QUOTE(irmulia @ 2009 01 13, 20:45)
linutuke
ikelk savo uzbaigtus darbelius i musu picasa
LINUTUKE. tiesiog tobula
pati svajoju pasidaryte dėželes, tik neapvalias, bet man koks 100 metų iki tavęs
pati svajoju pasidaryte dėželes, tik neapvalias, bet man koks 100 metų iki tavęs
Kokie gražūs darbeliai
O man nesiseka tų vytelių susisukti, pabandžiau, kelios gavosi, o kitų pradžia lyg ir nieko būna, bet pusę susukus, man nebesiilgina jinai. (nežinau ar suprantamai parašiau
)
O man nesiseka tų vytelių susisukti, pabandžiau, kelios gavosi, o kitų pradžia lyg ir nieko būna, bet pusę susukus, man nebesiilgina jinai. (nežinau ar suprantamai parašiau
QUOTE(Kozete @ 2009 01 15, 17:46)
Kokie gražūs darbeliai
)
Bandyk sukt smailesniu kampu.
na, seile privarvinus emiausi laikrasciu, vakar meciau sonan savo siuvinejimus ir puoliau vyteliu sukti. neina taip lengvai kaip tikejausi, gaunasi apie 5 mm. storio ir susukus 7 vyteles negalejau daugiau sukti, nes labai riesa skaudejo ir ant parodomojo pirsto tokia kaip maza kraujosruva susidare, ar ir jums taip buvo? noras, aisku, niekur nedingo, nes turiu dideli nora ir nemazai atviru lentynu hole
Aš gryžus po darbo namo vakar tiek prisisukau juostelių iš laikraščių, taip kad šiandien dirbsiu
QUOTE(ewut @ 2009 01 16, 10:56)
Aš gryžus po darbo namo vakar tiek prisisukau juostelių iš laikraščių, taip kad šiandien dirbsiu 
Nepamiršk ir pasidemonstruoti
na va, vakar baigiau savo siuvinejimus ir puoliau prie dezutes gamybos cibuliams ir cesnakams susideti...prisibadziau skyliu kaip pmociute moke ir pyniau, pirmos eiles nervyjo, bet po to kaip is pypkes, siandien tureciau baigti, tik reik dar patyrineti kaip uzbaigima daryti...keistai-idomiai atrodo nevienodas vyteliu storis, bet gal kai isicinkinsiu tai grazesnes jos man gausis
na, kol kas pusetinai atrodo, bet manau, kai nudazysiu ir nulakuosiu bus liuks...jei iseis-pasirodysiu
Na va pabaigiau vakar pimą dėžutę
Dariau ant turėtos batų dėžutės su atverčiamu dangčiu. Pynėsi viskas gerai, nes vyteles susisukusi buvau labai sąžiningai tvirtai
Iš pradžių sunkiausia buvo jas jungti kartu, nes plotį dariau beveik vienodą abiejuose galuose, bet paskui kiap iš pypkės
Galiu pasakyt labai patiko šis darbelis, nei priemonių jokių brangių nei ko, sėdi sau teliką bežiūrint ir pini
Daba beicuosiu, lakuosiu ir tada ja pasirodysiu
Galiu pasakyt labai patiko šis darbelis, nei priemonių jokių brangių nei ko, sėdi sau teliką bežiūrint ir pini
as irgi darbuojuosi prie vyteliu ir krepseliu
as ir jungsiuosi prie jusu neuzilgo,bet niekaip kliju nenuvaziuoju nusipirti
lauksim darbeliu foto
seimos kaklas ir eivut,man patinka pasigrozet kitu darbais ir gal koke ideja israsite
lauksim darbeliu foto