Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės "Žilvitis"

QUOTE(Laurentina @ 2009 06 19, 21:34)
sveikutės,
aš irgi jau nuo rugsėjo vesiu savo dukrytę į darželį, tik įdomu, į kokią grupę, gal kas žino, kaip šiais metais perskirstys grupes?

Tai buvo dvi darzelio grupes, jos turbut ir liks darzelyje, nes musu, Laseliu, grupe iseina visa i darzeli, lieka tik 1 ar 2 vaikiukai is viso komplekto, visu 18 ax.gif O dar kita grupe tai nez g.gif Gal dar ju bus daugiau, kai ateina ne lopseliniai, o iskart i darzeli g.gif
Atsakyti
QUOTE(domina @ 2009 06 18, 21:41)
Lisa, mūsų vaikiukai vienoj grupėj nebus, nes nuo rugsėjo mes jau išeinam į darželio grupę.
Lora, ta grupė bus virš mūsų dabartinės grupės.
Kas ką žino apie auklėtoją Ramunę?
O Almos aš nežinau.  g.gif

O Almos aš nežinau. g.gif

Kokio apibūdinimo tikitės. ax.gif Bandau išvengti tokių žodžių, kaip „kvaila, nevykėlė, bloga“, ir netgi tokių, kaip „graži, nuostabi, gera“, kadangi jie nepadeda. Apibūdinti yra sunku... Įsivaizduokite, kaip Jūs jaustumėtės, jei taip apibūdinti gan viešai, sakyčiau, bandytų Jus (Jus, kaip mamą): „kvaila, nevykėlė, bloga“, ar netgi taip „graži, nuostabi, gera“ ar „vidutinė“, ar nuobodžiomis banalybėmis, apie tai, kad vaikams reikia meilės, saugumo, aiškių ribų, meilės, pastovumo, meilės, nuolaidumo, meilės...
Juk taip sunku išmatuoti kad ir savo „meilės vaikui galingumą“, pabandykime, gal kuriai pasiseks... mirksiukas.gif
Svarbiausia pasitikėti savim ir savo vaikeliu. Atpratinti nuo „pamperių“, nepergyventi, jei ko dar nemoka (išmoks)... O dėl viso kito „bus pasakyta! Bus pasakyta!” ("Jei pasakysi tu, pasakysiu ir aš!")
Būkime laisvos! Bus laisvi ir mūsų vaikučiai!

Norėjosi rimčiau parašyti, bet išėjo taip... kaip visada. Ačiū visoms, kurios paskaitė. 4u.gif

Atsakyti
Domina, Ramune superine wink.gif thumbup.gif Papulsit i geras rankas smile.gif

Mes nuo rudens irgi zadam lankyti.Jei daktarai leis, o laaaabai tikiuosi...Nors nezinau kaip bus mano oziukui doh.gif Pradejo zmoniu bijot ohmy.gif I parduotuve nuejom tai kaip skerdziamas reke, kai dede kazka jam pasake blink.gif Taikas bus kai reiks likt pas vaikucius ir tetas doh.gif Net bijau pagalvot, tai ir negalvoju tongue.gif biggrin.gif Atostogaujam o paskui bus matyt.Itariu pripratimas bus sunkesnis nei sesei buvo, ale tikiuosi greit persilaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Repus @ 2009 06 22, 17:14)
O Almos aš nežinau. g.gif

Kokio apibūdinimo tikitės.  ax.gif Bandau išvengti tokių žodžių, kaip „kvaila, nevykėlė, bloga“, ir netgi tokių, kaip „graži, nuostabi, gera“, kadangi jie nepadeda. Apibūdinti yra sunku... Įsivaizduokite, kaip Jūs jaustumėtės, jei taip apibūdinti gan viešai, sakyčiau, bandytų Jus (Jus, kaip mamą): „kvaila, nevykėlė, bloga“, ar netgi taip „graži, nuostabi, gera“ ar „vidutinė“, ar nuobodžiomis banalybėmis, apie tai, kad vaikams reikia meilės, saugumo, aiškių ribų, meilės, pastovumo, meilės, nuolaidumo, meilės...
Juk taip sunku išmatuoti kad ir savo „meilės vaikui galingumą“, pabandykime, gal kuriai pasiseks...  mirksiukas.gif
Svarbiausia pasitikėti savim ir savo vaikeliu. Atpratinti nuo „pamperių“, nepergyventi, jei ko dar nemoka (išmoks)... O dėl viso kito „bus pasakyta! Bus pasakyta!”  ("Jei pasakysi tu, pasakysiu ir aš!")
Būkime laisvos! Bus laisvi ir mūsų vaikučiai!

Norėjosi rimčiau parašyti, bet išėjo taip... kaip visada. Ačiū visoms, kurios paskaitė. 4u.gif

Taikli mintis taikliai i taikini pataiko:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytošypsenėlė @ 2009 06 22, 22:13)
Taikli mintis taikliai i taikini pataiko:)  4u.gif

4u.gif jaučiausi taip, kaip jaučiasi vaikas per Kalėdas, kai gauna labai lauktą dovaną, o maniau, kad kas nors parašys "Dar ko prisigalvosi! Esi paskutinė kvaiša!" mirksiukas.gif
Nors šiaip mane domina iš ko sprendžiama apie superines. Tai taip paviršutiniška, manyčiau. Gal klystu? Ar taip jau gerai pažįsta?.. Gal ir reikia taip vertinti... Nes vis vien didelis palengvėjimas apima, lyg koks akmuo nusirita... dėl tokio pozityvo!!
...Vienintelis mus visas jungiantis veiksnys yra vaikai. Ir norisi, kad visos mūsų vaikučių istorijos baigtųsi taip laimingai... mirksiukas.gif
Atsakyti
poster_offtopic.gif Paskutinė dūuuraaa pati sau atrodau, kad parašiau vakar, ir dar tokiu vėlu metu!... Fui! unsure.gif
assa.gif Bet usikabinau už to vertinimo. wub.gif Tai ir per žinias, kai klausiausi vakar, apie daktarus kalbėjo, kažką tokio, kad skirtumas yra kas operuos tipo, ar nepatyręs, kartą per metus atliekantis tokią operaciją, ar tas kuriam kasdien po keletą kartų tą tenka daryti. Aišku, kad labiau pasitikėtume tuo patyrusiu...
O su auklėtoja manyčiau gal yra kiek kitaip?..
Kartais jaunutės, su vaikais dar nepatyrusios, yra tokios betarpiškos, žavu žiūrėti... o patyrusios... jos jau kitaip ir su vaikiukais bendrauja ir su mamom visiškai... tipiškos reakcijos. rolleyes.gif Auklėjimo meną jau įvaldžiusios..., gal būt sukūrusios labai sėkmingą vaikų auklėjimo metodiką, sėkmingai taikytą visose prieš tai turėtose ir jau išleistose į mokyklą vaikų (ir tėvų) grupėse. doh.gif Iš tikrųjų gal pasidalintų savo patirtimi tos mamos? Pateiktų jaudinančių ir įtikinančių įrodymų, patvirtinančių, jog požiūris „superinė“ atneš geriausius rezultatus ir vaikams, ir tėvams...
Nors ką čia vertinti, patys greitai pajusime, kokios bus mūsų nuotaikos po rugsėjo pirmos...
ir sėkmės ugdant savo vaikučių kalbą, ugdant savigarbą, įkvepiant pasitikėjimą ir skatinant atsakomybę! tourist5.gif Geros vasaros!
Atsakyti
man nereikėjo parašymo bloga ar gera auklėtoja. Mūsų vaikai skirti, todėl ir su jais dirbančios auklėtojos pagal vaikus yra vertinamos skirtingai. Man tik norėjos išgirsti, gal kieno vaikučiai pas ją lankė, kaip jiems ten sekėsi, o pasirodo sulaukiau paskaitos, kuri ir taip visiems žinoma.
Atsakyti
QUOTE(domina @ 2009 06 23, 18:03)
man nereikėjo parašymo bloga ar gera auklėtoja. Mūsų vaikai skirti, todėl ir su jais dirbančios auklėtojos pagal vaikus yra vertinamos skirtingai. Man tik norėjos išgirsti, gal kieno vaikučiai pas ją lankė, kaip jiems ten sekėsi, o pasirodo sulaukiau paskaitos, kuri ir taip visiems žinoma.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Dėkoju, už tai, kad mano paplepėjimą šiaip pavadinot paskaita. wub.gif Mano noras toks pat: išgirsti, gal kieno vaikučiai pas ją lankė, kaip jiems ten sekėsi... drinks_cheers.gif Bet kuriuo atveju, tai buvo nuoširdus paplepėjimas ir linkėjimas visoms širdingiausias. Kad tik suprastumėt!.. mirksiukas.gif Aš ne visuomet būnu pati sau tokia protinga, kad paskaitas vesčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(domina @ 2009 06 23, 18:03)
o pasirodo sulaukiau paskaitos, kuri ir taip visiems žinoma.

ax.gif Gerai pamąsčiusi supratau, kad gyvenime matai tą, ką nori matyti, ir girdi, ką nori girdėti. Vienas – keiksmus troleibuse, kitas – paukščių čiulbesį, vienas – nuorūką ant šaligatvio, kitas – ką tik pražydusią gėlę.
Ir čia šio skyrelio temos dažnai nelabai linksmos. Žinoma, sunku būti linksmam, kai nežinai, ką duoti vaikams vakarienės. doh.gif Tačiau net ir skurde gyvendami vieni žmonės sugeba išsaugoti dvasios ramybę ir džiaugsmą, o kiti visada nepatenkinti savimi ir pasauliu. Bet nuo pykčio, nepasitenkinimo gyvenimas nepagerėja...
Tad linkiu visoms, kurios čia skaito... (ir sau tuo pačiu!) išsaugoti savo dvasios šilumą ir sugebėti būti laimingomis, kartu sušildant visus, kurie yra šalia mūsų. 4u.gif
Užgeso Joninių laužai ir pradėjo trumpėti dienos. Toks trumpas mūsų šiaurietiškos vasaros laikas...
thumbup.gif ir vėl gal gavosi paskaita!!! kuri ir taip visiems žinoma... mirksiukas.gif
Atsakyti
Repus ir visos kitos mamos, apie aukletojas geriausiai atsiliepia vaikai wink.gif teveliai nebendrauja tiek kiek vaikai...O jei vaikas parejes pasakoja, kad Ramune dare taaa, pasakojo apie taaa, mes piesem ta..Ir su tokiu dziaugsmu nerealiu visa tai pasakoja bigsmile.gif kiap apie koki pasaulio stebukla bigsmile.gif manau nieko nereikia pridurti.Belieka pasidziaugti tokia aukeltoja mirksiukas.gif Ir visomis kitomis, su kuriomis susiduriau vesdama dukra i darzeli mirksiukas.gif gaila kad musu aukletoja iseis verysad.gif
domina, manau gali buti rami mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2009 06 28, 18:12)
Repus ir visos kitos mamos, apie aukletojas geriausiai atsiliepia vaikai wink.gif teveliai nebendrauja tiek kiek vaikai...O jei vaikas parejes pasakoja, kad Ramune dare taaa, pasakojo apie taaa, mes piesem ta..Ir su tokiu dziaugsmu nerealiu visa tai pasakoja bigsmile.gif kiap apie koki pasaulio stebukla bigsmile.gif manau nieko nereikia pridurti.Belieka pasidziaugti tokia aukeltoja mirksiukas.gif Ir visomis kitomis, su kuriomis susiduriau vesdama dukra i darzeli mirksiukas.gif gaila kad musu aukletoja iseis verysad.gif

Kaip tai iseis aukletoja? ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2009 06 28, 19:12)

drinks_cheers.gif taip, sakyčiau, “nestandartinis”, be abejonės taikliausias, tiksliausias, vaizdingiausias ir geriausias apibūdinimas... Ir visos mamytės gali būti ramios, ne vien domina unsure.gif rolleyes.gif Panašios ir rumbai linkiu, kai iseis sad.gif (toks gyvenimas...) jusu aukletoja blink.gif nestuke.gif . Tures vaira imt i rankas kita... didelis, didelis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Repus: 28 birželio 2009 - 23:28