Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas5

O kas skirtas nr.9?
Atsakyti
taigi paaiškino aukščiau mirksiukas.gif

Signa, išvardink visus?
Nr. 6?
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 02 26, 19:40)
taigi paaiškino aukščiau  mirksiukas.gif

Signa, išvardink visus?
Nr. 6?

ups, sorry, pasirode ten nr. 19 blush2.gif
Atsakyti
http://www.jglamour....egory/view/id/5 - namų serija - šepetėliai. giliau įėjus yra kiekvieno aprašymas
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 02 26, 19:40)
taigi paaiškino aukščiau  mirksiukas.gif

Signa, išvardink visus?
Nr. 6?

drinks_cheers.gif kuom 6 skiriasi nuo 14? g.gif
Atsakyti
6 mažesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 02 26, 21:56)
6 mažesnis  lotuliukas.gif

Nu ta tai matau tongue.gif Man is tikro reiktu sepetelio liejimui, seseliu tepimui ir kampuciams, bet kad liejimui ir tepimui yra milijonas doh.gif Tai ir zinok, kad gudrus, kuri pirkti doh.gif

Beje, buvau Eurokos snd, nera pas mus Pupa sepeteliu schmoll.gif Aplamai jugi Pupa kosmetikos tai nebuna Eurokos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 26 vasario 2009 - 22:19
pilna pupa kosmetikos.... dabar reikės pasitikrinti ar ten eurokos parduotuvė g.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 02 26, 22:36)
pilna pupa kosmetikos.... dabar reikės pasitikrinti ar ten eurokos parduotuvė  g.gif

Gal Kosmada?.. rolleyes.gif
Atsakyti
Nu niekad eurokose pupos nemacius....
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2009 02 26, 22:40)
Gal Kosmada?..  rolleyes.gif

nu žinokit apsimelavau blink.gif buvau įsitikinsu kad ten eurokos. peržiūrėjau PC planą ir toj vietoj radau Kosmada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2009 02 26, 22:18)
Nu ta tai matau  tongue.gif  Man is tikro reiktu sepetelio liejimui, seseliu tepimui ir kampuciams, bet kad liejimui ir tepimui yra milijonas  doh.gif  Tai ir zinok, kad gudrus, kuri pirkti  doh.gif
Beje, buvau Eurokos snd, nera pas mus Pupa sepeteliu  schmoll.gif  Aplamai jugi Pupa kosmetikos tai nebuna Eurokos  g.gif

as tokiu atveju imciau 1, 14, 13 smile.gif
1. liejimui, 14. seseliams, 13. kampuciams....
Atsakyti