Abu skanus, bet va tas antras is RIMI variantas toks nebandytas, as dar persilados prieskoniu dejau. Tai tie agurkai tokos rugsteles suteikia, labai skanus variantas
Pabandykit ir darbo daug nera cia, o ir marinuoti nereikia.
Mielos sios temos kulinares, isivaikinkit mane kas nors
:4u:
Jei rimtai, tiek skanestu dar nesu macius per visa savo gyvenimeli
Oj, laimingi jusu vyrai
Rytoj bandysiu kepti vystyte pagal Eileitijos recepta
Gal pavyks
Jei rimtai, tiek skanestu dar nesu macius per visa savo gyvenimeli
Rytoj bandysiu kepti vystyte pagal Eileitijos recepta
QUOTE(nerami @ 2008 10 23, 18:35)
Mielos sios temos kulinares, isivaikinkit mane kas nors
:4u:
Jei rimtai, tiek skanestu dar nesu macius per visa savo gyvenimeli
Oj, laimingi jusu vyrai
Rytoj bandysiu kepti vystyte pagal Eileitijos recepta
Gal pavyks 
Jei rimtai, tiek skanestu dar nesu macius per visa savo gyvenimeli
Rytoj bandysiu kepti vystyte pagal Eileitijos recepta
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 23, 18:37)
na, jei nepasidrovesiu, parodysiu
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 23, 18:37)
Net kvapą užuodžiu
QUOTE(KibirVibir @ 2008 10 23, 15:25)
Cicinskus galima uzsaldyti
visada taip darau - vienu kartu daugiau pasidarau ir paskui telieka uzsinoreti 
dar klausimelis, ir paskui juos verdat aliejuj taip?
QUOTE(sandrucka @ 2008 10 23, 18:19)
as pries uzsaldydama visada siek tiek patroskinu
QUOTE(doovka @ 2008 10 23, 19:48)
dar klausimelis, ir paskui juos verdat aliejuj taip?
as verdu aliejuje
QUOTE(mammka @ 2008 10 23, 15:39)
Čičinsko kepsniai
Visu pirma tai pagirsiu, kad laabbaiii skaniai atrodo, nors nesu tokio dalyko valgius, bet isivaizduoju, kad labai skanu. Turiu klausima...
Siaip matydavau kavinese meniu toki patiekala, kaip cicinsko kepsnys, bet visada galvojau, kad tai bus kazkoks tai mandras karbonadas
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 23, 22:02)
bent as tai pjaustau pusziedziais, padarau acto - vandens - cukraus - druskos marinata ir palieku svogunus jame
QUOTE(KibirVibir @ 2008 10 23, 22:42)
bent as tai pjaustau pusziedziais, padarau acto - vandens - cukraus - druskos marinata ir palieku svogunus jame 
Jau susiradau internete... tai va taip paciai kaip tu parasei, tik pries dedant druska, cukru ir acta reikia uzplikyti verdanciu vandeniu
QUOTE(mammka @ 2008 10 23, 14:39)
Kaip noreciau!!!!!







