Kaip vaizdziai apibudinta

QUOTE(rumba @ 2009 03 20, 09:53)
Pas mus grupej irgi kazkokia nauja aukletoja yra..Keistuole tokia...Alma berods vardas
Nelabai man ji patinka, ir vaikams kaip suprantu nelabai, ziuresim, kaip toliau situacija klostysis

Nelabai man ji patinka, ir vaikams kaip suprantu nelabai, ziuresim, kaip toliau situacija klostysis

Ta Alma ir man pasirodė keista. Manoji irgi jos privengia...
QUOTE(nijako @ 2009 02 05, 11:02)
labas,
vakar buvau nuejusi į darželį. Norėjau pakliūti pas vedėją jos paskirtomis priėmimo valandomis. O ji jau buvo išėjusi (po 16 val) ir nebegryžo.
tai kokio velnio yra paskirtos valandos tėveliams, jei nesėdi per tą laiką darbe.
be reikalao išėjau iš darbo anksčiau.
vakar buvau nuejusi į darželį. Norėjau pakliūti pas vedėją jos paskirtomis priėmimo valandomis. O ji jau buvo išėjusi (po 16 val) ir nebegryžo.

direktore i darba ateina labai anksti, apie 7.30 val. Dar grupeje dirba. Kiek man teko su ja bendrauti, problemu nebuvo. Kai reikedavo visad paskambindavau, ir sutartu laiku budavo.
QUOTE(klivija @ 2009 03 19, 18:06)
Idomu
Negi sugrizo? Neatsimenu labai tos isvaizdos? Pamacius pazinciau.
......... ji. Jei neklystu?

......... ji. Jei neklystu?
QUOTE(regija @ 2009 03 26, 12:58)
Ta Vite atrodo kaip ragana, juodi išlenkti antakiai, plonos raudonos lupos, nosies snerves pakeltos, plaukai tai neaiškios spalvos ir purus tokie, o amzius tai gal iki 60. Mano vaikas turejo iš lopšelio pereiti pas ją, tai vien dėl išvaizos nelieidau, brr...

QUOTE(laureta @ 2009 04 06, 00:24)
Ir ka?

QUOTE(klivija @ 2009 04 06, 19:41)
ir tik tiek kad vienai mamai neitiko

QUOTE(laureta @ 2009 04 06, 20:07)
Taigi, kad ne vienai.
Ai, sena istorija

Reik tiketis tokiu istoriju nebepasikartos
Tiesa, buvo nuspresta vakare uzrakinti ivaziavimo vartus, kadangi visi vaikai laukuty buna, laksto, bega pas tevelius i masinas, net kol teveliai neislipe, zodziu taip nusprende del vaiku saugumo...
Teveliai gales pasivaikscioti iki darzelio ir su aukletojom pabendrauti

Tiesa, buvo nuspresta vakare uzrakinti ivaziavimo vartus, kadangi visi vaikai laukuty buna, laksto, bega pas tevelius i masinas, net kol teveliai neislipe, zodziu taip nusprende del vaiku saugumo...

rumba, kodel nepapasakojat apie direktores ir muzikos vadoves "asmeniskumus", kurie buvo aptarinejami tevu susirinkime? man asmeniskai ten viskas pletku lygio, ale kai nebus kam mokyt vaiku daineliu, ka tada darysime???
Dar uzkliuvo direktores pasakymas:kiekviena grupe turi savo iejimus ir prasom nevaikscioti ilguoju koridorium, tipo pro valgykla.nes matai devesi kilimine danga
Nu didesnio bieso nesu girdejus
Sorry kad taip piktai, ale po paskutinio tevu komiteto susirinkimo, isejau labai sudirgus, nes matau, kad realiai mes nieko nepakeisim, kol bus sioji direktore
Beje, gal zinot, kaip yra renkamos darzelio direktores?kas jas skiria? Ir apskritai, kodel pensininke dirba???Dabar visi pensininkai "sluojami lauk", o ji turbut tokia nepakeiciama ir sedi
Ne is vienos aukletojos girdejau, kad yra zmoniu su naujom idejom, mintim, naujais norais ir galimybem...O pas dabartine direktore viskas lygy- viena boba sake...
Biski issiliejau
Dar uzkliuvo direktores pasakymas:kiekviena grupe turi savo iejimus ir prasom nevaikscioti ilguoju koridorium, tipo pro valgykla.nes matai devesi kilimine danga

Sorry kad taip piktai, ale po paskutinio tevu komiteto susirinkimo, isejau labai sudirgus, nes matau, kad realiai mes nieko nepakeisim, kol bus sioji direktore

Beje, gal zinot, kaip yra renkamos darzelio direktores?kas jas skiria? Ir apskritai, kodel pensininke dirba???Dabar visi pensininkai "sluojami lauk", o ji turbut tokia nepakeiciama ir sedi

Biski issiliejau

Nemanau kad kazka reikejo viesint, nes pirma tai yra negrazu, antra tai yra kaip ir pati rasai pletku lygiu, trecia-vistiek viskas isspresta. Nieko nepakeism 
tie kilimai tai mane prajuokino
nelabai ka zinau siuo klausimu

tie kilimai tai mane prajuokino

nelabai ka zinau siuo klausimu

QUOTE(rumba @ 2009 04 07, 09:17)
Teveliai gales pasivaikscioti iki darzelio ir su aukletojom pabendrauti

cia tai labai geros zinios.

QUOTE(murrmiau @ 2009 04 07, 14:10)
rumba, kodel nepapasakojat apie direktores ir muzikos vadoves "asmeniskumus", kurie buvo aptarinejami tevu susirinkime? man asmeniskai ten viskas pletku lygio, ale kai nebus kam mokyt vaiku daineliu, ka tada darysime???
Nu didesnio bieso nesu girdejus
Ne is vienos aukletojos girdejau, kad yra zmoniu su naujom idejom, mintim, naujais norais ir galimybem...O pas dabartine direktore viskas lygy- viena boba sake...
Biski issiliejau

Biski issiliejau

kiek pamenu muzikos mokytoja buvo. Na, kadangi darzelyje tik vienos moteriskes, tai ir pletku ir pykciu per akis

Gerai direktore sako, kiekviena grupe turi iejimus savus, tai ten reikia ir eiti. Tvarka yra tvarka. Kazin jeigu Jus butumete darzelio vedejos, ar leistumete taip daryti?

Nu va, dabar bus ''slavimo eile'' vedejos. Ne tame esme. Kartais senyvas zmogus daug daugiau gali nei jaunesnis. bet yra taip, kad gali savo vieta uzleisti energingesniam zmogui - moteriskiai. Kuri nepatinges didesniu rinkliavu is teveliu

Sveikos gyvos
Kaip darzelinukai gyvuoja?
Pasipasakokim
O tai temele visai numirs
Kaip darzelinukai gyvuoja?