Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas5

***** kaip nusivyliau coastal scents sad.gif pasirodo mano ziureta palete yra blizgi, tik ten deklai yra arba matiniai arba blizgus sad.gif virsune, koks skirtumas ar deklas blizgus ar ne, man reikia matiniu seseliu o ne matinio deklo cry.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Mergaites gal nesupyksit jei toki klausima jau gvildenot-bandysiu paskaityti tema dar-kaip su priklijuojamom blakstienom?Noreciau prie vakarinio makiazo prisiderinti,bet niekada to pati nedariau,net nezinau kokias pirktis,kad neatrodyciau dirbtinai.Svarstau apie tas istisines kur buna g.gif Gal ka patarsit ar atkalbesit blush2.gif
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
oi Rykute kokiu groziu pridejo wub.gif bet idomu ar induses makiazas "netempia" akiu zemyn g.gif ?
Atsakyti
Sveikos,tikiuos nesupyksit kad įsibraunu,aš tik su vienu klausimuku 4u.gif kaip reikėtų pudruotis norint pamažint putlius žandus?mačiau x psl atgal angliska varianta įdėtą,bet nelb supratau.Ar reikia pačius skruostikaulius pudruot? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 12 12, 20:18)
oi Rykute kokiu groziu pridejo wub.gif bet idomu ar induses makiazas "netempia" akiu zemyn g.gif ?

Tempia drinks_cheers.gif Bet jos kadangi antakiai ir vokas pakankamai aukstai tai nesimato, bet jei darytum ta pati kitai mergaiytei gali buti tragiskai doh.gif Man patiko ji tuom, kad visko tikrai daug, bet vistiek grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 12 12, 10:21)
***** kaip nusivyliau coastal scents sad.gif pasirodo mano ziureta palete yra blizgi, tik ten deklai yra arba matiniai arba blizgus sad.gif virsune, koks skirtumas ar deklas blizgus ar ne, man reikia matiniu seseliu o ne matinio deklo cry.gif

nematines dezutes buvo pacios pirmosios ju pradetos gaminti, paskui pakeite i matines, nes ant nematiniu pirstu antrpaudai matosi - kaip kad ant mano mirksiukas.gif nezinau, bet ten juk aiskiai parasyta kai atsidarai paletes aprasyma, kokie seseliai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE([fillette] @ 2008 12 14, 22:17)
nematines dezutes buvo pacios pirmosios ju pradetos gaminti, paskui pakeite i matines, nes ant nematiniu pirstu antrpaudai matosi - kaip kad ant mano  mirksiukas.gif  nezinau, bet ten juk aiskiai parasyta kai atsidarai paletes aprasyma, kokie seseliai...  unsure.gif

taigi, parasyta kad seseliai siek tiek zvilgus sad.gif o pvz neutraliojee paleteje yra ir matines, ir blizgios spalvos, bet siaip jau galvoju paimti jas abi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 12 16, 09:04)
taigi, parasyta kad seseliai siek tiek zvilgus sad.gif o pvz neutraliojee paleteje yra ir matines, ir blizgios spalvos, bet siaip jau galvoju paimti jas abi smile.gif

o kokiu seseliu tu nori? g.gif as tai turiu ta vadinama matiniu spalvu palete (taip, joje yra ir matiniu ir zvilgiu seseliu) thumbup.gif o jei nori daugiau visokiu blizganciu tai paziurek mica powder ju puslapelyje - meginuko sociai uzteks (jie po doleri kainuoja) wub.gif
Atsakyti
oi ne ne schmoll.gif , su blizgiais seseliais profesionalaus makiazo nepadarysi, o jei reikia kazkur blizgesio, tai tam yra perlamutriniai pigmentai kuriuos galima ant matinio seselio uzdet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 12 17, 13:37)
oi ne ne schmoll.gif , su blizgiais seseliais profesionalaus makiazo nepadarysi, o jei reikia kazkur blizgesio, tai tam yra perlamutriniai pigmentai kuriuos galima ant matinio seselio uzdet smile.gif

man atrodo ta mica powder kazkas panasaus i tuos parlamutrinius pigmentus ar nea? gal as tik isverst nemoku verysad.gif
Atsakyti