Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas5

QUOTE(almantė_k @ 2009 02 01, 23:01)
man atrodo kad ten kreminiai seseliai  g.gif

As turiu kazkokius kreminius, spindzius seselius, bet vistiek jie man taip neatrodo kaip slapias efektas kad butu.... g.gif
Atsakyti
išvardinkit paakius maskuojančias priemones ax.gif
bet jei su jom tepliosiuos, tai ir krempudros reikės? g.gif kokia ten tvarka? krempudros nenaudoju ax.gif
Atsakyti
maskavimui naudojami maskuojantys piestukai, juos galima tepti pries arba jau uztepus krempudra. nesu bandzius naudoti maskuoklio nenaudojant krempudros, nes manau kad atrodytu nelabai naturaliai. o jei dazaisi seseliais, tai gali dienai panaudot sviesesni matini seseli ...
Papildyta:
QUOTE(Sunreja @ 2009 02 02, 00:22)
As turiu kazkokius kreminius, spindzius seselius, bet vistiek jie man taip neatrodo kaip slapias efektas kad butu.... g.gif

user posted image man atrodo cia kazkas panasaus
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 02, 12:33)
Papildyta:

user posted image man atrodo cia kazkas panasaus

Jatus, kaip blizga bigsmile.gif bigsmile.gif O kokios cia firmos?.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 02 vasario 2009 - 13:06
QUOTE(Dusele @ 2009 01 28, 23:39)
va kokia problema kyla, kai patink tai, ka darai... - NIEKAS NEBETELPA!!! doh.gif  doh.gif  doh.gif  Cia tik dekoratyvine, o kur dar kremai ir kt.... Sita "geri" tampausi ir pas klientes ir i namus ir i darba... Reiktu antro? g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Arba berniuko-nesuliuko mirksiukas.gif

user posted image

DUSELE , oho bigsmile.gif
Jeigu su masina tempi, tai dar nieko bigsmile.gif
kalbat apie lagaminelius, ikisiu ir as savo trigrasi blush2.gif blush2.gif
metaliniai patvarus, ebt jeigu reikia nesiotis (na darbui) tai nera labai patogus, bent jau man..... aisku jeigu isimesti i masina tai viskas liux, bet man keleta kart teko su mikriukais su juo pasivazineti, tai noreciau medziaginio blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2009 02 02, 14:06)
DUSELE , oho  bigsmile.gif
Jeigu su masina tempi, tai dar nieko  bigsmile.gif
kalbat apie lagaminelius, ikisiu ir as savo trigrasi  blush2.gif  blush2.gif
metaliniai patvarus, ebt jeigu reikia nesiotis (na darbui) tai nera labai patogus, bent jau man..... aisku jeigu isimesti i masina tai viskas liux, bet man keleta kart teko su mikriukais su juo pasivazineti, tai noreciau medziaginio  blush2.gif  blush2.gif

oi ne ne.. blush2.gif - tik su masina. As be masinos - kaip be ranku, pas mane ten daug ko rasti galima, net pedikiurui skirta vonele lotuliukas.gif , nes buna i viesbuti kokia poniute uzsieniete uzsisako pedikiura, tai administratores praso pagelbet... thumbup.gif

Metaliniai - sunkesni, tai aisku nelabai patogu, be to vasara labai pedkelns drasko, jei kur eit.
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 02 02, 13:37)
išvardinkit paakius maskuojančias priemones  ax.gif
bet jei su jom tepliosiuos, tai ir krempudros reikės?  g.gif kokia ten tvarka? krempudros nenaudoju  ax.gif

Tamsiems, pajuodusiems paakiams maskuoti tinka baltas korektorius smile.gif pirma reikia tepti korektorių, po to - tonalinį kremą ir birią pudrą.
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2009 02 02, 13:06)
Jatus, kaip blizga  bigsmile.gif  bigsmile.gif  O kokios cia firmos?..  ax.gif

oi net nezinau, cia kaip pavyzdi imeciau,is google va cia
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 02, 21:13)
oi net nezinau, cia kaip pavyzdi imeciau,is google va cia

Bet pvz as nesu niekur maciusi pas mus pardose tokiu blizgiu-slapiu seseliu.... unsure.gif
Atsakyti
Kiek zinau, yra tokia priemone - virsutinis sluoksnis, kuri uztepus ant bet kokio seselio, tampa slapiu seseliu efektas. Kokios firmos natsimenu g.gif Ir kur nusipirkti - nepatarsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 02 02, 21:20)
Kiek zinau, yra tokia priemone - virsutinis sluoksnis, kuri uztepus ant bet kokio seselio, tampa slapiu seseliu efektas. Kokios firmos natsimenu  g.gif  Ir kur nusipirkti - nepatarsiu  smile.gif

Man atrodo toki daikciuka Ferrari pardavinejo, toks kaip bespalvis gelis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 02 02, 22:32)
Man atrodo toki daikciuka Ferrari pardavinejo, toks kaip bespalvis gelis.  g.gif

O kaip jis tiksliai vadinasi?.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti