Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(agnesse @ 2008 10 24, 09:41)
amir, nu tikrai kaip gaila verysad.gif O tu nebandei atlikti kokiu tyrimų, gal antifosfo... ten kazkoki tyrima, kuris parodo, kodel leliukai nesivysto.
Stiprybes tau ir istvermes 4u.gif

Turi omenyje AFS ?O kazin kur Kaune tokius tyrimus daro?Ar VK daro?
Nes kol buvo 2 persileidimai, tai netiria niekas, ske turi buti 3.Na dabar 3 turiu, tai matomai teks tirtis.
Atsakyti
Amir console.gif
Atsakyti
QUOTE(amir @ 2008 10 24, 06:37)
verysad.gif

Tai va mergytes, o as turiu bloga naujiena, nesivysto mano leliukas HCG krenta.
Ko labiausiai bijojau, tas ir ivyko verysad.gif

AMIR mažiuke laikykis 4u.gif kaip tau sunku...
net nežinau kaip paguosti.... verysad.gif angel_sadangel.gif console.gif
Papildyta:
Diana K.L. mane tai pat gali brauki iš sąrašiuko....
Atėjo mmm.... ("nuostabi" gimtadienio dovana)

Aš tik niekaip nesuprantu kodėl po IUI niekada neišlaukiu net 10 d. po IUI g.gif
IUI darė 21 c.d. o mmm ateina po 8 dienų. Ar ovuliacija vyksta ne viduryje ciklo?
Jei ne vidurį tai gal pas mane kažkas negerai g.gif folikulas subręsta beveik ciklo gale ir labai greit pasišalina..nežinau ar tinkamai paaiškinau, bet įsivaizdavau, kad po O bent 10-14 dienų turi praeiti iki mmm g.gif
gal klystu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SAULYTE5 @ 2008 10 23, 19:31)
SVEIKOS.ISKILO TOKS KLAUSIMAS.Pries kelias dienas pasidariau testa, aisku jis buvo neigimas, o iki tol  geriau duphastona ir nutraukiau nors mmm nesulaukiau ir ju vis dar nera .tai dabar galvoju kad blogai padariau, kazin nesutriks mano ciklas?

man taip pat viena karta buvo, kad isgeriau 10 d. duphastono ir nesulaukus mm nebegeriau...tai labai nusitese viskas..ir tada maniau, kad jau nestuke.gif .
Gydytoja man visada sako, kad gerti nuolat: iki menesiniu pasirodymo
Atsakyti
QUOTE(pukaliuks @ 2008 10 24, 12:08)
man taip pat viena karta buvo, kad isgeriau 10 d. duphastono ir nesulaukus mm nebegeriau...tai labai nusitese viskas..ir tada maniau, kad jau nestuke.gif .

o kaip tavo NT????

Amir, labai labai gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(escape @ 2008 10 23, 18:22)
tai kodel testuko nedarai aaa 4u.gif gi paciai ramiau bus mirksiukas.gif

bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bigsmile.gif mergaites mielosiossss, jus nepatikesit ir as pati netikiu, bet rodo II....oooiii gyvenimelis nusvito kitom spalvom, rankos kojos virpa, ir dar abu testai rodo...
As nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Amir kaip per perskaiciau apie tavo nesekme tai net pati pasiverkiau. Na ka padarysi toks jau tas gyvenimas, ziaurus ir negailestingas. Stiprybes tau tik galiu palinketi console.gif console.gif Viskas bus gerai friends.gif
Atsakyti
QUOTE(pukaliuks @ 2008 10 24, 10:34)
bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bigsmile.gif mergaites mielosiossss, jus nepatikesit ir as pati netikiu, bet rodo II....oooiii gyvenimelis nusvito kitom spalvom, rankos kojos virpa, ir dar abu testai rodo...
As  nestuke.gif  thumbup.gif

nuoširdžiai sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif o kada tau IUI buvo daryta? parašiuke nematau pas Dianą K.L...

Na o man niekas apie O neatsakys? frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(pukaliuks @ 2008 10 24, 12:34)
bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bigsmile.gif mergaites mielosiossss, jus nepatikesit ir as pati netikiu, bet rodo II....oooiii gyvenimelis nusvito kitom spalvom, rankos kojos virpa, ir dar abu testai rodo...
As  nestuke.gif  thumbup.gif

sakiau tau 4u.gif labai labai sveikinu. Su tokiu velavimo ir jautriomis krutimis kitaip ir buti negalejo 4u.gif

o kiek laiko planavote?
Atsakyti
Amir uzjauciu,laikykis verysad.gif
Atsakyti
sveikinu pukaliuk bigsmile.gif ,nors viena gera naujiena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pukaliuks @ 2008 10 24, 11:08)

taip ir galvojau, kad bus. Kas man cia sove i galva, taip norejosi po nesekmingo IUI kuo greiciau vel startuot. Beje sveikinu, nuostabi zinia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti