Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(donati @ 2008 11 04, 19:05)
Prasaus draugijos jusu mergaites. blin aplink tiek mazuciuku leliuku o pas mus neateina, depresija apninka ir pavydas toms kurios gali susilaukt leliulu, aisku baltas pavydas:). pikta kad visokios alkoholikes vaiku prisidaro daugiau nei reikia o mum net vieno neduoda dievulis.
!!!
kuo didziausios sekmes mergaites. as jusu likimo drauge:).si men bandom naturaliai su gonal pastoti kita men jei nepavyks tada laukia IUI.Gal galetu mane kaip naujoke kas apsviesti ir pasakyti kiek kainuoja IUI?smile.gif

sv
Papildyta:
QUOTE(donati @ 2008 11 04, 19:05)
Prasaus draugijos jusu mergaites. blin aplink tiek mazuciuku leliuku o pas mus neateina, depresija apninka ir pavydas toms kurios gali susilaukt leliulu, aisku baltas pavydas:). pikta kad visokios alkoholikes vaiku prisidaro daugiau nei reikia o mum net vieno neduoda dievulis.
!!!
kuo didziausios sekmes mergaites. as jusu likimo drauge:).si men bandom naturaliai su gonal pastoti kita men jei nepavyks tada laukia IUI.Gal galetu mane kaip naujoke kas apsviesti ir pasakyti kiek kainuoja IUI?smile.gif

svekute donati.as taip pat naujoke,bet esu truputi toliau nuejusi uz tave.3men.mane stimuliavo su gonal.......ir nieko.jau dariau 3 iui.man 1 iui kainavo apie 1200.cia su vaistukais ir procedura.
Atsakyti
QUOTE(SAULYTE5 @ 2008 11 04, 20:07)
Na ir as ka tik grizau is vizito, tai uzauginau 4, du is ju jau tinkami,Tai 11 06 man 4 IUI ir tikiuos mums visoms paskutinis, biggrin.gif

Super derlius thumbup.gif Kada leisies vaistukus? Kuom tave stimuliavo?
Atsakyti
QUOTE(Svetulia @ 2008 11 04, 13:37)
lotuliukas.gif
Sveikute! Dabar daugiau bendrauju IVF skyrelyje, bet kartais ir cia uzeinu paskaityti. Ruosiiosi IVFui, kazkur lapkriciu gale. Nuo rytuojaus pradedu ilga stimuliacijos shema. Baimes pilnos kelnes  lotuliukas.gif 
O kaip tau sekasi? matau jau 6 IUI, linkiu, kad pavyktu  4u.gif

Sveika Svetulia, linkiu tau kuo didziausios sekmes, ir kad tai butu pirmas ir paskutinis kartas drinks_cheers.gif
Atsakyti
liudnos naujienos, braukit mane is parasiuko, nereikejo nei NT, atejo tos nelauktos mmm:( nieko nepadarysi, su 1mln grikiuku buvo maza tikimybe. tai dabar gydysim vyra ir lauksim geresniu rezultatu

kaip Leidaa laikaisi? gal tau pasiseke?
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2008 11 04, 20:39)
Super derlius  thumbup.gif  Kada leisies vaistukus? Kuom tave stimuliavo?

Clostilb.2x5, leisiuos ryt 15 h.,nes jauciu kad kitais kartais man nepraeidavo nei para ir ivykdavo O, tai dabar darysim IUI anksciau ir jei Mb grikiai bus thumbup.gif penktad. dar 1IUI.
Atsakyti
QUOTE(astele1 @ 2008 11 04, 22:06)
liudnos naujienos, braukit mane is parasiuko, nereikejo nei NT, atejo tos nelauktos mmm:( nieko nepadarysi, su 1mln grikiuku buvo maza tikimybe. tai dabar gydysim vyra ir lauksim geresniu rezultatu

apgailestauju verysad.gif
Atsakyti
Visoms kuo dideliausios sekmes darantis PASKUITINIJI IUI, nes linkiu kad kito neprireiktu 4u.gif ir sau to paties palinkesiu.... nes ryt vakare darausi 2IUI, siandien po apziuros turiu 4 dominuojancius folikulus, du is ju 20 ir 19 mm kitas 18 ir like po 14mm, aisku tikuosi rezultato is dickiu ax.gif kadangi jau priespiet susileidau ovitrelle, tikiusi kad ovuliacija ivyks iki rytdienos vakaro, o vat su vyro grikiukais nezinau verysad.gif kazkaip gavosi kad ilgas susilaikymas nuo paskutinio karto, gal reiktu pabandyti naturaliai si vakareli, o per naktele iki rytdienos pavakariu subrestu kas geresnio nei kad butu tokia "uzsistovejusi" blush2.gif kaip cia geriau padarius... g.gif gal kam yra buvus panasi situacija?
Atsakyti
QUOTE(Bountyyy @ 2008 11 04, 22:52)
Visoms kuo dideliausios sekmes darantis PASKUITINIJI IUI, nes linkiu kad kito neprireiktu  4u.gif  ir sau to paties palinkesiu.... nes ryt vakare darausi 2IUI, siandien po apziuros turiu 4 dominuojancius folikulus, du is ju 20 ir 19 mm kitas 18 ir like po 14mm, aisku tikuosi rezultato is dickiu  ax.gif kadangi jau priespiet susileidau ovitrelle, tikiusi kad ovuliacija ivyks iki rytdienos vakaro, o vat su vyro grikiukais nezinau  verysad.gif kazkaip gavosi kad ilgas susilaikymas nuo paskutinio karto, gal reiktu pabandyti naturaliai si vakareli, o per naktele iki rytdienos pavakariu subrestu kas geresnio nei kad butu tokia "uzsistovejusi"  blush2.gif kaip cia geriau padarius...  g.gif gal kam yra buvus panasi situacija?

jei spermiukai geri - tavo vietoje pasidarbuociau. juk gali ir koks folikulas sprogti anksciau - tai sansas butu nepraleistas.

o kokia gydytoja tave stimuliuoja, jei nepaslaptis? Ir kuo? nes ziuriu, pas daug ka cia puikus derliai, o pas mane po 1 stimuliacijos tas pats 1 folikulas. kaip ir be stimuliacijos.
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2008 11 04, 22:00)
jei spermiukai geri - tavo vietoje pasidarbuociau. juk gali ir koks folikulas sprogti anksciau - tai sansas butu nepraleistas.

o kokia gydytoja tave stimuliuoja, jei nepaslaptis? Ir kuo? nes ziuriu, pas daug ka cia puikus derliai, o pas mane po 1 stimuliacijos tas pats 1 folikulas. kaip ir be stimuliacijos.

Na tai vat, kad beda didesne yra pas vyra, pas ji spermiuku nedaug, jie nera judrus ir daugumas leti verysad.gif bet kazkaip mastau kad geriau gal kai sviezi, bet geresni (aisku ju bus tikrai nedaug) nei uzsistoveje, kita vertus labai blogai su spermiukais nera, situacija dar netragiska bet...
O gydausi pas Abraitiene jos klinikoj nu siaip labai faina gydytoja, ir apziuri tinkamai su meile ir rupesciu ir net is konferencijos atsiprasys kad iui padaryti thumbup.gif o man gal tiesiog pasiseke su folikulais, nes man nuo clostilbegyto puikiai auga folikulai, va sikart tik gleivine mazoka, reiks butinai duphastona gert, sako kad clost'as kaip tik ta gleivine ir menkina.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(astele1 @ 2008 11 04, 20:06)

verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
[quote=astele1,2008 11 04, 21:06]

liudna verysad.gif ,kazkaip tikejau kad tau pavyks,neliudek,kibsim toliau i darbus link savo tikslo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuxe @ 2008 11 04, 10:39)
mane sekmadieni (14 CD) apziurejo gine, pasake,kad gleivine puiki..folikus kaireje puseje paauges graziai (berods 16 mm sake) - paskyre 1 IUI naturaliame cikle 18CD (11.06).. labai laukiam tos dienos  wub.gif

Sveikute,

man buvo situacija tokia. kad 9cd buvo uzauges folikulas 13mm, tai sake 13cd darys IUI naturaliame cikle. Taciau kai nuejau ta 13cd, tai pasake , kad jis ovuliavo pries 2 dienas, tai yra 11cd. Tai kad tau iki to laiko neovuliuotu, labai jau didelis skirtumas tarp cd. Gal anksciau nueik pasidaryti echoskopijos.
Atsakyti