QUOTE(Nerytė @ 2008 11 06, 16:46)
Merginos, ateinu pas jus su dideliu prasymu

turiu kilograma smulkinto, lauzyto juodojo sokolado, pasakykit man neismanelei ka skanaus ir NESUDETINGO is jo galeciau padaryti... kur ji sunaudoti... valgyti tu gabaliuku nenoriu, nes turiu "cielu" plyteliu
Chocolate Brownie
200g sviesto
200g šokolado (ne mažiau nei 70% kakavos)
3 kiaušinių
1 a.š. kavos esencijos (nebūtina)
250g cukraus
130g miltų
žiupsnio druskos
200ml konservuotų vyšnių ( gali būti ir džiovintos)
100g baltojo šokolado gabaliukų (nebūtina)
100g pieniško šokolado gabaliukų (nebūtina)
Įkaitinkite orkaitę iki 180° C.
Ant viryklės užvirkite puodą su nedideliu kiekiu vandens. Išjunkite ugnį, ant puodo uždėkite indą su gabalėliais sulaužytu šokoladu bei sviestu ir bemaišant ištirpdykite virš garų.
Kitame inde gerai išplakite kiaušinius, kavos esenciją, druską ir cukrų, kol masė pabals ir taps puri. Į masę suberkite persijotus miltus ir atsargiai juos išmaišykite.
Maišant supilkite į masę ištirpusį šokoladą. Sudėkite vyšnias ir šokolado gabaliukus, išmaišykite.
Įtieskite į skardą kepimo popieriaus ir supilkite masę. Kepkite įkaitusioje orkaitėje 25-35 minutes, kol paviršius kiek sukietės ar ims trukinėti. Išimkite iš orkaitės ir kiek atvėsinkite, supjaustykite stačiakampiais ir patiekite šiltą. Skanaus!
Labai skanus, tik neperkepk, nes bus sausas

Dar cia
http://beatosvirtuve.../label/Kepiniai