QUOTE(Vicious Vici @ 2009 10 13, 17:12)
matau, kad vaikų turite, tai kaip jums kyla tokie klausimai? kūdikiams, vaikams irgi baksnojate, barate?

gi labai dar mažas šuo, jis gi šuo, ko iš jo norite?
taip baksnoju, ir grieztesniu tonu visada pasakau ka blogai padarė, ir kad taip daryti negalima.Zinau kad zmogus ne suo, o suo ne zmogus

Tik va nesupratau jusu tokio issireiskimo "matau, kad vaikų turite, tai kaip jums kyla tokie klausimai?"

Atsiprasau, bet mano vaikai neina ant kiekvieno kampo ir nedaro, kaip suniukai
As ir klausiu kaip suniuka mokyti, kaip elgtis tuo atveju kai jis pridaro kazkur..Nes vaikas ant puodo pats pasipraso, o suo juk nekalba

Jis turi parodyti savo elgesiu kad kazko nori..
Papildyta:
QUOTE(balvane @ 2009 10 13, 20:42)
Saule, jūsų šuniukas dar tikrai labai mažas. Žinau, kad trūkinėja kantrybė ir kartais atrodo niekad neišeis išmokyti šuniuko daryti lauke, bet patikėkit - tikrai pavyks. Po to, kai praeis tas sunkus laikas, ir šuo užaugs. Ir tada pajusite neįtikėtiną pasitenkinimą ilgu darbu, kuris atnešė taip norimų vaisių.
Mano patarimai, be tų, kuriuos jau rašiau, būtų tokie - pamatote, kad šuniukas daro namie, dar bedarantį čiupkit ir bėgom į lauką. Mano sesers šuo taip pusę laiptinės prisysiodavo, bet padėjo. Negalima šuniuko nosies mirkyti į sysiuką, ar jo mušti, nes tik įvarysite jam nereikalingas baimes. Pabarkite tik pagavusi nusikaltimo vietoje, rodydama į balutę. Ir didžiausias patarimas - kantrybės. Taip sakant - išlaukite ir būsite apdovanoti.

Užsiimkit su šunimi, bendraukit su juo ir jį mylėkit.
dėkui uz patarima