Įkraunama...
Įkraunama...

Ruošiamės mokyklai

Mamkos, aš net papraščiausiai penalo nerandu!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Ei, mamos, nusiraminkit. Pries rugsejo pirmaja buna pats didziausias pasirinkimas visu mokykliniu reikmenu ir kupriniu. Labai puikiai pirmokui pernai viska supirkau kelios dienos iki mokslu. Nesukit sau dabar galvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Gabri @ 2004 05 28, 12:13)
Ei, mamos, nusiraminkit. Pries rugsejo pirmaja buna pats didziausias pasirinkimas visu mokykliniu reikmenu ir kupriniu. Labai puikiai pirmokui pernai viska supirkau kelios dienos iki mokslu. Nesukit sau dabar galvos smile.gif

vat as ir mastau,kad tada juk mokyklines muges buna ir visa kita. ne problema siaip laikais nupirkt,svarbu pekamuju butu laugh.gif
Atsakyti
Dėl pačio apsipirkimo aš dar nelabai jaudinuosi, bet šiandien išleistuvės darželyje ir planavom po kokį geresnį penalą padovanoti ir ką - neradau.
O šiaip tai nesijaudinu, tik taip norėtųsi po biški pirkti, nes po to kai susipuls viskas
Atsakyti
Joanna, as irgi dairausi po truputi. Zinoma bus muge ir prekiu bus daugiau, ai bet jei pamatau ka, tai nuperku. Ziurejau ir as penalus, Kalvariju gatveje "Almuteje", tai 20-30-40 Lt priklausomai nuo dydzio, su turiniu (flamasteriai, piestukai...). Rusvi, bordo, tamsiai rudi.
Atsakyti
Na va, o aš šiandien laksčiau ir nieko neradau sad.gif tai pripirkau šiaip visokių fainų rankdarbinių darbelių (bus ir man laugh.gif )
Atsakyti
Cia visai grupei pripirkai?
Atsakyti
Nea, tik saviškiui
Atsakyti
QUOTE (Joanna @ 2004 05 28, 11:43)
Na va, o aš šiandien laksčiau ir nieko neradau sad.gif tai pripirkau šiaip visokių fainų rankdarbinių darbelių (bus ir man laugh.gif )

o kas per rankdarbiniai darbeliai? blink.gif cia mokyklai reikes ?
as dar susirinkime, kur sarasiukus dalina, nebuvau (pas mus m-kloje tik birzelio 14 d. nusimato)
suprantu, kad tingesite, bet jei kuri turite e-versija, imeskite pls primoko reikmenu sarasiuka - reikia pradeti kaupti atsargas
Atsakyti
Na po ranka savo sąrašiuko neturiu, o rankdarbius vadinu tai, kuo vaikas galėtų užsiimti laisvalaikiu. Į mokyklą tokių dalykėlių nereikia smile.gif
Atsakyti
ruosiates zuikiu mokyklelei? man tai toks siaubingai nepatogus laikas g.gif 9-11 g.gif i darba reikia... ka daryt? g.gif
Atsakyti
Mirtishe, tas sarasiukas ilgokas, jums manau ji tikrai duos, gal net ne visko reikes, bet jei taip nori, tai bent dali surasysiu smile.gif
Sasiuviniai pirmai klasei po 6 (langeliais ir linijom),
aplankalai knygoms ir pratyboms 1 kl, t.p. sasiuviniams,
spalvoti piestukai,
paprasti piestukai,
flamasteriai,
kreideles,
guasas ir akvarele (rusiski),
teptukai (3 storiu),
2 parkeriai(atvira pluksna), rasalo kapsules,
zalias rasiklis,
raidziu kasa,
skaiciavimo pagaliukai,