Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvinės užuolaidos

Mano virtuvinės užuolaidos suplyšo.Mažasis jose padarė kumščio didumo skylę. smile.gif Taigi teks išmest...
Dabar taip ir svajoju apie naujas,jaukias virtuvės užuolaidėles...Aišku,po brangias parduotuves lakstyt ir ieškot nesiruošiu.Vat tik idėjų trūksta... g.gif ir paieškot jų nelabai žinau kur... g.gif nenoriu kažko super įmantraus,tiesiog nusibodo ta pati tiesi medžiagėlė iki palangės...
Davaj,moteriškės,fotkinkit savo virtuvės langą ir dėkit čia,o aš semsiuos iš jūsų minčių.... 4u.gif
Arba patarkit,kur galėčiau susirast pavyzdžių.
Atsakyti
Savo darytų užuolaidų nufotkint negaliu, nes vienas padovanojau, o kitos sode. Gal kai būsiu nufotografuosiu.

Čia kol kas tik šiaip užuolaidėlė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 27 birželio 2005 - 16:22
gasila,mano langas ne toks...norėčiau kažko languoto...
vistiek ačiū smile.gif
Atsakyti
taigi parduotuvese,uzuolaidu salonuose tikrai nemaza ideju gali rasti wink.gif Man patinka kelios idejos Dubingiu parduotuvej(kaune) o ir Molo Senukuose kelias idejas visai neblogas maciau. Minusas tas,kad jos brangiai kainuoja sad.gif
As vis svajoju romanetes pasisiuti,bet be gero mechanizmo jos nieko vertos( o mechanizmas apie 100lt) sad.gif sad.gif
Romanetes siuvant gali derint ivairaus storumo,ryskumo ir kit. medziagele ir turetum tokia tik tu viena thumbup.gif tongue.gif
O jei nori pigesnio varijanto tai galima:
1. prie uzuolaidos prisiuti "kiseneliu" ir i jas deti kad ir dziovintu lapu wink.gif
2.balta uzuolaida suliniuoti arba sulanguoti ivairiaspalvem arba vienos spalvos juostelem.
3.is kitos spalvos medziagos pridaigstyti ivariu ornamentu.pvz.geles formos,zvaigzdes(tik ne per daug)
4.... na kas turit dar kokiu ideju biggrin.gif ??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jumi: 27 birželio 2005 - 23:20
Ne tik virtuvės užuolaidos...

http://www.7ya.ru/ph...px?RubrID=88757
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2005 06 28, 13:57)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai fainu ideju pririnkus wink.gif man ta labai patiko,kur naktinem naudojami trumpi karniziukai thumbup.gif
user posted image
idede maza foto ,kas nores dideles pasiziures tavo nuorodoj tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jumi: 28 birželio 2005 - 13:06
Mane visą laiką labiau domino pagalvėlės, rankinukai. To gero turiu. O va užuolaidų nekaupiau niekad, nors turiu tam galimybę.
Jei ką namie dar peržiūrėsiu žurnalus, gal ką rasiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
paieskok paieskok,mano labai domina uzuolaidos wink.gif bus didelis aciu uz idejas biggrin.gif
Atsakyti
kažkada seniau,mano mama pati siūdavo virtuvės užuolaidėles.Per lango vidurį horizontaliai ištempdavo siūlą,perverdavo dvi mažas užuolaidikes,na ir viršuj ką nors gražaus pridurdavo.Labai kuklu,paprata,bet man labai gražu.Kažin,ar dabar taip kas nors daro?...Pamenu,tos mamaos užuolidos būdavo raudonais langeliais...už tai jaučiu nostalgiją languotoms užuolaidoms...
Atsakyti
QUOTE(Amazing @ 2005 06 28, 15:35)
kažkada seniau,mano mama pati siūdavo virtuvės užuolaidėles.Per lango vidurį horizontaliai ištempdavo siūlą,perverdavo dvi mažas užuolaidikes,na ir viršuj ką nors gražaus pridurdavo.Labai kuklu,paprata,bet man labai gražu.Kažin,ar dabar taip kas nors daro?...Pamenu,tos mamaos užuolidos būdavo raudonais langeliais...už tai jaučiu nostalgiją languotoms užuolaidoms...

pas mano mociute dar ir dabar panasios kabo tik ne languotos blush2.gif
Atsakyti
Nu va papildžiau. Sudėjau viską ką radau namie. ax.gif

http://www.7ya.ru/ph...px?RubrID=88757
Atsakyti
http://www.7ya.ru/ph...brid=58300&ob=0

Virtuvei biggrin.gif
Atsakyti