Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

Mergaites, kad nelabai vertas tas lelius jusu pagyru. Vistiek aciu ax.gif Mano sunus ji labai megsta-tai ir palikau gyvent .
hausinka, laukiu pasirodant tavo naujosios smile.gif
Atsakyti
Labai laukiu hausinkos lelytes clap.gif
Atsakyti
oi laukiam laukiam mes lelyciu laukiam.....as tai pazaduke niekaip nebaigiu savuju....bet turbut kai pabirs tai kaip is gausybes ratgo....net penkios laukia sukuosenu makiazo na ir kad nebutu plikuckos kokio tai rubelio....nes as tai sauniele viena padirbeju imuosi naujos ir vel naujos taip iki galo ir nepritempiu.... blush2.gif ...jo issipasakojau savo ydas.............turbut su kudikeliais man paprasciau nulipdai ismyluoji ir rodai...nei rubeliu nei plaukuciu nei batuku.....daug greitesnis rezultatas be ceremoniju.....
Atsakyti
Na, kad jau taip laukiat, tai parodysiu blush2.gif Batai taip ir nebaigti, nes isvaziuoju i kelione savaitei, tai darbas nusikelia... Todel nusprendziau parodyt tai, kas jau padaryta. Kai bus pilnas vaizdas, idesiu daugiau foto.

http://user posted image
Papildyta:
QUOTE(ramushka @ 2009 03 13, 13:38)
oi laukiam laukiam mes lelyciu laukiam.....as tai pazaduke niekaip nebaigiu savuju....bet turbut kai pabirs tai kaip is gausybes ratgo....net penkios laukia sukuosenu makiazo na ir kad nebutu plikuckos kokio tai rubelio....nes as tai sauniele viena padirbeju imuosi naujos ir vel naujos taip iki galo ir nepritempiu.... blush2.gif ...jo issipasakojau savo ydas.............turbut su kudikeliais man paprasciau nulipdai ismyluoji ir rodai...nei rubeliu nei plaukuciu nei batuku.....daug greitesnis rezultatas be ceremoniju.....

Ramushka, pas mane ta pati situacija blush2.gif dar pora laukia savo kuneliu... Prisidariau taip sakant galveliu, o dabar kunus meistrauju palengva biggrin.gif Be to, tavo tie kudikeliai, tai tiesiog stebuklingi.. As bandziau padarysi viena, tai gavosi tikras Bendzaminas Batonas doh.gif Taip ir neiskepiau as jo kolkas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hausinka: 13 kovo 2009 - 12:52
hausinka, grazuole tavo satene! thumbup.gif Idomu,kaip plaukuciai is nugaros atrodo-jie trumpi ar kasa kokia padaryta? Labai akytes man patinka, tokios lygios ir gilios. Jas piesei ar istatei? Skruostukai gal per putloki, bet su sia sukuosena nelabai i akis krenta. Labai lauksiu viso ugio nuotraukeles smile.gif

As i pabaiga su savo skudurinem einu. Liko truputeli padazyti, plaukus prisiuti ir batus uzdet :)Demonstruojuosi:
Skudurines su apranga
Atsakyti
QUOTE(hausinka @ 2009 03 13, 14:57)
Na, kad jau taip laukiat, tai parodysiu  blush2.gif Batai taip ir nebaigti, nes isvaziuoju i kelione savaitei, tai darbas nusikelia... Todel nusprendziau parodyt tai, kas jau padaryta. Kai bus pilnas vaizdas, idesiu daugiau foto.

hausinka, tu saunuole 4u.gif lelyte nerealiai grazi. ir kiek tavo lelyciu esu maciusi, kiekviena turi kazka savo, kazkuo ypatinga, veidukai israiskingi.. ir viskas taip kruopsciai ir neatmestinai padaryta. zaviuosi tavo darbais smile.gif
geros jums keliones, lauksiu griztancios ir ateisiu mokytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 03 13, 14:44)
hausinka, grazuole tavo satene! thumbup.gif Idomu,kaip plaukuciai is nugaros atrodo-jie trumpi ar kasa kokia padaryta? Labai akytes man patinka, tokios lygios ir gilios. Jas piesei ar istatei? Skruostukai gal per putloki, bet su sia sukuosena nelabai i akis krenta. Labai lauksiu viso ugio nuotraukeles smile.gif

As i pabaiga su savo skudurinem einu. Liko truputeli padazyti, plaukus prisiuti ir batus uzdet :)Demonstruojuosi:
Skudurines su apranga

Akytes piestos, plaukuciai susukti i kuoda ir nugaroje dar palaidos garbanos.

Grisiu po savaites wink.gif Aciu uz pagyrimus, labai sirdi glosto.... ax.gif
Atsakyti
labai grazi lelyte wub.gif 4u.gif as jau pradejau baiginet savaja lelyte, jau suknele padariau, liko batus , plaukus ir makiazas ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti