Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės "Žilvitis"

QUOTE(Adlav26 @ 2010 09 04, 09:15)
Mane siek tiek paguodzia kad ne mano vienintelis vaikelis bus su priciudais, o tai bijojau kad jei vienintelis toks bus tai kad nepradetu aukletoja antipatijos jam jausti. As net pas neurologa ji uzrasiau nes jau baisu daros jo pykcio priepoliai nors irgi girdejau kad tai isaugama bet pasikonsultuoti vistiek noriu. Buvau pradejus galvoti kad gal cia jau mano auklejimo spragos, bet pas mane yra dar vienas sunelis 1m.3men. bet jie kaip diena ir naktis skiriasi nors abu auklejami vienodai.

Mes buvom pas neurologe kelis kartus, bet tiesa sakant nelabai ka ir padejo. Is pradziu israse laiuku raminanciu ir arbateles gerti raminanacias. Ir viskas, o siaip sako jei taip nutinka, reikia stengtis vaikui nukreipti demesi i kita veikla, ar pro langa parodyti,gal koks pauksciukas skrenda ar siaip stengtis ramiai sudominti kuom nors kitu.

Sinja - tu labai ramiai reaguoji. Bet tavo Juliukas saunuolis, nemanau, kad jam bus sunku mirksiukas.gif Cia mamytei gal daugiau sunkiau, nei jam smile.gif O jau kasdien pradejai leisti?
Atsakyti
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2010 09 04, 09:56)
Mes buvom pas neurologe kelis kartus, bet tiesa sakant nelabai ka ir padejo. Is pradziu israse laiuku raminanciu ir arbateles gerti raminanacias. Ir viskas, o siaip sako jei taip nutinka, reikia stengtis vaikui nukreipti demesi i kita veikla, ar pro langa parodyti,gal koks pauksciukas skrenda ar siaip stengtis ramiai sudominti kuom nors kitu.

Sinja - tu labai ramiai reaguoji. Bet tavo Juliukas saunuolis, nemanau, kad jam bus sunku mirksiukas.gif Cia mamytei gal daugiau sunkiau, nei jam smile.gif O jau kasdien pradejai leisti?

is kur zinai, kad mano bernuzelis Julius? smile.gif))) Siaip jo, jau kasdien eisim, po pora valandu. Neforsuoju ivykiu, nepalikinesiu po visa pusdieni, tegul vaikas apsipranta ramiai. Verkia mano maziukas, bet ir nesitikiu, kad tirps is laimes kai mamos nera salia. Jurgita labai svelniai su juo, tai kazkaip man labai ramu delto.
parasiau ir jauciu supratau su kuo kalbu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sinja: 04 rugsėjo 2010 - 09:19
QUOTE(sinja @ 2010 09 04, 10:18)
is kur zinai, kad mano bernuzelis Julius? smile.gif))) Siaip jo, jau kasdien eisim, po pora valandu. Neforsuoju ivykiu, nepalikinesiu po visa pusdieni, tegul vaikas apsipranta ramiai. Verkia mano maziukas, bet ir nesitikiu, kad tirps is laimes kai mamos nera salia. Jurgita labai svelniai su juo, tai kazkaip man labai ramu delto.
parasiau ir jauciu supratau su kuo kalbu smile.gif

Taves nuojauta neapgauna drinks_cheers.gif Ziuresim kaip musu maziukai pripras, tikiuosi, susitiksim ten ne karta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2010 09 04, 09:56)

Tai ir mes taip stengiames tik nevisada pavyksta. O aukletoja Maryte taip ir dare kai as isejau ji iskart bande jo demesi nukreip o kai palikau kitai aukletojai ir jis reke tai kaip kita mamyte cia rase aukletoja tiesiog kartojo baik mama parduotuvej tai su tokiu pasakymu jis nenurims ir tik dar labiau verks.
Atsakyti
QUOTE(Adlav26 @ 2010 09 04, 11:30)
Tai ir mes taip stengiames tik nevisada pavyksta. O aukletoja Maryte taip ir dare kai as isejau ji iskart bande jo demesi nukreip o kai palikau kitai aukletojai ir jis reke tai kaip kita mamyte cia rase aukletoja tiesiog kartojo baik mama parduotuvej tai su tokiu pasakymu jis nenurims ir tik dar labiau verks.

O aukletoja perspejai, kad jis taip daro? Nes as galvoju, kad butinai reikia pasakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2010 09 04, 13:06)
O aukletoja perspejai, kad jis taip daro? Nes as galvoju, kad butinai reikia pasakyti ax.gif

Kai atvedziau tai nelebai ka spejau ir pasakyti nes ji man liepe iskart iseiti tai truputi pasimeciau, bet kai atejau pasiimti tai kalbejom. Mes ryt i darzeli neisim nes apsirgom doh.gif temperaturos neturim bet bacilu nenesim i darzeli, tai gal kas zinot ar reikia ispeti kad musu nebus?
Atsakyti
QUOTE(Adlav26 @ 2010 09 05, 10:36)
Kai atvedziau tai nelebai ka spejau ir pasakyti nes ji man liepe iskart iseiti tai truputi pasimeciau, bet kai atejau pasiimti tai kalbejom. Mes ryt i darzeli neisim nes apsirgom doh.gif  temperaturos neturim bet bacilu nenesim i darzeli, tai gal kas zinot ar reikia ispeti kad musu nebus?

Mes irgi su sloga didziausia ir jau syla mazoji. Jauciu ketvirtadienio pasivaiksciojimas is darzo po lietum padare savo doh.gif

Perspeti butinai reikia ir pasakyti, del kokios priezasties neateinat. Man ir Maryte ir si kita aukletoja minejo, kad 10.00 kazkaip surasineja vaikus, ar kazkas tokio, iki to laiko ir reikia pranesti ar tik veluojate ar visai neateisite. Bet as turiu tik Marytes numeri uzsirasiusi, o rytoj juk bus ne ji... Tai manau paskambinsiu ryte i darzelio rastine ir paklausiu, ten pasakys kam paskambint reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimiale @ 2010 09 05, 13:11)
Mes irgi su sloga didziausia ir jau syla mazoji. Jauciu ketvirtadienio pasivaiksciojimas is darzo po lietum padare savo  doh.gif

Perspeti butinai reikia ir pasakyti, del kokios priezasties neateinat. Man ir Maryte ir si kita aukletoja minejo, kad 10.00 kazkaip surasineja vaikus, ar kazkas tokio, iki to laiko ir reikia pranesti ar tik veluojate ar visai neateisite. Bet as turiu tik Marytes numeri uzsirasiusi, o rytoj juk bus ne ji... Tai manau paskambinsiu ryte i darzelio rastine ir paklausiu, ten pasakys kam paskambint reikia  g.gif

ir man atrodo kad cia ketvirtadienis kaltas tiek tereikia tiem vaikams sloga pasigaut. Ir as turiu tik Marytes nr. Reiks ir man i rastine skambint.
Atsakyti
Na va, vakar ir mes pradejom lankyti darzeli. Buvo aukletoja Alma. Teisingai raset, ji ne is tu, kurios "ciucintu" vaikiukus, bet maniskiui to ir nereikia, mat mes lankem privaciai namudini darzeli, tai sunus yra atitrukes jau nuo namu, tevu thumbup.gif (Aisku, tik pradedantiem lankyti darzeli vaikams reikia kur kas svelnesnio, mielesnio zmogaus rolleyes.gif |Buten del sio priezasties leidom vaika privaciai i maza aplinka, kur vaikams demesio nestinga, kur nera i grupe atvedami visi nauji vaikai, kuriesm visiems iki vieno reikia demesio. Zinau, kad ir mazaja pirmiausiai vesiu i ta privatu namudini darziuka, kad svelniai atitruktu nuo namu, mamos, kad pagerintosm salygom prisipratintu prie darzelio rezimo, o tik paskui, visiskai tam pasiruosusi pradetu eiti i valstybini) Tiesa, sunus apsiverke, kai jau mes isejom, neziurint i tai, kad pats mus islydejo - mane su sesyte namo, o teti "issiunte" i darba lotuliukas.gif Bet tuoj nurimo ir toliau sau ramiausiai zaide. Puikiai valge. Po pietu pasiemem, mat niekas neliko pietu miegelio. O koks patenkintas vaikas grizo is DIDELIO darzelio... thumbup.gif Pirma diena ejom visa seima - apziurejom darzeli, isklausinejau, kas man idomu, nors mums irgi pries nosi uzdare duris, kai sunus nuejo i grupe doh.gif Sakau "tai ka, neileisit musu pasiziureti, kas kaip g.gif "
Labai gaila buvo vieno vaikiuko (neminesiu vardo) verysad.gif Toks grazus baltapukis vaikiukas wub.gif Taip gailiai verke unsure.gif Vyras sake, kad ir siandie vel asarojo verysad.gif Sis liudnutis bus sunucio "lovos kaimynas" lotuliukas.gif Gal mamyte jo paskaitineja si foruma g.gif Butu malonu susipazinti mirksiukas.gif

Siandie jau buvo Maryte, bet dar nesusipzinau, mat vyras veze vaika i darziuka, bet as vaziuosiu savo pipiro pasiimti, tai ir susipazinsiu ax.gif

QUOTE(rimiale @ 2010 09 05, 13:11)
Mes irgi su sloga didziausia ir jau syla mazoji. Jauciu ketvirtadienio pasivaiksciojimas is darzo po lietum padare savo  doh.gif

Perspeti butinai reikia ir pasakyti, del kokios priezasties neateinat. Man ir Maryte ir si kita aukletoja minejo, kad 10.00 kazkaip surasineja vaikus, ar kazkas tokio, iki to laiko ir reikia pranesti ar tik veluojate ar visai neateisite. Bet as turiu tik Marytes numeri uzsirasiusi, o rytoj juk bus ne ji... Tai manau paskambinsiu ryte i darzelio rastine ir paklausiu, ten pasakys kam paskambint reikia  g.gif

Aukletoja vakar minejo, kad prespeti reikia iki 9:45, mat tokiu laiku surasineja vaikus ax.gif
rimiale, galiu atsiusti sios aukletojos tel. nr. i AZ, jei nori mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Debesiute: 07 rugsėjo 2010 - 10:33
Reikejo ir mums leisti i namudini darzeli, gal dabar butu buve lengviau pritapti. Kai pasveiksim bandysim vel eiti, bet jei pirmas dvi dienas ejo noriai ir kalbejo kad nori vel ten eiti tai dabar negaliu apie darzeli net uzsiminti iskart rekia nenoriu. Jis net namie puse dienos praverkia tecio ir kiek besakau kad tetis darbe, po darbo gris vistiek asaroja. O jei tetis pasilieka o as kur nors iseinu tada verkia mamos reikia. O darzeli nei tecio nei mamos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiute @ 2010 09 07, 10:15)
Na va, vakar ir mes pradejom lankyti darzeli. Buvo aukletoja Alma.
Siandie jau buvo Maryte, bet dar nesusipzinau, mat vyras veze vaika i darziuka, bet as vaziuosiu savo pipiro pasiimti, tai ir susipazinsiu  ax.gif
Aukletoja vakar minejo, kad prespeti reikia iki 9:45, mat tokiu laiku surasineja vaikus ax.gif
rimiale, galiu atsiusti sios aukletojos tel. nr. i AZ, jei nori  mirksiukas.gif

Alma tai ta auksta ilgakase teta, taip? Na galit del viso pikto numeri i AZ atsiusti, buciau dekinga 4u.gif

As vakar paskambinau i darzeli, pataikiau paciai direktorei, tai ji rekomendavo su sloga nors keleta dienu neiti, kad pasveikti namie ir kitu neuzkresti, tai nuvaziavom pas gydytoja, gydytoja dave pazyma visai savaitei... Siandien mazoji jauciasi gerai ir jau ryt visai vesciau i darzeli, bet pasaugosiu sveikata, tuo labiau kad dar nedirbu ir galiu sau tai leisti blush2.gif gaila tik kad teko padaryt pertrauka tokia tarp pratinimo, praeita savaite buvom visas tris dienas, sia nei vienos doh.gif pirmadieni jauciu kai atvesiu tai bus kaip pirma karta...

QUOTE(Adlav26 @ 2010 09 07, 12:15)
Reikejo ir mums leisti i namudini darzeli, gal dabar butu buve lengviau pritapti. Kai pasveiksim bandysim vel eiti, bet jei pirmas dvi dienas ejo noriai ir kalbejo kad nori vel ten eiti tai dabar negaliu apie darzeli net uzsiminti iskart rekia nenoriu. Jis net namie puse dienos praverkia tecio ir kiek besakau kad tetis darbe, po darbo gris vistiek asaroja. O jei tetis pasilieka o as kur nors iseinu tada verkia mamos reikia. O darzeli nei tecio nei mamos  verysad.gif

Zinau, kad tai Jums nepagelebes, bet man labai liudna del Jusu berniuko. O jis anksciau visada buvo toks prisirises prie Jusu?

Atsakyti

Zinau, kad tai Jums nepagelebes, bet man labai liudna del Jusu berniuko. O jis anksciau visada buvo toks prisirises prie Jusu?
[/quote]

Jam tokiais etapais. Kai jam buvo du metai buvo toks laikas kai reikejo tik mociutes ir senelio o tevu visai nereikejo, jau buvau apsidziaugus kad gal visai neblogai mums tam darzeli bus, bet vyrui buvo teke isvaziuot i uzsieni dviem menesiams, tai nuo to laiko jis manes nei per zingsni nepaleidzia, o kai grizo tetis tai ir tecio nebepaleidzia. Net pas senelius nepasilieka nei porai valandu, bet kartais specialiai paliekam kad pratintus buti be tevu, tai kaip mociute sake, jei su juo zaidzia, visaip ji uzima tai viskas ok, bet tik bent minutei pasitrauk iskart bega tevu ieskot verysad.gif
Atsakyti