Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas5

QUOTE(KRISTELA @ 2008 12 02, 08:58)

O siaip  merginos pasidare idomu - kiek laiko skiriat kasdieniniam (kiekviena ryta pries darba) makiazui ax.gif ar darot normalu makiaza ar tik tusu per blakstienas perbaukiat? bigsmile.gif

30-45 min kasryt, kai tik einu į darbą. Maskuojamas pieštukas, krempudra, meteoritai, skaistalai, tušas, antakių šukavimas, tuo pačiu sutvirtinu antakių žėle, blizgesys ax.gif Ilgai, kai pagalvoju, kad kitos per 10-15 min išsidažo ax.gif bet aš kiekvieną priemonę užtepus, leidžiu jai "prikept" prie odos ax.gif
Atsakyti
Labai patiko sitas vienos paneles akiu makiazas
user posted image
Atsakyti
o kaip toks? smile.gif

user posted image
Atsakyti
candy candy, grazus dieninukas smile.gif tik man nepatinka pudra schmoll.gif arba jos per daug, arba ji per tamsi...
Atsakyti
QUOTE(candy_candy @ 2008 12 03, 16:01)
o kaip toks?  smile.gif

user posted image

super wub.gif kazi koks cia lupu blizgiukas g.gif hihihi.gif as tokio noreciau
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 12 03, 17:09)
candy candy, grazus dieninukas smile.gif tik man nepatinka pudra schmoll.gif arba jos per daug, arba ji per tamsi...

pudros cia beveik nera, ir ji netamsi tikrai, mano pacios oda tamsi nuo gimimo.. blush2.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(orleana @ 2008 12 03, 17:32)
super wub.gif  kazi koks cia lupu blizgiukas g.gif  hihihi.gif  as tokio noreciau

cia lupdazis ruby rose, jei gerai pamenu, ir ant virsaus truputis permatomo blizgio smile.gif
Atsakyti
Candy candy, labai grazu.. 4u.gif Jei ten ir yra pudros, tai man nei per daug nei per tamsu..! 4u.gif O lupytes.. wub.gif Idealiai idealios! wub.gif 4u.gif labai labai grazu.. buk zmogus, parasyk pilna pav lupdazio ir nr spalvytes..! 4u.gif aisiu ieskot.. nors ant tokiu lupu kaip tavo tai bet koks blizgesys ar lupdazis graziai atrodo.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 03 gruodžio 2008 - 16:21
QUOTE(sweety123 @ 2008 12 03, 16:46)
user posted image

Tikros arabes akys.... wub.gif Reiktu pabandyt toki pasidaryt.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 12 03, 18:20)
Candy candy, labai grazu..  4u.gif Jei ten ir yra pudros, tai man nei per daug nei per tamsu..!  4u.gif O lupytes.. wub.gif Idealiai idealios!  wub.gif  4u.gif labai labai grazu.. buk zmogus, parasyk pilna pav lupdazio ir nr spalvytes..!  4u.gif aisiu ieskot.. nors ant tokiu lupu kaip tavo tai bet koks blizgesys ar lupdazis graziai atrodo.. 4u.gif

labai smagu girdet, aciukas smile.gif 4u.gif lupdazi va special suradau smile.gif Golden Rose ultra diamonds 02. Tik nezinau ar dar begamina juos, ar yra kur..nes pries gal 3 metus cia drauge atidave, nes jai netiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(candy_candy @ 2008 12 03, 17:30)
labai smagu girdet, aciukas  smile.gif  4u.gif  lupdazi va special suradau smile.gif Golden Rose ultra diamonds 02. Tik nezinau ar dar begamina juos, ar yra kur..nes pries gal 3 metus cia drauge atidave, nes jai netiko  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif m..matai kaip..nu bet taip spalva atitaikyta viska.. thumbup.gif liux!
Atsakyti
QUOTE(candy_candy @ 2008 12 03, 16:01)
o kaip toks?  smile.gif

user posted image

thumbup.gif
labai grazu tikia israiskinga wub.gif
gal tik ciut-ciut antakius padazyti reiketu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sweety123 @ 2008 12 03, 15:46)
user posted image

man tiktu bigsmile.gif bet reikia didelios paletes su dazias doh.gif
o jinai brangi, zarazka rolleyes.gif noreciua MAKE UP FOREVER ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TDDD: 03 gruodžio 2008 - 19:49
candy_candy, man labai grazu. Lupytes ispudingai atrodo, nor sir lupdazis ne is brangiuju. Akys graziai naturaliai atrodo bigsmile.gif
Grazu. wub.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 03, 12:16)
30-45 min kasryt, kai tik einu į darbą. Maskuojamas pieštukas, krempudra, meteoritai, skaistalai, tušas, antakių šukavimas, tuo pačiu sutvirtinu antakių žėle, blizgesys  ax.gif  Ilgai, kai pagalvoju, kad kitos per 10-15 min išsidažo  ax.gif bet aš kiekvieną priemonę užtepus, leidžiu jai "prikept" prie odos  ax.gif

Ogo, Vitulka, turbut labai velai darbas prasideda, arba labai anksti keliesi. rolleyes.gif As taip igai makiazui neskiriu, jei kasdienai tai pakanka 10minuciu, jei vakareliui-20minuciu.
Atsakyti