QUOTE(grazina1974 @ 2009 11 03, 14:12)
ar teko skaityti tokias isvadas
as gal neidemiai viska cia skaiciau. Pati kazkur pries menesi labai domejausi ar musu vaikai gauna tinkama maista ir ar pakankamai.. Maniskis grizdavo kazkaip visada alkanas. Po to kalbejau si direktore ir pasakiau, kad man atrodo, kad labai truksta fantazijos virtuveje, nes manau uz tokius pinigus , kuriuos mokam, pasukus gerai galva, tikrai galima pagaminti skanaus ir naudingo maisto. Isisukau i uzburta rata , bendravai su keliom institucijom, kurios kaip ir kuruoja ta matinimo klausima darzeliuose ( neminejau tiesa darzelio pavadinimo ) ir labai buvau nustebusi, kad kai kurie mano manymu nelabai tinkami vaiku mytybai maisto produktai, jiems atrodo neblogai tinka vaikams. Bet kuriuo atveju, kad isvadas daryti jie turi tirti valgiarasti ir daryti isvadas. Papukau kazkaip , bet po to ar cia sutapimas ar ka, pradejo man tas 'meniu" visai patikti. Pati klausima per tevu susirinkima keliau , kad man atrodo netinkamas valgiarasti, ale po to ir vaikas neurzgia kad alkanas ir ka as dabar zinau. Mane nusodino biski argumentas, kad atseit vaikas dar turi grizes suvalgyti vakariene namie ir tipo nera ka noret ...
O as asmenikai pikau ant dribsniu, kuriu vakarienei atseit duodavo. Man atrodo darzelyje pakanka virtuveje personalo, kad pagaminti silta maista musu vaikams.
paklausiu siandien apie tas isvadas, jei sakai , kad jos yra kazkokios paskelbtos ...
atsiprasau uz gramatines laidas. Cia vis tas skubejimas

O as asmenikai pikau ant dribsniu, kuriu vakarienei atseit duodavo. Man atrodo darzelyje pakanka virtuveje personalo, kad pagaminti silta maista musu vaikams.
paklausiu siandien apie tas isvadas, jei sakai , kad jos yra kazkokios paskelbtos ...
atsiprasau uz gramatines laidas. Cia vis tas skubejimas
Elinagai inspekcija pranese, kad maistas neatitinka proporciju ir rasta daug pazeidimu. Nemanau, kad tau vedeja parodis isvadas