Sveikos

,skaitau ir asaru negaliu sutramdyti.... Pas gine nuejau, kai mano leliukui buvo 4 savaites, ji patvirtino, kad viskas gerai leliukas isitvirtino gimdoje, o del maudimo, tai sake, kad tai normalu, svarbiausia, kad kraujingu isskyru nebutu. Na, man tas maudimas, kartais net su nedideliais spazmais buvo visa antra menesi, kai buvo jau beveik 8 savaites vel nuejau pas gine, maciau kaip plaka mano stebukiuko sirdele, niekada nepamirsiu to vaizdo ir jausmo,kuri patyriau...Vel pasiguodziau, kad vis dar kartais maudzia pilva, bet ji sake, kad svarbiausia, kad kraujingu isskyru nebutu, o visiskai nebuvo, todel buvau rami. 11 savaites pabaigoje vel apsilankiau pas gine, sake, kad kraujo ir slapimo tyrimai tiesiog idealus, gimdymas numatomas lapkricio antra diena, na, bet nusprende dar karta paziureti ekoskopu ir pamate, kad mano leliuko sirdele nebeplaka...
Stai ir "normalu" maudimas nestumo metu...Man kraujingu isskyru taip ir nebuvo, tad teko daryti operacija ir stai jau kelios dienos, kaip nebeturiu savo issvajoto leliuko....Iki siol negaliu atsigauti...