Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės "Žilvitis"

QUOTE(grazina1974 @ 2009 11 03, 14:12)
ar teko skaityti tokias isvadas  blink.gif  as gal neidemiai viska cia skaiciau. Pati kazkur pries menesi labai domejausi ar musu vaikai gauna tinkama maista ir ar pakankamai.. Maniskis grizdavo kazkaip visada alkanas. Po to kalbejau si direktore ir pasakiau, kad man atrodo, kad labai truksta fantazijos virtuveje, nes manau uz tokius pinigus , kuriuos mokam, pasukus gerai galva, tikrai galima pagaminti skanaus ir naudingo maisto. Isisukau i uzburta rata , bendravai su keliom institucijom, kurios kaip ir kuruoja ta matinimo klausima darzeliuose ( neminejau tiesa darzelio pavadinimo ) ir labai buvau nustebusi, kad kai kurie mano manymu nelabai tinkami vaiku mytybai maisto produktai, jiems atrodo neblogai tinka vaikams. Bet kuriuo atveju, kad isvadas daryti jie turi tirti valgiarasti ir daryti isvadas. Papukau kazkaip , bet po to ar cia sutapimas ar ka, pradejo man tas 'meniu" visai patikti. Pati klausima per tevu susirinkima keliau , kad man atrodo netinkamas valgiarasti, ale po to ir vaikas neurzgia kad alkanas ir ka as dabar zinau. Mane nusodino biski argumentas, kad atseit vaikas dar turi grizes suvalgyti vakariene namie ir tipo nera ka noret ...  schmoll.gif 
O as asmenikai pikau ant dribsniu, kuriu vakarienei atseit duodavo. Man atrodo darzelyje pakanka virtuveje personalo, kad pagaminti silta maista musu vaikams.

paklausiu siandien apie tas isvadas, jei sakai , kad jos yra kazkokios paskelbtos ...

atsiprasau uz gramatines laidas. Cia vis tas skubejimas

Elinagai inspekcija pranese, kad maistas neatitinka proporciju ir rasta daug pazeidimu. Nemanau, kad tau vedeja parodis isvadas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Darganele @ 2009 11 03, 13:27)
Elinagai inspekcija pranese, kad maistas neatitinka proporciju ir rasta daug pazeidimu. Nemanau, kad tau vedeja parodis isvadas biggrin.gif

nu paklausiu , idomu ka ji pasakys
Papildyta:
va dar su kolege pakalbejom... Mes su ja kaip tik ir diskutavome del musu darzelio maisto. Na dabar tikrai pastebejau , kad vakarais vaikai gauna silta maista... O as turejau pretenziju del maisto vakarais.

vistiek paklausiu darzelyje kokias pretenzija musu darzelio maistui inspekcija issake.
Atsakyti
Oi įdomios čia diskusijos verda smile.gif mes tik trečia savaitė darželyje, tai neteko bendraut labai daug nei su direktore nei su kitu personalu, todėl dar negaliu ir veltis į jūsų diskusijas 4u.gif ryt mūsų grupėj (kregždžiukų) tėvelių susirinkimas, bus labai įdomu susipažint su tėveliais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakarolina @ 2009 11 03, 17:32)
Oi įdomios čia diskusijos verda  smile.gif mes tik trečia savaitė darželyje, tai neteko bendraut labai daug nei su direktore nei su kitu personalu, todėl dar negaliu ir veltis į jūsų diskusijas  4u.gif  ryt mūsų grupėj (kregždžiukų) tėvelių susirinkimas, bus labai įdomu susipažint su tėveliais  mirksiukas.gif

Labai gera aukletoja turit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(grazina1974 @ 2009 11 03, 15:23)
nu paklausiu , idomu ka ji pasakys
Papildyta:
va dar su kolege pakalbejom... Mes su ja kaip tik ir diskutavome del musu darzelio  maisto. Na dabar tikrai pastebejau , kad vakarais vaikai gauna silta maista... O as turejau pretenziju del maisto vakarais.

vistiek paklausiu darzelyje kokias pretenzija musu darzelio maistui inspekcija issake.

Klausk pirmos inspekcijos isvadu, nes kitas dvi neaisku kas issikviete ir ka rado biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Darganele,2009 11 03, 19:57]
Papildyta:

nu jau tikrai ne tas žodis gerą 4u.gif man ji stebuklinga atrodo wub.gif ir dukrytė tik paminėjus auklytės vardą nori į darželį eiti thumbup.gif tikrai super moteriškė bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=mamakarolina,2009 11 03, 20:32]
[quote=Darganele,2009 11 03, 19:57]
Papildyta:

nu jau tikrai ne tas žodis gerą 4u.gif man ji stebuklinga atrodo wub.gif ir dukrytė tik paminėjus auklytės vardą nori į darželį eiti thumbup.gif tikrai super moteriškė bigsmile.gif
[/quote]

Aš irgi galėčiau prisidėti prie auklėtojos Aldonos pagyrimų.. nors jau ir kartojuosi, bet tikrai be galo gera ir nuoširdi.. vaikai ją tiesiog dievino wub.gif jau nekalbu apie tai kiek ji išmokė ir kaip jais rūpinosi..
Atsakyti
nu mes jau apsirgom šiąnakt verysad.gif pakilo temperatūra, nors nei kosėjam nei slogos yra g.gif nebaigėm trečios savaitėlės daržely, o jau susirgom 4u.gif ech... jaučiu prasidės dabar ligų sezonas doh.gif o man gimdymas visai ant nosies bigsmile.gif kažin ar nereikės peržiemot namuose, o pavasarį vėl pradėt lankyt g.gif

gal kas turit tokios patirties? kai vyresnis vaikutis pradeda lankyt darželį, o šeimoje gimsta kitas kūdikėlis? ar tai suderinama ? nes visi aplinkui tik ir neka, kad nepavyks mums palankyt darželio, nes didžioji sesė neš visas ligas namučio naujagimiui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakarolina @ 2009 11 05, 19:00)
nu mes jau apsirgom šiąnakt  verysad.gif  pakilo temperatūra, nors nei kosėjam nei slogos yra  g.gif  nebaigėm trečios savaitėlės daržely, o jau susirgom  4u.gif  ech... jaučiu prasidės dabar ligų sezonas  doh.gif o man gimdymas visai ant nosies  bigsmile.gif  kažin ar nereikės peržiemot namuose, o pavasarį vėl pradėt lankyt  g.gif 

gal kas turit tokios patirties? kai vyresnis vaikutis pradeda lankyt darželį, o šeimoje gimsta kitas kūdikėlis? ar tai suderinama ? nes visi aplinkui tik ir neka, kad nepavyks mums palankyt darželio, nes didžioji sesė neš visas ligas namučio naujagimiui  rolleyes.gif

Na pirmiausia tai sveikatos jums 4u.gif .. ir lengvo mažylio atėjimo 4u.gif
O šiaip tai nesiūlau nusiteikti pesimistiškai ir nereikia klausyti kalbų, kai realiai dar niekas nevyksta.. kaip bus taip ir darysit.. O šiaip galiu pasakyti, kad mūsų mažylė gimė vasaros pabaigoje, iki šalčių vyresnėlis vaikščiojo į darželį, bet po to jau dažniau palaikydavau namie.. ir dabar gailiuosi, nes tuo metu jis labai atitrūko nuo bendravimo su bendraamžiais.. ir Kalėdų šventei prastai pasiruošė, daineles ne visas išmoko.. Manau jei bus sveika mergytė, reikia vesti, o ligų vaikai gali prisigaudyti visur.. 4u.gif
Atsakyti
labas visiems, skaitau ir plaukai piestu stojasi, nejaugi taip blogai doh.gif savo vaikina vedu jau antras men. ir kaip nieko tongue.gif sveikas, smagus ir aukletojas labai myli bigsmile.gif labai patiko aukletoja Ranume ir Ilona visada ant ranku paima kai ryte reikia issiskirti, vakare randu visada veikloje, tai knygeles "skaito", tai slepynes zaidzia. Man kol kas atrodo aukletojos atiduoda visa savo siluma ax.gif musu vaikams. O del maisto tai kalta musu darzelio vadovybe... tas valgiarastis keiciasi kas dvi savaites, net zinai, ka tavo vaikas valgys kita savaite. Aplinka labai grazi, tik reikia tvirtos rankos ir pinigeliu viska sutvarkyti. Siaip labai smagu, kad dar liko ZMONIU, kurie rupinasi musu vaikais kai mes dirbame, kurie savo geruma ir siluma atiduoda musu vaikams 4u.gif drinks_cheers.gif bigsmile.gif Sekmes jums 4u.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elinga_27 @ 2009 11 05, 20:01)
Na pirmiausia tai sveikatos jums  4u.gif  .. ir lengvo mažylio atėjimo  4u.gif
O šiaip tai nesiūlau nusiteikti pesimistiškai ir nereikia klausyti kalbų, kai realiai dar niekas nevyksta.. kaip bus taip ir darysit.. O šiaip galiu pasakyti, kad mūsų mažylė gimė vasaros pabaigoje, iki šalčių vyresnėlis vaikščiojo į darželį, bet po to jau dažniau palaikydavau namie.. ir dabar gailiuosi, nes tuo metu jis labai atitrūko nuo bendravimo su bendraamžiais.. ir Kalėdų šventei prastai pasiruošė, daineles ne visas išmoko.. Manau jei bus sveika mergytė, reikia vesti, o ligų vaikai gali prisigaudyti visur..  4u.gif

ačiū už nuomonę thumbup.gif įgavau jėgų wub.gif lankom darželiuką ir kol kas viskas gerai, nors pietų dar nemiegojom, paimam prieš miegą 4u.gif galvoju, gal jau ryt pabandyt palikt miegot daržely g.gif

kaip jūsų vaikučių sveikatėlė?
Papildyta:
QUOTE(PILIAROZE @ 2009 11 07, 19:40)
labas visiems, skaitau ir plaukai piestu stojasi, nejaugi taip blogai doh.gif  savo vaikina vedu jau antras men. ir kaip nieko tongue.gif sveikas, smagus ir aukletojas labai myli bigsmile.gif labai patiko aukletoja Ranume ir Ilona visada ant ranku paima kai ryte reikia issiskirti, vakare randu visada veikloje, tai knygeles "skaito", tai slepynes zaidzia. Man kol kas atrodo aukletojos atiduoda visa savo siluma  ax.gif musu vaikams. O del maisto tai kalta musu darzelio vadovybe... tas valgiarastis keiciasi kas dvi savaites, net zinai, ka tavo vaikas valgys kita savaite. Aplinka labai grazi, tik reikia tvirtos rankos ir pinigeliu viska sutvarkyti. Siaip labai smagu, kad dar liko ZMONIU, kurie rupinasi musu vaikais kai mes dirbame, kurie savo geruma ir siluma atiduoda musu vaikams 4u.gif  drinks_cheers.gif  bigsmile.gif Sekmes jums 4u.gif  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

visiškai su viskuo sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(PILIAROZE @ 2009 11 07, 20:40)
labas visiems, skaitau ir plaukai piestu stojasi, nejaugi taip blogai doh.gif  savo vaikina vedu jau antras men. ir kaip nieko tongue.gif sveikas, smagus ir aukletojas labai myli bigsmile.gif labai patiko aukletoja Ranume ir Ilona visada ant ranku paima kai ryte reikia issiskirti, vakare randu visada veikloje, tai knygeles "skaito", tai slepynes zaidzia. Man kol kas atrodo aukletojos atiduoda visa savo siluma  ax.gif musu vaikams. O del maisto tai kalta musu darzelio vadovybe... tas valgiarastis keiciasi kas dvi savaites, net zinai, ka tavo vaikas valgys kita savaite. Aplinka labai grazi, tik reikia tvirtos rankos ir pinigeliu viska sutvarkyti. Siaip labai smagu, kad dar liko ZMONIU, kurie rupinasi musu vaikais kai mes dirbame, kurie savo geruma ir siluma atiduoda musu vaikams 4u.gif  drinks_cheers.gif  bigsmile.gif Sekmes jums 4u.gif  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Mes irgi lankome nuo rugsejo menesio si darzeli "laseliu" grupe. Kol kas jokiu problemu ir mums viska yra gerai.
O siap as galvoju, kad kiekviename darzelyje galima rasti ir pliusu ir minusu. Kas liecia maista irgi manau, kad visur yra panasi situacija. Geriausia maitinti savo vaikus mes galime patis namie, bet jeigu nera tokios galimybes, tai neiko nepadarysi. rolleyes.gif
Atsakyti
Tai gal kažkaip susikooperuokim ir pabandykim sutvarkyti darželio aplinką, jeigu Direktorė "negali nieko padaryti"? g.gif Nors mokam pinigėlius , o nieko nevyksta dėl mūsų vaikelių geresnio ugdymo? verysad.gif Kiek teko girdėti (pasikalbėjus su auklėtojomis) labai trūksta pinigų, tikriausiai kaip ir kiekvienam iš mūsų... Viskas eina į virtuvės, koridorių, salių, kilimų pirkimui, ūkio dalies tvarkymui. Na o kadagi visi pinigėliai eis į mūsų vaikų ugdymą? Kažkaip laukiu visuotino tėvų susirinkimo ir niekaip nesulaukiu, najaugi VISKĄ spręs ką pirkti ir kur dėti pinigėlius DIREKTORĖ ir jos PRIJAUČIANTYS? Kiek galima skirti ūkio daliai, o mūsų vaikai ką...? blink.gif Šlykštu, galu gale gal imamės kokių nors veiksmų? Reikia rašyti į švietimą ar dar kur nors, nes vyksta tokia "bezobrazija", kad baisu. schmoll.gif Nejaugi ta senyvo amžiaus dama nemato kaip griuva jos "IMPERIJA"? Man tiesiog gaila tų žmonių, kurie kenčia jos priespaudą (kalbu apie auklėtojas)< kurios norėtų dirbti kitaip, o negali, kurias ji morališkai sutrypia... g.gif Kiek teko girdėti labai, tiesiog labai daug darbuotojų ji prispaudė morališkai ir žmonės turėjo išeiti iš mėgstamo darbo. Tai gal prispauskim ir ją morališkai , kad leistų dirbti normaliems žmonėms, NORS IR KAIP BEBŪTŲ DIRĖKTORĖS LAIKAS BAIGĖSI, LAIKAS UŽLEISTI VIETĄ JAUNIEMS IR SU SVEIKAIS SMEGENIMS ŽMONĖMS thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti