Merginos, o kas nors esate susidūrę su Nerijumi? Jis turi tinklapį www.sventems.lt, tačiau tas tinklapis dar neveikia... Gal pas ką nors vedė? Jis toks iš ekonomiškesnių variantų, o mes su DJ ir viskuo norėtume į 2000 sutilpti. Gal turite kokių atsiliepimų?
QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 21, 20:26)
Egle Jackaite Klaipedoje veda , na esu buvusi jos vedamose vestuvese man tai idealu ten viskas buvo, bet labai priklauso ir nuo to kokiu norite ? nes ten buvo lyriskos su eilemis graziais zodziais, o ne poslais juokeliais
Seip gal kas turite jos kontaktus , nes labai noreciau pasiteirauti jos kokios kainos

Seip gal kas turite jos kontaktus , nes labai noreciau pasiteirauti jos kokios kainos

vis dar neradau nieko

[quote=_PaNTeriuKe_,2010 02 24, 15:22]
sveikos, busimos nuotakos
na siaip netaip pagaliau susiradome ir mes vedeja, is pradziu su Mindaugu kalbejau, taciau musu dienele jis uzimtas, rekomendavo Mariju Oleka, taciau ir jis musu diena uzimtas, Olekas rekomendavo Roberta Petrauska (nemaisykit, kaip cia kazkuri, cia ne tas krepsinio komentatorius
) jis kaip tik musu dienele laisvas
dar vaziuosim su juo susitikti, taciau is pokalbio telefonu ir siaip gerus atsiliepimus turinciu Mindaugo ir Oleko rekomendaciju jauciuosi gan ramiai ir manau Robertas musu isimintina diena tikrai padaris svente.
Sveikute, mano vestuves vasara vede Robertas Petrauskas, viskas buvo labai sauniai, tikrai gali buti rami, del visko susitarsi, ko tik noresi, o ir gausi daugiau negu tikiesi
Esu maciusi kaip jis ir imoniu renginius veda, tai irgi lygiai taip profesionaliai ziuri ir i asmenines sventes, ne taip, kaip kai kurie... Beje, ieskojau draugei parodyti kaip Robertas atrodo (nes visi maiso su krepsinio komentatorium
), nes ji birzeli tuokiasi, tai radau, kad jis jau ir savo puslapiuka turi: www.robertaspetrauskas.lt
Zodziu, nesigailesi, PaNTeriuKe, tikrai. Grazios sventes!
sveikos, busimos nuotakos

na siaip netaip pagaliau susiradome ir mes vedeja, is pradziu su Mindaugu kalbejau, taciau musu dienele jis uzimtas, rekomendavo Mariju Oleka, taciau ir jis musu diena uzimtas, Olekas rekomendavo Roberta Petrauska (nemaisykit, kaip cia kazkuri, cia ne tas krepsinio komentatorius

Sveikute, mano vestuves vasara vede Robertas Petrauskas, viskas buvo labai sauniai, tikrai gali buti rami, del visko susitarsi, ko tik noresi, o ir gausi daugiau negu tikiesi

Zodziu, nesigailesi, PaNTeriuKe, tikrai. Grazios sventes!
[quote=Šara,2010 02 25, 15:50]
aciukas
tuo net ir neabejoju
o tosia vestuvese su DJ jis dirbo ar muzikantais? nes pas mus taip gavosi, kad pirsliais atsisake buti, muzikantai uzsakyti jau
va tik ko as pergyvenu, kad vieni kitiems nesimaisytu, bet manau viska bus galima suderinti
aciukas

Sveiko busimos nuotakos 
o as noriu parekomenduoti ŽIOGA iš triju karaliu. Labai likome patenkinti, o visi sveciai tik ir klausinejo kur toki vedeja radot.
Istikruju , net nesitikejome kad bus sitaip linksma
Esame labai dekingi Žiogui uz nuostabiai pravesta vakara

o as noriu parekomenduoti ŽIOGA iš triju karaliu. Labai likome patenkinti, o visi sveciai tik ir klausinejo kur toki vedeja radot.
Istikruju , net nesitikejome kad bus sitaip linksma

Esame labai dekingi Žiogui uz nuostabiai pravesta vakara
Sveikos mergino,
gal kazkuri dalyvavo ar Jusu paciu vakara vede Ziogas? labai butu smagu isgirsti atsiliepimus. nes kainos Jo lyginant su kaitais vedejais tikrai "krizines"
aciu
gal kazkuri dalyvavo ar Jusu paciu vakara vede Ziogas? labai butu smagu isgirsti atsiliepimus. nes kainos Jo lyginant su kaitais vedejais tikrai "krizines"

aciu

Mes ir mastom apie vedeja, nes pirsliaut niekas nenori.
kokios kainytes mazdaug vedejo ?

QUOTE(Ugad @ 2010 03 05, 19:06)
Sveikos mergino,
aciu

aciu

nu siaip vedeju kainos svyruoja nuo 500 iki 5000 lt priklausomai kas per zvaigzde ves. siaip jai ziogo vedamose vestuvese nesi buvusi ir tarp sveciu nebus tokiu, kurie jau dalyvavo jo vedamose vestuvese, tai bus tikrai super.

QUOTE(godazo @ 2010 03 05, 22:48)
nu siaip vedeju kainos svyruoja nuo 500 iki 5000 lt priklausomai kas per zvaigzde ves. siaip jai ziogo vedamose vestuvese nesi buvusi ir tarp sveciu nebus tokiu, kurie jau dalyvavo jo vedamose vestuvese, tai bus tikrai super. 

Sveikos, o mano pacios vestuves vede ziogas tai ir mes ir visi sveciau istisai juokesi ir buvo uzimti, Na tikrai ji rekomenduoju ir garantuoju smagias vestuves.
LABAI SAUNUS ZMOGUS.
Po sventes dar ilgai kalbejo koks nerealus vedejas buvo

Pries uzsakant mano vyras irgi suzinosjes kiek jie kainuoja spyriojosi , bet kazkaip prikalbinau ir likome abu patenkinti, net labai

QUOTE(godazo @ 2010 03 05, 20:48)

tikiuosi taip ir bus, butinai parasysiu atsiliepima balandzio menesi

Papildyta:
QUOTE(vaiva_rvt @ 2010 03 05, 23:42)
Sveikos, o mano pacios vestuves vede ziogas tai ir mes ir visi sveciau istisai juokesi ir buvo uzimti, Na tikrai ji rekomenduoju ir garantuoju smagias vestuves.
LABAI SAUNUS ZMOGUS.
Pries uzsakant mano vyras irgi suzinosjes kiek jie kainuoja spyriojosi , bet kazkaip prikalbinau ir likome abu patenkinti, net labai
LABAI SAUNUS ZMOGUS.

Mano ne vestuves, o gimtadienis, bet tikiuosi irgi visi liksim patenkinti

QUOTE(Ugad @ 2010 03 06, 22:12)
tikiuosi taip ir bus, butinai parasysiu atsiliepima balandzio menesi 
Papildyta:

Papildyta:

tai belieka gero gimtadienio palinketi

Yra toks renginiu vedejas Nerijus is Kauno, tai niekam jo nesiulyciau, labai arogantiskas, gailiuosi, kad ji uzsisakeme, nieko nepadare kaip taremes, uzsiprase uz kura dviguba kaina, beliko sumoketi..