Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas5

Pro_race, tai kad cia visi skirtingi variantai. Pirmam ir antram net nera blizgio, o treciam - blizgesi duoda perlamutrinis lupdazis 4u.gif .
Pirmiausia issirink TAU tinkamiausia varianta, jei ruosies pirkti lupdazi, nes juk visu triju modeliu veido spalva skirtinga (kad paskui nesigailetum, kai tau netiks) mirksiukas.gif

Solo, taip, visazistai sudrekina kempinele paprasciausiai vandeniu, taip lengviau ir lygiau tolygiai paskirstyti krempudra ant veido.

Baltija, o kokiai veido formai darei si makiaza. Siaip labai tiksliai pravedimas padarytas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusele: 06 sausio 2009 - 18:32
QUOTE(Dusele @ 2009 01 06, 19:30)
Pro_race, tai kad cia visi skirtingi variantai. Pirmam ir antram net nera blizgio, o treciam - blizgesi duoda perlamutrinis lupdazis 4u.gif
Pirmiausia issirink TAU tinkamiausia varianta, jei ruosies pirkti lupdazi, nes juk visu triju modeliu veido spalva skirtinga (kad paskui nesigailetum, kai tau netiks) mirksiukas.gif

uoj, cia negerai pateikiau doh.gif pirmas variantas domina.
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 01 06, 16:20)
Nea, čia ne Baltijos  schmoll.gif

O tu jau mintinai zinai keno kur akys hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 01 06, 17:06)
O čia skystas pravedimas kažin naudotas ar paprastas pieštukas? blush2.gif

parašyta, kad gelis g.gif Tai matyt, kad pravedimas

QUOTE(Dusele @ 2009 01 06, 18:30)
Baltija, o kokiai veido formai darei si makiaza. Siaip labai tiksliai pravedimas padarytas thumbup.gif

ne aš dariau, radau internete 4u.gif

QUOTE(v-i-k-a @ 2009 01 06, 20:22)
O tu jau mintinai zinai keno kur akys hihihi.gif

žino žino bigsmile.gif pataikė, akis ne mano 4u.gif
Atsakyti
Mano kakta po kiek laiko pradeda blizgeti. Nu jau nebegaliu! Gal kazka ne taip darau? Kakta patepu chanel ideale kremu nuo blizgejimo, tada krempudra, ir egipto zeme. Turbut apie tai tikrai yra rasyta, bet nelabai turiu laiko skaityti 4u.gif
Atsakyti
Fashion, jei oda labai riebi, tai tiesiog reikia arba pirma atsisakyt visu dekoratyvines kosmetikos gaminiu ir kosmetikos pagalba ja subalansuoiti (aisku kiek tai imanoma) arba nesiokis serveteles riebalams sugerti ir sausa kompaktine pudra, keliskart dienoj ja perbraukdama kakta.. Deja, nieko gudresnio dar iki siol niekas neisrado. 4u.gif

Baltija, o gaila biggrin.gif , galvojau cia tau taip meistriskai rankos nedreba mirksiukas.gif . Man tai sunku kliente priverst "nemirkset", todel apatine linija retai kada idealiai iseina... doh.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif šiandien pasižiūrėjau youtube makiažo pamokėlių, ir susipainiojau visiškai. Kaip daromas akių pravedimas pieštuku arba skystu pravedimu? Aš visada galvojau, kad "piešiama" linija tik virš blakstienų (t.y. virš viršutinio voko blakstienų, ir po apatinio voko blakstienom), bet iš pamokėlių, nors gerai nesimato, bet susidarė vaizdas, kad piešiama ir prie pat akies blink.gif paaiškinkit man tundrai, ar taip ir yra? ir jeigu taip, tai ar nepatenka mirksint dažų į akį? aš nešioju kontaktinius lęšius, tai man labai aktualu ax.gif
ypač domina, kaip ten su apatinio voko pravedimu yra...
Atsakyti
turi omeny šią liniją?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2009 01 08, 02:15)
turi omeny šią liniją?

taip, būtent bigsmile.gif man visiška naujiena, kad dažoma taip. O aš tiek laiko sukau galvą, kodėl man niekada nesigauna gražus pravedimas doh.gif ot tai tundra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kusachius: 08 sausio 2009 - 00:29
QUOTE(kusachius @ 2009 01 08, 00:28)
taip, būtent  bigsmile.gif  man visiška naujiena, kad dažoma taip. O aš tiek laiko sukau galvą, kodėl man niekada nesigauna gražus pravedimas doh.gif  ot tai tundra

darant pravedimą tik ten, kur foto parodyta, blakstienų linija atrodo ryškesnė, nesimato tarpelių tarp blakstienų, akys gražiau atrodo ir labai natūraliai 4u.gif bet galima derinti su linija virš blakstienų ir nebūtina naudoti skysta pravedimą, užtenka pieštuko smile.gif aš pati nešioju lęšius ir kartais darau tą "slaptą" pravedimą biggrin.gif dirgint nedirgina, tik kutena kol brėži biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2009 01 08, 02:42)
darant pravedimą tik ten, kur foto parodyta, blakstienų linija atrodo ryškesnė, nesimato tarpelių tarp blakstienų, akys gražiau atrodo ir labai natūraliai  4u.gif bet galima derinti su linija virš blakstienų ir nebūtina naudoti skysta pravedimą, užtenka pieštuko smile.gif aš pati nešioju lęšius ir kartais darau tą "slaptą" pravedimą biggrin.gif dirgint nedirgina, tik kutena kol brėži biggrin.gif

labai ačiū kad taip viską paaiškinai. 4u.gif
Rytoj pabandysiu taip nusipaišyti, nes man vis negražus tas tarpas likdavo po blakstienom.
Atsakyti
su biria pudra patogiau dirbt, kadangi galima kontroliuot paimamos pudros kieki, o kompaktine pudra rekomenduojama toms, kurios ja nori rankineje nesiotis ir ji daugiau skirta makiazo pataisymui o ne pirmam papudravimui wink.gif
Atsakyti