juodi vietom pasidaro i ryzuma  ohmy.gif
Papildyta:
Kai pasako kad db neturi dazu juodu, tai tik tada ir prajuokina  lotuliukas.gif
Papildyta:
O kur ta grozio karalyste?  ax.gif kiek man kainuotu nusidazyt juodai ilgus plaukus?
nu buciau laiminga jei pagaliau surasciau tinkamus plauku dazus ir kirpeja kuri nudazytu ir kainos nesikandziotu
Papildyta:

Papildyta:

O kur ta grozio karalyste? ax.gif kiek man kainuotu nusidazyt juodai ilgus plaukus?
Papildyta:
[/quote]
sveikos grozio karalyste randasi silainiuose baltijos 27 toks nuosavas didelis namas kaip pilaite.nu ilgu plauku dazymas su kirpimu kainuoja man 120 lt o kai dazau tik saknis tai 80lt moku mazdaug.uzrasau ir tel jei ka savo kirpejukes.864443435 lina.manau nenusivilsi thumbup.gif
Atsakyti