Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas5

QUOTE(aistukke @ 2009 02 12, 13:59)
Tikrai didele dali grazaus makiazo sudaro geri sepeteliai smile.gif
su tais paprastais,labai sunku tolygiai paskirstyti,islyginti perejimus ir t.t ax.gif

aciux 4u.gif taip ir galvojau,reikia jamti sepetelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukke @ 2009 02 12, 13:43)
user posted image
sitas nerealus wub.gif  thumbup.gif
Papildyta:
Apskritai man graziausias makiazas duminis,kitaip "smokey eyes"  ax.gif
bet niekad dar paciai nepavyko jo normaliai pasidaryti doh.gif

Labai gražus akių makiažas ir skaistalai labai gražiai užtepti, bet... paguoskit mane ir pasakykit, jog šitam makiaže oda nufotošopinta... unsure.gif Nors kartais į makeupalley forumą azijietės įdeda makiažus su tokiom odom
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2009 02 12, 13:26)
Labai gražus akių makiažas ir skaistalai labai gražiai užtepti, bet... paguoskit mane ir pasakykit, jog šitam makiaže oda nufotošopinta... unsure.gif  Nors kartais į makeupalley forumą azijietės įdeda makiažus su tokiom odom

Sita nuotrauka,tai tikrai photoshopinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 02 12, 12:52)
sveikos merginos! 4u.gif
Paskaicius,ir paziurejus,viskas atrodo taip paprasta,o praktikoj nieko nesigauna.esu prisipirkusi seseliu,skaistalu,pudru,bet maskuoti/isryskinti nemoku,arba perdaug dedu pudros,kad labai matosi,ir nusitrinu iskart,arba dar kas nors.su seseliais isvis tragedija doh.gif moku tik 2 spalvom pasidazyt,po antakiu sviesiau,ir bazine spalva, "smokey eyes" neiseina visai man verysad.gif sakykit,man atrodo ,kad nuo sepeteliu daug priklauso ko gero?nes seseliams naudoju paprastas kempineles ar kaip juos vadinasi,su jomis nesigauna man retusuoti gerai,maotsi kontrastines linijos,o ir spalvu derinti nelabai moku(na paprastas spalvas dar dar..latte-kokao-ruda) o vat sudetingesnes spalvytes  schmoll.gif kaip ismokti,reikia pradeti gal nuo sepeteliu pirkimo? 4u.gif

Labai fainas dūminių akių pasidarymo filmukas MAC puslapyje, sorry, jei jau įdėtas, neperskaičiau visos temos blush2.gif tikrai labai paprastai padaroma thumbup.gif
va čia spausti PLAY smile.gif

O šepetėliai tikrai labai svarbūs, aš prieš kokį pusmetį nusipirkau normalius šepetėlius tiek veidui, tiek šešėliams, tai galiu pasakyt, kad skirtumas didžiulis lyginant su aplikatoriais, kur būna pridėti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingeliukė: 12 vasario 2009 - 13:53
QUOTE(Ingeliukė @ 2009 02 12, 14:52)
Labai fainas dūminių akių pasidarymo filmukas MAC puslapyje, sorry, jei jau įdėtas, neperskaičiau visos temos  blush2.gif  tikrai labai paprastai padaroma  thumbup.gif
va čia spausti PLAY smile.gif

O šepetėliai tikrai labai svarbūs, aš prieš kokį pusmetį nusipirkau normalius šepetėlius tiek veidui, tiek šešėliams, tai galiu pasakyt, kad skirtumas didžiulis  lyginant su aplikatoriais, kur būna pridėti ax.gif

tikrai saunu thumbup.gif kiek jis ten atspalviu naudojo,4?man dar labai patinka sitos merinos pamokeles thumbup.gif bet taip,kaip ji ,niekada turbut neismoksiu doh.gif
va cia paziureti galima smile.gif
p.s. uzsisakiau sepeteliu komplekta bigsmile.gif mokysiuos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 12 vasario 2009 - 14:16
QUOTE(kamputyje @ 2009 02 12, 15:26)
Labai gražus akių makiažas ir skaistalai labai gražiai užtepti, bet... paguoskit mane ir pasakykit, jog šitam makiaže oda nufotošopinta... unsure.gif  Nors kartais į makeupalley forumą azijietės įdeda makiažus su tokiom odom

šita nuotrauka nuphotoshop'inta iki begalybės, taip kad atsipalaiduok mirksiukas.gif o šiaip ir azijietėms niekas nekliudo nusiphotoshop'inti savo nuotraukas prieš dedant į internetą. Atsiūsk man savo foto -pati nustebsi, kokią porcelianinę odą turi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2009 02 12, 17:41)
šita nuotrauka nuphotoshop'inta iki begalybės, taip kad atsipalaiduok  mirksiukas.gif 

Dėkui. Net ramiau pasidarė... biggrin.gif
Atsakyti

p.s. uzsisakiau sepeteliu komplekta bigsmile.gif mokysiuos rolleyes.gif
[/quote]
O kur uzsisakei ir koki komplekta? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 02 12, 15:10)
tikrai saunu thumbup.gif kiek jis ten atspalviu naudojo,4?man dar labai patinka sitos merinos pamokeles thumbup.gif bet taip,kaip ji ,niekada turbut neismoksiu doh.gif 
va cia paziureti galima smile.gif
p.s. uzsisakiau sepeteliu komplekta bigsmile.gif  mokysiuos  rolleyes.gif

prisiziurejau, jau darysiu makiaza, gal pavyks:)
manikiura su gelytem jau pasidariau, sauniai atrodo:)
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2009 02 12, 10:47)
bet antroji manekene man vienodai baisi ir be špakliaus, ir su  blink.gif

ir paskutinė blink.gif doh.gif

QUOTE(aistukke @ 2009 02 12, 12:59)
Tikrai didele dali grazaus makiazo sudaro geri sepeteliai smile.gif
su tais paprastais,labai sunku tolygiai paskirstyti,islyginti perejimus ir t.t ax.gif

o kokius šepetėlius reikia turėti?

Atsakyti
maniskiai - Erdesos, Kanebo ir The Color institute mixas 4u.gif

user posted image

pirma vieta skiriu Kanebo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusele: 12 vasario 2009 - 20:10
QUOTE(Dusele @ 2009 02 12, 21:09)
maniskiai - Erdesos, Kanebo ir The Color institute mixas 4u.gif

o kaip erdesos tas istrizai kirstas? koks jo numeriukas, ar geras, kam naudojamas? 4u.gif
Atsakyti