Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjai

manau, kad kiekvienam savo. kaip teisingai sakoma: "kiek zmoniu - tiek nuomoniu".
As tai manau, kad yra labai svarbu pries savo svente su vedeju ar muzikantu issiaiskinti, ko is ju tikimasi. nes kartais jie prisiruosia daug programos, o jos is tiesu nereikia tiek , bet buna ir atvirksciai. bigsmile.gif
sekmes visoms ir geru kainu mirksiukas.gif
teisingai sakoma, kad garsus veidai praso daug doh.gif
Atsakyti
labai geros renginių organizatorės, dvi Kristinos biggrin.gif turi be galo gerą, išlavintą skonio pojūtį, visuomet deda visas pastangas į organzuojamą renginį, turi originalių minčių wub.gif kainų nežinau 4u.gif jų internetinis puslapis čia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 16 spalio 2009 - 19:20
QUOTE(beira @ 2009 10 17, 00:40)
nedideles palyginus kainos, mes paskambinom ir uz Raimondo Bingelio vedima 2010 liepa 3000Lt sutarem 4u.gif

tiek ima nezinomi, nepatyre ir niekam neidomus vedejai, o cia visiems bus linksma ir idomu 4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

hrrr... ziuriu, aktyviai reklaminti pradejote bingeli ir silanska. Beveik visos jusu zinutes apie tai:) REKLAMA!!!!!!!!!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(SparnuotaPaukste @ 2009 10 17, 14:40)
hrrr... ziuriu, aktyviai reklaminti pradejote bingeli ir silanska. Beveik visos jusu zinutes apie tai:) REKLAMA!!!!!!!!!!!!!!

Vienoje Jusu zinuteje rasote apie tai, kad savo vestuvem nusamdete. O jau kitoje rasote:

"Verkiuose ir mums visada patinka biggrin.gif

Visada Jusu : Kriksto teveliai Raimondas Silanskas ir Raimondas Bingelis

Laukiame vaikuciu tel. 864533998

Pakrikstysime visus norincius 4u.gif..."

Labai neskaniai cia gaunasi. Negrazu.
Papildyta:
QUOTE(SparnuotaPaukste @ 2009 10 17, 14:43)
Papildyta:
Vienoje Jusu zinuteje rasote apie tai, kad savo vestuvem nusamdete. O jau kitoje rasote:

Na va, o kitoje zinuteje Beira jau raso, kad Jos vestuves JAU IVYKO. Ir spekite, kas jas vedE? tie patys silanskas ir bingelis. Kita vertus, jau kitoje zinuteje, raso, kad jos vestuves DAR TIK BUS. Ir ka jie pasirinko??? aisku, silanska ir bingeli:)smile.gif

Cituoju:
"Musu vestuves vede Raimondas Bingelis, tai jautemes labai svarbus

visa vakara buvo linksmas, pasitempes, vilkejo smokingu, gerai isjudino publika

.. o ir video visai kitaip ziurisi kai zinomas zmogus vakara veda "

Kita beiros zinute:
edideles palyginus kainos, mes paskambinom ir uz Raimondo Bingelio vedima 2010 LIEPA - 3000Lt sutarem 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SparnuotaPaukste: 17 spalio 2009 - 13:54
QUOTE(SparnuotaPaukste @ 2009 10 17, 15:52)
Papildyta:

Papildyta:
Na va, o kitoje zinuteje Beira jau raso, kad Jos vestuves JAU IVYKO. Ir spekite, kas jas vedE? tie patys silanskas ir bingelis. Kita vertus, jau kitoje zinuteje, raso, kad jos vestuves DAR TIK BUS. Ir ka jie pasirinko??? aisku, silanska ir bingeli:)smile.gif

Cituoju:
"Musu vestuves vede Raimondas Bingelis, tai jautemes labai svarbus 

visa vakara buvo linksmas, pasitempes, vilkejo smokingu, gerai isjudino publika 

.. o ir video visai kitaip ziurisi kai zinomas zmogus vakara veda "

Kita beiros zinute:
edideles palyginus kainos, mes paskambinom ir uz Raimondo Bingelio vedima 2010 LIEPA - 3000Lt sutarem 4u.gif

pritariu drinks_cheers.gif sakoma yra jei zmogus viena kart pasako - tikek, jei dukart - meluoja... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viliukaz @ 2009 10 17, 18:31)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

juokas ima man is situ forumu ir is vienos puses ir is kitos lotuliukas.gif

ir bingelis ir silanskas yra senai uzsirekomendave vedejai ir ne tik vestuviu vedejai

juos kviecia ir amerikos lietuviai ir airijos lietuviai, o jei cia rasoma, kad jie kazkam vestuves apsieme vesti uz 3t. tai cia ti dziaugtis reikia drinks_cheers.gif

NA, man nuosirdziai juokas ima is sito komentaro. Kazkodel 18:30, siandien susikure vartotojas viliukaz, kuris parase viena vienintele zinute, ginancia pries tai buvusius silanska ir bingeli, kurie patys save reklamuoja cia, rasinedamiesi kazkieno kito vardu. Vaikiska siek tiek. Kita vertus sunervino mane truputi arogantiskas tonas - "apsieme vesti vestuves uz 3000 litu, reikia dziaugtis". Yra ir kitu vedeju, gerai vedanciu. Ir zvaigzdiu tarpe, kurie taip vaikiskai saves nereklamuoja. Beje, garantuoju, kad tuojau vel pasipils kometarai is tu paciu bingelio ir silansko, kurie dziaugsis, KAD MANO VESTUVES VEDE JIE, o kitoje zinuteje rasys, KAD MANO VESTUVES DAR BUS ir as labai laimingas, kad samdziau bingeli ir silanska. pasikartosiu, labai neskanu ir vaikiska. o del uzsirekomendavimo - apie ka rase vienintele supermamose parases zmogus - ne taip jau ir gerai, ypac silanskas uzsirekomendaves. Mano pussesere pasakojo, kad buvo vestuvese, kuriose jaunieji labai graziai silansko paprase "keliauti namucio" - anekdotai apie "ana gala" ir alkoholio kiekis, kurio padaugino silanskas gerokai pagadino jaunuju svente.
Atsakyti
as jau beveik issirinkau vedeja. tikiuosi, liksim patenkinti, nors cia sm radau ir visokiu atsiliepimu ir geru ir nelabai.... manau, kad zmogus visiems itikti negali, o jau kaip kartais priraso kad jau visiems 100 proc tiko ir itiko... nu gal, bet man tada visada iskyla abejoniu, kas cia priraso... ax.gif
labai dziugu jei istiesu raso patenkintos nuotakos thumbup.gif .
manau, kad dabar tokiais laikais kaip kainos ir paslaugos pradeda pigti (aisku ne visos) ir patys vedejai turetu mazinti kainas. as tai dziaugiuosi, kad musu pasirinkta vedeja nepraso tuktantiniu sumu (zadejo sutilpti iki 1000 Lt) ir pazadejo ne tik pravesti vakara, bet ir vestuviu metu priziureti visa ju eiga ir aptarnaujanti personala, kad paciai nereiketu sokineti nuo stalo ir visus priziureti doh.gif .
tikiuosi, nenusivilsim ir po visko ir as galesiu pasigirti thumbup.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu savo patirtimi ....smile.gif

Musus vestuves buvo rugsejo menesi, Kaune. Sveciu planavom 26, sventem restorane. Musu liudininkai abu nekalbus ir uzsieme zmones, tai nenorejom ju varginti programos vedimu. O ir jie patys grieztokai atsisake:) Teko ieshkoti vedejos. Paskaiciau foruma supermamoje. Radau labai gerus atsileipimus apie vedeja Jolita. Susitikome ir man ji kazhkaip neypatingai patiko. Bet laiko buvo iki vestuviu like mazai,tai nutarem kad vedeja tinkama;) Jos paslaugos kainavo 1000lt. Tai gi, sita jauna moteris turi labai nedaug patirties vedenat renginius, itin nepasizymi iskalba. Buvo toks vaizdas,kad ten jos vestuves, nes ji tik kalbejo ir kalbejo, o mes likom nei valge nei gere. Buvo ir geru dalyku- moke sokti sirtaki, zaidimuka viena juokinga su galvojo. Bet sveciai vis eidavo prie manes ir sakydavo, kad sita vedeja yra labai labai blogai.
Taigi meginos, as siulyciau rinktis vedejus gerus ir tik labai gerus, turint realiu zmoniu rekomendacijas. Nes i foruma parasyti grazius atsiliepimus gali ir patys vedejai.
Geriau jokiu vedeju, nei prasti.
Atsakyti
QUOTE(meldaja @ 2009 10 18, 17:26)
Pasidalinsiu savo patirtimi ....smile.gif

Musus vestuves buvo rugsejo menesi, Kaune. Sveciu planavom 26, sventem restorane. Musu liudininkai abu nekalbus ir uzsieme zmones, tai nenorejom ju varginti programos vedimu. O ir jie patys grieztokai atsisake:) Teko ieshkoti vedejos. Paskaiciau foruma supermamoje. Radau labai gerus atsileipimus apie vedeja Jolita. Susitikome ir man ji kazhkaip neypatingai patiko. Bet laiko buvo iki vestuviu like mazai,tai nutarem kad vedeja tinkama;) Jos paslaugos kainavo 1000lt. Tai gi, sita jauna moteris turi labai nedaug patirties vedenat renginius, itin nepasizymi iskalba. Buvo toks vaizdas,kad ten jos vestuves, nes ji tik kalbejo ir kalbejo, o mes likom nei valge nei gere. Buvo ir geru dalyku- moke sokti sirtaki, zaidimuka viena juokinga su galvojo. Bet sveciai vis eidavo prie manes ir sakydavo, kad sita vedeja yra labai labai blogai.
Taigi meginos, as siulyciau rinktis vedejus gerus ir tik labai gerus, turint realiu zmoniu rekomendacijas. Nes i foruma parasyti grazius atsiliepimus gali ir patys vedejai.
Geriau jokiu vedeju, nei prasti.

butent:) ta ir norejau pasakyti:) Cia ypatingai liecia Jolita. Rase, kad graziai veda. Ir uz 700 Lt. Bet nieko doro nemaciau. As manau, kad ir kaina atskleidzia zmogaus sugebejimus. nes tie, kas turi darbu, kaip ir kiekvienam darbe, vertina save. Ir nuolaidom nesisvaisto. Gaila, aisku, kad taip yra:) bet taip yra:)
Atsakyti
as surizikuosiu... maciau filmuota medziaga ir man patiko ax.gif , na gal ten graziai viskas sudeliota g.gif
rekomendavo man Jolita ne tik sm forumas (jo cia puiki vieta savireklamai doh.gif ), bet ir mano gerai pazistami.
Nesuprantu, o kodel negerai kaip vedejas uzima vakara - juk ji tam ir samdom. O jei nenorejot kad vestu pilnai vakara tai , ko gero, reikejo pasakyti tai vedejui dar pries vakara, kaip viska derinote.
Na as noreciau pilnos vestuviu programos - ne pasisedejimo (kuriu ir taip pilna gyvenime, tokiu draugu baliuku). Nes po to taip ir buna - pasiima vedejus, kurie nieko nedaro ir sveciai tik dairosi ir klausia "o tai kam cia tas vedejas, jei nieko neuzpildo?" .
Atsakyti
QUOTE(zzzara @ 2009 10 18, 20:37)
as surizikuosiu... maciau filmuota medziaga ir man patiko  ax.gif , na gal ten graziai viskas sudeliota  g.gif
rekomendavo man Jolita ne tik sm forumas (jo  cia puiki vieta savireklamai  doh.gif ), bet ir mano gerai pazistami.
Nesuprantu, o kodel negerai kaip vedejas uzima vakara - juk ji tam ir samdom. O jei nenorejot kad vestu pilnai vakara tai , ko gero, reikejo pasakyti tai vedejui dar pries vakara, kaip viska derinote.
Na as noreciau pilnos vestuviu programos - ne pasisedejimo (kuriu ir taip pilna gyvenime, tokiu draugu baliuku). Nes po to taip ir buna - pasiima vedejus, kurie nieko nedaro ir sveciai tik dairosi ir klausia "o tai kam cia tas vedejas, jei nieko neuzpildo?" .

Nuosirdziai lingiu geros sventes:) Svarbiausia, kad tau patinka. Gal as ir kategoriska buvau, bet tai mano nuomone. O svente jusu. Ir svarbiausia, kad jums patiktu. mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SparnuotaPaukste @ 2009 10 18, 22:23)
Nuosirdziai lingiu geros sventes:) Svarbiausia, kad tau patinka. Gal as ir kategoriska buvau, bet tai mano nuomone. O svente jusu. Ir svarbiausia, kad jums patiktu.  mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  blush2.gif  blush2.gif

mirksiukas.gif dekui
visos renkames ir norim paties geriausio 4u.gif
kiekvienam savo... kas ir butu jei visu butu vienodas skonis... tai ir visos pultume prie to paties vyriskio ir liktume be jaunikio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzara @ 2009 10 18, 22:57)
mirksiukas.gif  dekui
visos renkames ir norim paties geriausio  4u.gif
kiekvienam savo... kas ir butu jei visu butu vienodas skonis... tai ir visos pultume prie to paties vyriskio ir liktume be jaunikio  doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti