Įkraunama...
Įkraunama...

Luiza Rinau

QUOTE(Odry @ 2008 10 22, 21:22)
Ingai buvo zadėta mergaite perduoti tėvui tik po pripratinimo.

O kokiu budu sprendziama, kada vaikas pritapo? Kiek laiko tam reikia? Kol ji pilnamete bus? Ir taip buvo aisku, kad mergaites Inga nesiruose NIEKADA perduot.

QUOTE(Aivita @ 2008 10 22, 21:28)
Abu atsakingi už santykius šeimoje, bet ne moteris visad kalta, kad vyras į kairę nueina, ir neprivalo Inga gyventi Vokietijoje vien dėl to, kad jos vaiko tėvas vokietis, juokingai atrodo, kai suaugusiam žmogui nurodinėjate, kur jam gyventi su savo vaikais.

Bet jei teismo sprendimas buvo, kad mergaite lieka su teciu, tai tikrai svarus argumentas likt toj saly. Negi ji naiviai tikejosi, kad pabegs i Lietuva ir taip viskas pasibaigs. Idomu dar, kiek Lietuva baudu gaus uz teismo sprendimu negerbima.
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2008 10 22, 21:36)
cia ne tas atvejis, cia gi nekalbam apie tai "kaip  gerai kad išsivežė dukrytę, taip ir reikia tai Ingai" Čia palaikoma viena arba kita pusė, aš - už tai kad ir tėtė turi teisių, deja moteriškas solidarumas pas mane šiuo atveju miega  schmoll.gif

Niekas ir nesako, kad tėvas neturi jokių teisų. bet šiuo atveju gavosi, kad motina liko be jokių teisių.
o čia dar michaelio pažadų:
M. Rinau teigė iki šiol nesulaukęs jokio Vokietijos policijos dėmesio ir patikino kol kas neplanuojantis sugrįžti į Lietuvą. „Sugrįšiu, kai baigsis policijos ir vaiko teisių apsaugos pareigūnų atakos. Dabar man ten būti neįmanoma. Ir taip turiu daug problemų, - kalbėjo jis. – Bijau, kad jei sugrįšiu, Inga tęs savo nesąmones ir pagrobs dukrą, gal net iš Vokietijos“.

Beje, anksčiau M. Rinau ne kartą yra tvirtinęs, kad nenori nutraukti Luisos ryšių su Lietuva ir neneigiantis jos lietuviškų šaknų.

Atsakyti
QUOTE(Odry @ 2008 10 22, 21:40)
Niekas ir nesako, kad tėvas neturi jokių teisų. bet šiuo atveju gavosi, kad motina liko be jokių teisių.
o čia dar michaelio pažadų:
M. Rinau teigė iki šiol nesulaukęs jokio Vokietijos policijos dėmesio ir patikino kol kas neplanuojantis sugrįžti į Lietuvą. „Sugrįšiu, kai baigsis policijos ir vaiko teisių apsaugos pareigūnų atakos. Dabar man ten būti neįmanoma. Ir taip turiu daug problemų, - kalbėjo jis. – Bijau, kad jei sugrįšiu, Inga tęs savo nesąmones ir pagrobs dukrą, gal net iš Vokietijos“.

Beje, anksčiau M. Rinau ne kartą yra tvirtinęs, kad nenori nutraukti Luisos ryšių su Lietuva ir neneigiantis jos lietuviškų šaknų.

o čia kažkas stebėtino? Šiaip jis yra teisus kad mama vėl gali ką nors sugalvoti ir jo nuogastavimai pateisinami. Kai visas nurims tada ir aplankys Lietuvą. Gal, nes asociacijos su ja tai kažin ar malonios g.gif
Atsakyti
Nu nezinau , visai pasimeciau , kai parode ta reportaza per televizoriu.net nezinau uz ka eiti . Bet vistiek manau , kad motina tai mergytei labiau bus reikalinga,nei tevas
Atsakyti
Kariauja tėvai, o dėl tėvų principų kenčia vaikai. Aišku, tėvo paskutinis poelgis nebuvo labai apgalvotas, bet, kita vertus, ką žmogui daryt? Ir toliau sėdėt rankas sudėjus ir laukt, kol kažkas kažką nuspręs? Pasaka be galo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sogettene @ 2008 10 22, 22:08)
Bet vistiek manau , kad motina tai mergytei labiau bus reikalinga,nei tevas

Kokie šio teiginio argumentai? 4u.gif
Atsakyti
per TV3 paziurekit reklama"cia ir dabar" rytojaus anonsas.. blink.gif
Atsakyti
siaubinga situacija sad.gif
vienintelis mano noras, kad iš šios situacijos pasimokytų visi valdininkai ir sutvarkytų teisinę bazę, kaip kitais kartais pasielgti analogiškose situacijose. ju , aišku, bus, bet tegu tik kuo mažiau
man atrodo, kad Luizos tėvas vis tik pasielgė neapdairiai ir karštakošiškai be isavanaudiškai pasiimdamas vaiką be anstolio paskutinio žodžio - kaip suprantu anstolio nesulaukė ar jis vėlavo...
šlykštu, kai du suaugę žmonės vaiką paverčia tarsi paveikslu - mama nori jį kabinti viename kambaryje, o tėvas - kitame.
bet čia vaikas, o ne paveikslas
Atsakyti
As pritariu tokiam tevo poelgiui. Aisku vaikui trauma (mama taip ir nesiruose parengti vaiko isvykimui). Bet ar butu buve geriau su zurnalistu kruva ir klykiancia, besidraskancia motina. Beje apart motinos niekas netvirtina, kad mergaite sauke, nei ystaigos darbuotojos, nei areuosto darbuotojai....
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 10 23, 00:22)
As pritariu tokiam tevo poelgiui. Aisku vaikui trauma (mama taip ir nesiruose parengti vaiko isvykimui). Bet ar butu buve geriau su zurnalistu kruva ir klykiancia, besidraskancia motina. Beje apart motinos niekas netvirtina, kad mergaite sauke, nei ystaigos darbuotojos, nei areuosto darbuotojai....

liudininkė per žinias sakė, kad mergaitė šaukė... kaip suprantu klaipėdietė pro šalį ėjusi tuo metu... na bet kokiu atveju jeigu ir ramiai būtų išvažiavus su tėčiu vistiek ilgėsis mamos, brolio ir namų... savo dičkę kai ketveri buvo palikom pas senelius savaitei... kai atvažiavom pasiimt tiek išsiilgus buvo, kad visą dieną ant kelių sėdėjo kaklą apsikabinus...
Atsakyti
Apskritai tai manau, kad Michaelis dukrą myli.. tačiau ta meilė kažkokia liguista.. Jis nesuvokia, kada jai skauda. Manau, kad jis ligonis, ir anksčiau ar vėliau, tai paaiškės.
Atsakyti
QUOTE(Odry @ 2008 10 22, 15:27)
pridėkit ranką prie širdies ir pasakykite, kuri lengva ranka atiduotumėt savo vaiką, nedramatizuotumėt situacijos. Jei, kas iš manęs norėtų paiimti vaiką, ginčiau jį nagais, dantimis, lysčiau į televizijas, radijas bet kur, kad tik padėtų. jei būtų atvirkštinis variantas, t.y. ji atiduotų tėvui mergaitę, pilnas SM forumas būtų pasipiktinusių mamų.

Jau rasiau ankstesneje temoje-is manes irgi norejo atimti vaikus. Ir as juos gyniau dantimis ir nagais, bet....teisiskai, o ne grobdama vaikus, begdama i uzsieni, ignoruodama teismus... Nelindau nei i seima, nei i ziniasklaida.

QUOTE(Odry @ 2008 10 22, 19:30)
Mes nežinome, kokia liga serga berniukas, o ką ji dar jį turi reklamuoti?

Depresija. Paaugline. Ja serga kas antras vaikas pasaulyje. Nu tikrai laaaaabai sunki liga, tikrai negaaaaaalima keliauti i uzsieni hihihi.gif

QUOTE(lovely @ 2008 10 22, 20:53)
As uz mama kuri augina savo vaika ir ji gina thumbup.gif
O,cia pamastymui:kuri is jusu noretumete,kad dabar sia minute, kazkas...su kuriuo jusu nebesieja niekas...pasiimtu jusu vaika visam!Kokia butu savijauta?Sypsotumetes?Ranka numotumet,ai bus dar tu vaiku! irnesakyk.gif

Nesieja zmonos su vyru niekas. O teva su dukra sieja kraujo rysys. Jei cigonai pavogtu mano vaika-saukciau pilna gerkle. Taciau tevui paemus vaika-tyleciau, nes tai...jo vaikas, kad ir kokia egoiste bebuciau.
Atsakyti
Depresija. Paaugline. Ja serga kas antras vaikas pasaulyje. Nu tikrai laaaaabai sunki liga, tikrai negaaaaaalima keliauti i uzsieni hihihi.gif
o tai dėl tokių ligų dabar neįgalumą duoda? blink.gif
Dabar galima sukiotis atgal, bet tas nieko nepakeis, taip Inga padarė labai daug klaidų. bet kas neklystame. ar visi esame tokie teisuoliai, ir bet kurioje situacijoje elgiames racionaliai, šaltai ir apgalvojame kiekvieną žingsnį. Neesu linkusi teisti žmogaus, nes nežinau kaip pati elgčiausi būdamas jo vietoje. kalbėti galima daug.
Ką tokio turi padaryti motina, ar kokia ji turi būti, kad iš jos būtų atimtos teisės matytis su dukra? Jonaitienei ir tai leidžia matytis su vaikais, nors aš tokios motinos nei per 1 km neprileisčiau prie vaikų. Inga neleido matytis vaikui su tėvu, tai labai blogai, bet ar tai argumentas atimti motinystės teises?
O dėl to, kad mama vaikui labaiu reikalinga turiu savu argumentų, paneikite juos.
Kaip jau kažkuri forumietė rašė, jog motinai yra tik garbė išnešioti kūdyki ir pagimdyti. Žinote tą garbę mielai perleisčiau vyrui. Galbūt yra moterų kurioms nėštumas ir gimdymas yra lengvi, tačiau man 2 nėštumai košmariški (tema ne apie tai todėl nesiplėsiu smile.gif ), todėl turiu pilną teisę pasakyti, kad vien tai man suteikia didesnę teisę į savo vaikus, skyrybų atveju.
esant kudykiui moters gimdoje, užsimezga ryšys, kuris vadinamos MAMOS ir VAIKO ryšiu, kurio tėvas neikada neturės. Užtai mama, visai kitaip jaučia savo vaiką. Kodėl mama kai meiga gali patrankos šaudyti, o kai tik vaikas sujuda ji miegodama viską girdi. Kad ir kaip mylėtų tėvas vaiką tokio ryšio, nuojautos neikada neišsivystis pas tėvą. Vaikui sergant ar užsigavus, nuramina geraisuiai mama.
Su antruoju vaiku turime problemų dėl valgymo, pamaitinti vaiką galiu tik aš MAMA, nors ir kaip vyras stengias iš paskutiniųjų, nepasiduoda, nes nori mane išleisti, dėja. Paskaitykite nevalgiukų temą, pamatysit jei mamos kam palieka nevalgiuką, vaikiukai būna alkani.
Ir dar būtų galima vardinti vardinti, pačios esate mamos ir žinote. Taip tėvo meilė stipri būna vaikams, bet aš nedėčiau tarp jų lygybės ženklo.
Motinos meilė akla, todėl Inga padarė daug kvailysčių, dėl kurių dabar kenčia.
Atsakyti