QUOTE(pinga @ 2009 04 01, 22:19)
Laba,
įmesiu ir aš savo svetainės nuotraukytes

Dar šio to trūksta, šio to per daug, bet bendras vaizdas jau aiškus.
Sekcija (žinau, kad per daug apkrauta visokiais niekniekiais

):

Sekcija +darbo kampelis taip gavosi ekspromtu. Dėl to, kad SBA sumaišė užsakymą ir atvežė 60 cm per ilgą sekcijos platformą (ilgoji dalis, kur stovi TV). Bet, kaip sakoma, nėra to blogo, kas neišeitų

Sumąsčiau prilipdyti pusinį staliuką ir išsprendėm turtbūt opiausią problemą - kur dėti kompiuterį
Užuolaidas keisiu - šios keliaus į miegamąjį, kadangi nuo pat pradžių nepatiko naktinė užuolaidų dalis
Kitoj pusėj - virtuvė (kažkada jau rodžiau, bet dėl bendro vaizdo nepamaišys

)
Man asmeniskai sekcija visai neperkrauta, o kolekcija kaktusiuku po TV labai ispudinga
Virtuveje aguonos
Labai gerai issprendet kompo vietos problema
QUOTE(Pause @ 2009 04 01, 22:40)
O man kaip tik patiko užuolaidos

Kažkaip jos pailgina kambarį, man pasirodė, kad pas jus lubos aukštos

man irgi pasirode kambarys aukstesnis, turbut del uzuolaidu...
QUOTE(pinga @ 2009 04 01, 22:51)
Aguonėlės virtuvėje - lipdukai. Pirkau Senukuose, kainavo pakankamai brangiai, gal 40-50 Lt, tai MB mane durnele išvadino

. Na, bet ko dėl grožio nepadarysi

.
Tikrai labai graziai atrodo
Meiles vardan Mes žiūrim vienas kitam į akis, Mes drąskom vienas kitam širdis. Neapkenčiam ir niekinam, Dievinam ir garbinam. Meilės vardan statome tiltus, Meilės vardan nuo jų šokinėjam. Deginam laiškus, daužome langus. Meilės vardan gyvename, Meilės vardan žūstame. Meilės vardan laukiame, šypsomės, Meilės vardan verkiame, liūdime. Meilės vardan kylame balionu, Meilės vardan šokinėjame iš traukinių... Meilės vardan gaminame valgį Ir meilės vardan ilgai nevalgome...