Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas5

Ne į temą, bet blin, nedėkit toookio dydžio fotkių. doh.gif
Nu išsitampė puslapis ir nieko neina perskaityt verysad.gif
Teko keltis Wordan hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 19 lapkričio 2008 - 18:02
QUOTE(Pentarda @ 2008 11 19, 17:39)
Ale almante kokia esi profe sitam reikle bigsmile.gif
Blyn taip visada noriu pramokt pasidailint teisingai , bet kad va...ziniu pasirodo konkreciai truksta man apvalaveidei doh.gif
Daba studijuoju cia pas jus viska lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sveikute, jau pasiilgau taves, kaip smagu kad cia uzejai, klausk nesigedydama, ka galesim, ta atsakysim smile.gif
su makiazais man sekasi daug geriau nei su naguciais
Atsakyti
vat man dar pasidare idomu, ar kuri nors megsta darytis skirtingus makiazus, taip kaip kad as darau - viena diena Marilyn Monroe stilius, kita diena 70uju stilius, dar kitakart smokey eyes, kartais balta oda, kartais lengvai parudusi, nu as pvz negaleciau kasdien vienodai dazytis biggrin.gif o kaip jus darot? ar bandot tilpt i kazkokius stiliaus remus, padaryt kazkokia tematika, ar tiesiog tept let ir viskas?
Atsakyti
almantė_k, as niekada nebandziau nieko ypatingo kaip tu.....visu pirma nemoku, o antra-bijau, gal netiks....
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 11 20, 00:06)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif sveikute, jau pasiilgau taves, kaip smagu kad cia uzejai, klausk nesigedydama, ka galesim, ta atsakysim smile.gif
su makiazais man sekasi daug geriau nei su naguciais

Sveika, as taves ir pasiilgau ax.gif tiek ilgai vienoj temoj vos ne dviese diskutavom apie viska lotuliukas.gif, o dabar pradingai verysad.gif
Na ka anksciau dar ziuredavau, kaip tas mano makiazas atrodo, ka kaip daryt, o dabar sededama su mazium namie visai apsileidau doh.gif nieko rodos nebezinau, nieko nemoku...dazu neturiu...nors gerai pagalvojus dar rasciau ivairiu seseliu uzkista blush2.gif tai vat da matai neesu jau pirmos jaunystes blush2.gif pradejo ziuriu rauksleliu apie akis daugeti doh.gif kaip jas paslept ar naikinti nezinau verysad.gif nebezinau,kaip jau tokio amziaus ir dazytis reik doh.gif
nugi nenusidazysi kaip 18-likine lotuliukas.gif ar yra koki amziaus remai dazymo srityje? g.gif
Ai dar pakomentuosiu tavo sekancia zinute-manau saunuole esi kad taip megsti keistis thumbup.gif manau,kad visos jaunos moterys turetu noreti keistis ir nebut vienodos kaip visuma 4u.gif As ir visuomet megdavau,kardinaliai keistis visame kame mirksiukas.gif
Atsakyti
RADULIA, nepabandysi - nesuzinosi smile.gif pvz., as nemegstu experimentuoti vakarais, geriau ryte pries kur nors einant, pasidazau, jei nepatinka ar netinka - nusivalau ir po to nebesidazau biggrin.gif pasibandyk wink.gif o ir niekas negime mokedamas, pvz man nesigauna kates akys smile.gif o juk noriu kad gautusi, tai ir ieskau variantu kaip tinkamai tai padaryt smile.gif jei turi kazkoki "plana" bet nezinai nuo ko pradet - klausk, padesiu wink.gif
ne i tema bet tiems kas nori pasijuokt, nuo zioplum vaistu nera http://www.youtube.c...h?v=r99MiiLcLM0
Papildyta:
Pentarda, rauksleles dar ne pasaulio pabaiga wink.gif svarbiausia ne buti o jaustis smile.gif o siaip jau kazkur Renatulyte buvo rasiusi kad brandaus amziaus moteris paryskinti bruozai priesingai nei jaunikles - atjaunina. tik aisku reikia rintis svelnesnes spalvas, taciau nenuvertinti saves. paryskintos blaksienos, antakiai, lupos, lygi odos spalva ir bac- is trisdesimtmetes virsti i dvidesimtmete smile.gif ir nesakyk kad nemoki, kaip ismokai nagus det taip gali ir dazytis ismokt tongue.gif kurioj vietoj ir ko nemoki?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 19 lapkričio 2008 - 23:08
QUOTE(almantė_k @ 2008 11 19, 22:24)
vat man dar pasidare idomu, ar kuri nors megsta darytis skirtingus makiazus, taip kaip kad as darau - viena diena Marilyn Monroe stilius, kita diena 70uju stilius, dar kitakart smokey eyes, kartais balta oda, kartais lengvai parudusi, nu as pvz negaleciau kasdien vienodai dazytis biggrin.gif o kaip jus darot? ar bandot tilpt i kazkokius stiliaus remus, padaryt kazkokia tematika, ar tiesiog tept let ir viskas?

pavydas, kad moki taip puikiai išreikšti save per makiažą thumbup.gif wub.gif Aš taip žaisti stiliais tikrai nemoku, darausi kaip sakei "tep lep" biggrin.gif Ir stilius daugmaž visada vienodas doh.gif Žaidžiu tik ryškumu, kartais tik pieštuku brėžiu palei blakstienas, kartais tik tušas ir viena šešėlių spalva, kartais išryškinu akies išorinį kampą, daugiau nieko nemoku doh.gif Būtų be galo įdomu pamatyti kuo daugiau tavo darbelių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 11 20, 01:06)
Pentarda, rauksleles dar ne pasaulio pabaiga wink.gif svarbiausia ne buti o jaustis smile.gif o siaip jau kazkur Renatulyte buvo rasiusi kad brandaus amziaus moteris paryskinti bruozai priesingai nei jaunikles - atjaunina. tik aisku reikia rintis svelnesnes spalvas, taciau nenuvertinti saves. paryskintos blaksienos, antakiai, lupos, lygi odos spalva ir bac- is trisdesimtmetes virsti i dvidesimtmete smile.gif ir nesakyk kad nemoki, kaip ismokai nagus det taip gali ir dazytis ismokt tongue.gif kurioj vietoj ir ko nemoki?

Wau bigsmile.gif o zinai varysiu mokintis blakstienas priauginet da blush2.gif ale kaip pradejau nuo 28m mokytis visko studijuot tai daba sustot nebegaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu va gerai tai man gal nuo pat pradziu reiktu viska blush2.gif na pasakysiu ka as darau, nors nezinau ar gerai ... dabar tai mano pagrindas ir skaistalai yra vien tik egipto zemes pudra +akiu tusas ir pravedimai po akimis blush2.gif anksciau tai va kaip darydavau- pasitepu veida visa na labai svelnaus atspalvio dregnos pudros sluoksniu, po to visa veida svelniai perbraukiu egipto zeme, paryskinu skuostikaulius, truputi smakra , kakta,visuomet uzsimesdavau akiu seseli rusva pereinanti i sviesesni atspalvi ir taip melsva, ar zalsva, taip kad prie akies butu ryskiau, o i voko virsu link antakiu sviesiau.Ai dar megdavau slapiu akiu piestuku nutempti po akimis linijas iseinancias vos vos iki "zasu kojeliu" aisku blakstienos visada tusu pajuodintos arba skaisciai melynos, kaip akys blush2.gif (na cia vasara) Blemb kalbu kaip pries 100m buciau daziusis doh.gif
Atsakyti
nagi, ir kas cia negerai? man viskas gerai, o ir apie egipto zeme girdejau neblogu atsiliepimu wink.gif o piestuku siulyciau ne vien tik apatini bet ir virsutini voka apvest, gali paimprovizuoti, pvz apvesti melsvu arba zalsvu piestuku pilnai virsutini voka o apatinti tik viena trecdali vidines arba isorines dalies, o likusia dali apvest su rusvu ir sulieti abi spalvas smile.gif kai apvedi vidine dali, tai akys labai egzotiskai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Almante, kai skaitai-atrodo labai paprasta. O kai bandai daryti-nifiga negaunasi... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radulia: 19 lapkričio 2008 - 23:45
QUOTE(almantė_k @ 2008 11 20, 01:34)
nagi, ir kas cia negerai? man viskas gerai, o ir apie egipto zeme girdejau neblogu atsiliepimu wink.gif o piestuku siulyciau ne vien tik apatini bet ir virsutini voka apvest, gali paimprovizuoti, pvz apvesti melsvu arba zalsvu piestuku pilnai  virsutini voka  o apatinti tik viena trecdali vidines arba isorines dalies, o likusia dali apvest su rusvu ir sulieti abi spalvas smile.gif kai apvedi vidine dali, tai akys labai egzotiskai atrodo thumbup.gif

nu zinai kai apvedu virsutine akis daly tai labai labai jau nezinau kokios akys blush2.gif gaunasi, na labai jau ryskios i lotuliukas.gif ...mano matai akys yra nemazos ir pailgos ax.gif
Na bet reiks pamegint ax.gif jau visa amzinybe taip nesidaziau doh.gif
QUOTE(radulia @ 2008 11 20, 01:45)
Almante, kai skaitai-atrodo labai paprasta. O kai bandai daryti-nifiga negaunasi... sad.gif

Tikrai gausis jei atkakliai bandysi mirksiukas.gif ir ko tik nebuvau isbandziusi doh.gif tik nenuleisk ranku, vel ir vel megink mirksiukas.gif aisku ne pries isejima kur nors, o siaip laisvalaikiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 11 19, 22:24)

Nu ale tu šaunuolė kokia.
Aš kai dirbau, tai stengdavausi bent šešėlių spalvas kasdien skirtingas taikyt.
Daba kai "dirbu" mama, tai dažausi paskubomis ir tik kai laaabai reikia. Tipo, kad žmonių negąsdinti. Ir dažniausiai tai būna bemiegių naktų pėdsakų slėpimas hihihi.gif
Atsakyti