žinokit su jūsų pamokymais, visus mėlynus ir violetinius dažus (akys mėlynos) išmečiau lauk. nes kažkaip atrodydavau kaip į akį gavusi
tai dabar nusipirkau rudą minkštą pieštuką ir dažniausiai su juo brėžiu. dar MB (jis gi pas mane mano stilistas
) prašo juodos spalvos. bet aš kažkaip abejoju. esu šviesi, plaukai šviesinti, akys mėlynos o akys dažytos spalva juoda
kažkaip abejoju...
QUOTE(F_A @ 2009 01 11, 16:12)
Pesiojant Indisku metodu pasalinami VISI plaukeliai, net tie bespalviai mazi beveik nematomi, kuriu pincetu net nelabai suimsi ar isvis rasi
Kazkuo man sis metodas is dalies primena depiliacija vasku 
gal galit papasot placiau kaip tai padaryt, koki siula naudot?
QUOTE(Eveliina @ 2009 01 18, 16:55)
keliais puslapiais atgal buvo įdėtas filmukas iš youtube, kaip ir kokiu siūlu tą daryti. Aš bandžiau, tai visai įdomu
sveikos, nemazai priraset, kol mano kompas sirgo
susidomejus, del tu antakiu tvarkymo siulu, rasei, kad kam naudot siula, jei yra pincetas, tai atsakau, kad cia tik alterantyva pincetui, as pati isbandziau siula, taciau kol nesu patyrus, po to teko ir pinceta panaudot
o siaip jegiskas budas
useliams pats tas 
Eveliina, namu salygoms tinkamas bet koks siuvimo siulas
susidomejus, del tu antakiu tvarkymo siulu, rasei, kad kam naudot siula, jei yra pincetas, tai atsakau, kad cia tik alterantyva pincetui, as pati isbandziau siula, taciau kol nesu patyrus, po to teko ir pinceta panaudot
QUOTE(almantė_k @ 2009 01 18, 20:44)
o siaip jegiskas budas
useliams pats tas 
ja ja, as jau repetuojuos ant savo misku
QUOTE(Baltija @ 2009 01 17, 14:56)
aš pati asmeniškai nemėgstu nuorodų, man patinka, kai viskas iš karto sukelta
be to, kiek anksčiau buvau "išsisaugojus" nuorodų, po kiek laiko atsidarai - ir nebėr to puslapio
tai apsidraudžiau 
As ir megstu, kai viskas buna jau ikelta i foruma
Papildyta:
QUOTE(almantė_k @ 2009 01 18, 19:44)
o siaip jegiskas budas
useliams pats tas 
Man labai domu uz kiek laiko pradeda ataugineti plaukeliai ir kokia jie atauga? (turiu omeny uselius) Gal galima ciut isdygusius su tuo siulu sugaudyti juos vel?..
QUOTE(Eveliina @ 2009 01 18, 14:55)
Man irgi labai idomu
QUOTE(Sunreja @ 2009 01 18, 22:37)
Man labai domu uz kiek laiko pradeda ataugineti plaukeliai ir kokia jie atauga? (turiu omeny uselius) Gal galima ciut isdygusius su tuo siulu sugaudyti juos vel?..
plaukeliai atauga tokiu greiciu, kaip ir normaliai pesiojant antakius pincetu. o siaip bandziau visai trumpus plaukelius, tai griebia gerai
Papildyta:
vienas apie miltus, kitas apie tiltus
QUOTE(almantė_k @ 2009 01 19, 11:20)
plaukeliai atauga tokiu greiciu, kaip ir normaliai pesiojant antakius pincetu. o siaip bandziau visai trumpus plaukelius, tai griebia gerai 
Papildyta:
as apie antakius, o Sunreja apie uselius
bet kokiu atveju, atauga taip pat kaip pesiojant pinctu ar vaskuojant 
Papildyta:
P.S. Nusipirkau snd Ruby Rose 18 spalvu seseliu palete, oj dabar maliavosiuos
zinok bikini linija, jei plaukeliai labai trumpi, pasilyginti galima
turiu omeny, palyginti linijas ar pasalint kelis nereikalingus plaukelius
del pazastu tai tikrai neimanoma
nors gal ir atsirast tokiu gimnasciu, kurios sugebetu 
o del ruby rose, man asmeniskai jie nepatvarus ir spalvos nesodrios
QUOTE(almantė_k @ 2009 01 19, 22:14)
zinok bikini linija, jei plaukeliai labai trumpi, pasilyginti galima
turiu omeny, palyginti linijas ar pasalint kelis nereikalingus plaukelius
del pazastu tai tikrai neimanoma
nors gal ir atsirast tokiu gimnasciu, kurios sugebetu 
Apie bikini net nepagalvojau, tik pagalvojau apie kojas
As nesu profesionale...
ar aš praleidau kažką, bet man nedaeina kaip su siūlu galima išsipešiojimus daryti
čia užmazgyti dar siūlą ant plauko reikia ir tada traukti