Na va, vakar ir mes pradejom lankyti darzeli. Buvo aukletoja Alma. Teisingai raset, ji ne is tu, kurios "ciucintu" vaikiukus, bet maniskiui to ir nereikia, mat mes lankem privaciai namudini darzeli, tai sunus yra atitrukes jau nuo namu, tevu

(Aisku, tik pradedantiem lankyti darzeli vaikams reikia kur kas svelnesnio, mielesnio zmogaus

|Buten del sio priezasties leidom vaika privaciai i maza aplinka, kur vaikams demesio nestinga, kur nera i grupe atvedami visi nauji vaikai, kuriesm visiems iki vieno reikia demesio. Zinau, kad ir mazaja pirmiausiai vesiu i ta privatu namudini darziuka, kad svelniai atitruktu nuo namu, mamos, kad pagerintosm salygom prisipratintu prie darzelio rezimo, o tik paskui, visiskai tam pasiruosusi pradetu eiti i valstybini) Tiesa, sunus apsiverke, kai jau mes isejom, neziurint i tai, kad pats mus islydejo - mane su sesyte namo, o teti "issiunte" i darba

Bet tuoj nurimo ir toliau sau ramiausiai zaide. Puikiai valge. Po pietu pasiemem, mat niekas neliko pietu miegelio. O koks patenkintas vaikas grizo is DIDELIO darzelio...

Pirma diena ejom visa seima - apziurejom darzeli, isklausinejau, kas man idomu, nors mums irgi pries nosi uzdare duris, kai sunus nuejo i grupe

Sakau "tai ka, neileisit musu pasiziureti, kas kaip

"
Labai gaila buvo vieno vaikiuko (neminesiu vardo)

Toks grazus baltapukis vaikiukas

Taip gailiai verke

Vyras sake, kad ir siandie vel asarojo

Sis liudnutis bus sunucio "lovos kaimynas"

Gal mamyte jo paskaitineja si foruma

Butu malonu susipazinti
Siandie jau buvo Maryte, bet dar nesusipzinau, mat vyras veze vaika i darziuka, bet as vaziuosiu savo pipiro pasiimti, tai ir susipazinsiu
QUOTE(rimiale @ 2010 09 05, 13:11)
Mes irgi su sloga didziausia ir jau syla mazoji. Jauciu ketvirtadienio pasivaiksciojimas is darzo po lietum padare savo
Perspeti butinai reikia ir pasakyti, del kokios priezasties neateinat. Man ir Maryte ir si kita aukletoja minejo, kad 10.00 kazkaip surasineja vaikus, ar kazkas tokio, iki to laiko ir reikia pranesti ar tik veluojate ar visai neateisite. Bet as turiu tik Marytes numeri uzsirasiusi, o rytoj juk bus ne ji... Tai manau paskambinsiu ryte i darzelio rastine ir paklausiu, ten pasakys kam paskambint reikia
Aukletoja vakar minejo, kad prespeti reikia iki 9:45, mat tokiu laiku surasineja vaikus
rimiale, galiu atsiusti sios aukletojos tel. nr. i AZ, jei nori