Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas5

QUOTE(Amura @ 2008 11 24, 11:22)
Sitas makiazas labi patiko  wub.gif

user posted image

user posted image

Makiazas labai grazus wub.gif o jau nagai.... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Makiazas labai grazus  wub.gif  o jau nagai.... wub.gif  wub.gif  wub.gif
[/quote]

Nagai priauginti ir tiek, o makiazas grazus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 27 lapkričio 2008 - 11:46
QUOTE(Egliukasz @ 2008 11 27, 13:45)
Nagai priauginti ir tiek, o makiazas grazus  thumbup.gif

matau kad priauginti biggrin.gif bet grazus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 11 23, 13:13)
Kaip as megstu spalvas  thumbup.gif  Tik noretusi geresnio retusavimo, perejimo tarp ju  4u.gif

as irg. tokias ryskias spalvas - dievinu ax.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
tik man spalvu pereimas kliuna.lb grubiaia atrodo, o ir istesti noreciau spalvas, o ne tik prei blakstienu augimo linijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Санд
@ 2008 11 27, 11:28)
Makiazas labai grazus  wub.gif  o jau nagai.... wub.gif  wub.gif  wub.gif

Makiazas tai grazus, bet va nagai tai baisus doh.gif Kada praeis tu idiotisku nagu bumas? Man tai ziauriai neskoninga rolleyes.gif

Atsakyti
[quote=mazheee,2008 11 27, 22:18]
<!--QuoteBegin-Санд
+2008 11 27, 11:28--><div class='quotetop'>QUOTE(Санд
@ 2008 11 27, 11:28)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->Makiazas labai grazus  wub.gif  o jau nagai.... wub.gif  wub.gif  wub.gif
[/quote]

Makiazas tai grazus, bet va nagai tai baisus doh.gif Kada praeis tu idiotisku nagu bumas? Man tai ziauriai neskoninga rolleyes.gif
[/quote]
Pritariu. Ir as smailu nepernesu... schmoll.gif
Mergaites, noriu patarimo. Reikalas toks: tepant seselius, dalis ju nubyra ant veido aplink akis. Kame kampas: seseliai prastos kokybes, sepetelis netinkamas ar seseliu tepeja netikusi? blush2.gif
Atsakyti
[quote=Fishbone,2008 11 27, 23:03]
[/quote]
Pritariu. Ir as smailu nepernesu... schmoll.gif
Mergaites, noriu patarimo. Reikalas toks: tepant seselius, dalis ju nubyra ant veido aplink akis. Kame kampas: seseliai prastos kokybes, sepetelis netinkamas ar seseliu tepeja netikusi? blush2.gif
[/quote]

O negali buti, kad ant sepetuko per daug seseliu? Gal pabandykit pries tepant nupusti svelniai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishbone @ 2008 11 27, 22:03)

nupust seselius nelabai gerai schmoll.gif bakteriju is burnos prinesi. galima biria pudra po akimis pabarstyt, baigus makiaza, ta pudra dideliu sepeteliu nubrauk.bet, jei aplink akis yra rauksleliu tai pudra jas dar tik paryskins. gali baigus makiaza, paakius lengvai pavalyt kempinele kuria tepi krempudra. o geriausias variantas tai neimti per daug seseliu, geriau po maziau ir per kelis kartus, arba jei jau paemei per daug seselio, teptuka lengvai krestelt i pvz pirsta wink.gif as pvz jei tepu birius seselius, teptuku visada pabaksnoju i ranka is pradziu smile.gif
Atsakyti
[quote=mazheee,2008 11 27, 21:18]
<!--QuoteBegin-Санд
+2008 11 27, 11:28--><div class='quotetop'>QUOTE(Санд
@ 2008 11 27, 11:28)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->Makiazas labai grazus wub.gif o jau nagai.... wub.gif wub.gif wub.gif
[/quote]

[/quote]

Apie nagus tai pritariu 100%!!! thumbup.gif Neskoninga ir nemadinga 'netikri' nagai!
Atsakyti
Siaip man byra kazkiek beveik nuo visu... Sepeteliai mano TBS... Gal sakau seseliu tepeja, t. y. as, nekokia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishbone @ 2008 11 28, 12:07)
Siaip man byra kazkiek beveik nuo visu... Sepeteliai mano TBS... Gal sakau seseliu tepeja, t. y. as, nekokia? blush2.gif

Tai yra visai normalu, kad byra! Kaip jau ir buvo mineta, galima kazkiek 'nukratyt', arba patapsnoti i delno virsutine dali. Bet jei nori isgauti gana tamsu efekta, tada daugiau spavos ir daugiau kartu desi sepeteli i spalva. taigi neisvengiama!

Beje galima popierine nosinaite po akim paremt kai dazai seselius arba nepagailint pudros birios (sviesios) uztept gausiai, tada tik viska 'nusluost' beliks!

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 11 21, 22:54)

antros merginos makiazas labai labai jau thumbup.gif ,man tokie prie sirdies,o va stai pirmosios antakiai labai nenaturaliai atrodo! schmoll.gif
Atsakyti