Kadangi su pyragu isejo pravalas

, o saldaus norisi , pasidariau tokiu pyragaiciu , biskvitas is super knygos , o pertepimas mano fantazijos vaisius
pavadinau
" FANTAZIJA " Biskvitui :
6 kiausiniai
150 g. cukraus
2 pakeliai vanilinio cukraus
1 saukstelis cinamono
2 sauksteliai kepimo milteliu
100 g, maltu graikisku riesutu
2 saukstai miltu !!!!!!!!( tiktai)ziupsnelis druskos .
Kremui :
1 indelis ( 250 g. ) Rikoto surio ( varskes?) gali buti maskarpones.
1 indelis riebios grietineles ( 250 ml.) +
1 pak. standiklio ( butinai !!! )3 saukstai cukraus
100 g. juodojo sokolado ( tikro).
Kiausinius mikseriu plakti visu greiciu , kol bus putota mase .
Ija palaipsniui vis plakant supilti sumaisytus cukru , vanilina , cinamona .
Plakti pora minuciu .
Miltus , kep. miltelius ir riesutus sumaisyti .
Plakant letai , per du kartus supilti juos i kiausiniu plakini .
As biskvita kepiau 30-22 cm . skardeleje ( jei neturite , pasidarykite tokio dydzio sablona is folijos , ja istieskite kepamuoju popieriumi , supilkite tesla ir kepkite 200C . karscio orkaiteje apie 20 min.
Atsalusi biskvita susipjaustykite norimo dydzio staciakampiais ( pas mane isejo 8 pyrageliai ).
Kremui grietinele su cukrumi labai gerai isplakite ( as dejau 1 pakeli standiklio ) , i jau isplakta idekite RIKOTO ir ant burokines tarkos sutarkuota sokolada , truputi paplakite , kad viskas gerai susimaisytu ( pries dedant sakolada , pasilikite balto kremo papuosimui ).
Aptepkite viena gabaleli kremu ( gausiai) ant jo dekite kita , ciut paspauskite ir aplyginkite krema , kad butu lygus krastai .
Kai sutepsite visus , virsu aptepkite pasiliktu baltu kremu , pabarstykite tarkuotu sokoladu , padarykite rozele ir ant jos uzdekite po riesuta .
Stai vaizdelis
