Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės "Žilvitis"

Sveikos. Rytoj bandysim Melisa palikti ir pietu miego. ( laseliu grupe)
Atsakyti
susirgo mano berniukas..nors ejo i darzeli tik tris dienas. noriu tiketi, kad cia ne virusas koks nors. gal nuo emociju pakilo temperatura verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2009 09 11, 17:01)
susirgo mano berniukas..nors ejo i darzeli tik tris dienas. noriu tiketi, kad cia ne virusas koks nors. gal nuo emociju pakilo temperatura  verysad.gif

Sveikit,

Tap jau buna darzelyje pradzioje. Ruduo atejo, virusai., persalimo ligos. Sveikit, saugokit broliuka. Mes tai siaip iseiginiavom siandien, po parka su merginom vaikstinejom:) Penktadienis.
Atsakyti
QUOTE(rytošypsenėlė @ 2009 09 11, 18:36)
Sveikit,

Tap jau buna darzelyje pradzioje. Ruduo atejo, virusai., persalimo ligos. Sveikit, saugokit broliuka. Mes tai siaip iseiginiavom siandien, po parka su merginom vaikstinejom:) Penktadienis.

Aciu.
mes irgi galvojom siandien neit..bet kazkaip nuvezem veleliau tomuka..tikiuosi pasveiksim greit!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kaip sekasi mazuliams ir ne tik adaptuotis darzely? smile.gif

Kokie pasikeitimai darzely? Ar visi vaikuciai patenkinti aukletojomis? O teveliai? bigsmile.gif

Mes palikom si darzeli. tikiuosi viena aukletoja (nenori viesinti jos, nes ji laaabia pries forumus, pries teveliu rasliavas internete, bet uz kalbejimasi, kurio nebuvo per tuos metus, kai lankeme darzeli cool.gif ) apmastys savo poelgius, kada kas dera aukletojai daryti darbo metu, ir dirbs is sirdies su vaikuciais, o ne kad atsedes darbo valandas unsure.gif

Sekmiuko visiems lopselinukams ir darzelinukams 4u.gif
Atsakyti
Ojjjj unsure.gif

Mums tai viskas gerai, veiklos pilna darzely, net nzn kaip jie speja visur ir viska biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Aš lankiau šitą darželį. Turėjau pačią nuostabiausią auklėtoją!!!!!!! Labai gera buvo.. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Taškė. @ 2009 09 20, 11:57)
Aš lankiau šitą darželį. Turėjau pačią nuostabiausią auklėtoją!!!!!!! Labai gera buvo.. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif tai gal ir savo vaikučius šičia vedat? o gal dar neturit... Maniau čia rašo tik mamos
Atsakyti
Neturiu dar.. biggrin.gif
Nu čia forumas tik mamos, bet mums irgi reikia įlyst paskaityt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taškė. @ 2009 09 20, 11:57)
Aš lankiau šitą darželį. Turėjau pačią nuostabiausią auklėtoją!!!!!!! Labai gera buvo.. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Gal tai auklėtoja Marytė? Kas ten dar seniai dirba?
Atsakyti
Ne. Sigita. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytošypsenėlė @ 2009 09 04, 11:26)
Ziurint kas domina. Siaip viskas priklauso nuo grupes teveliu. Jei sugalvojam ka pirkti tai ir surenkam. Pvz praejusiais metais remontavom grupe ir pirkom kilima - tai ir sumetem visi tevai sutarta suma. Jei reikia kokiu priemoniu vaiku ugdymui irgi savo nuoziura ir pagal galimybes superkam,  naujametem dovanelem. Ka turi mintyje?

Domiuosi taip pat siuo darzeliu, tikimes patekti i ji kita rudeni smile.gif Nors atsiliepimai yra ne per geriausi apie si darzeli schmoll.gif Kaip ir visur. O zinote, mamytes, kad darzeliui papildomai prie maisto mokame po kazkiek tai centu uz kiekviena lankyta diena vaiku ugdymo priemonems, todel neturetumem islaidauti del piestuko ar popieriaus... Gerb. direktore privalo tuo pasirupinti smile.gif
Atsakyti