Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvinės užuolaidos

QUOTE(skriste @ 2005 07 08, 09:06)
Man visi nėriniai kažkaip jau pabodę, norisi kažko kitko, tokio, kad pamačius galima būtų pasakyti: Va  čia mano užuolaidos ax.gif

Nu gi ne iš pirmo karto randi TAI, ko nori.
Kartais tenka ilgai ir nuobodžiai ieškoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2005 07 08, 09:21)
Nu gi ne iš pirmo karto randi TAI, ko nori.
Kartais tenka ilgai ir nuobodžiai ieškoti  tongue.gif

Nuo balandžio mėnesio „vargstu“. O, kad saulė nespigintų, tai ant lango su lipnia juosta priklijavom paprstą naktinę užuolaidą, kaip su vyru juokiamės - mūsų roletai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na o as vistik idedu dar viena nerta wink.gif Kas kad pabude bet grazi ir visad i mada gryztanti klasika tongue.gif
Jei kas nores ikelsiu ir schema 4u.gif
Atsakyti
Gal aš durna ( tongue.gif ), bet man gražu nertos. Ne visos aišku, bet yra tikrai daug visai ne kaimietiškų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2005 07 08, 09:48)
Gal aš durna (  tongue.gif  ), bet man gražu nertos. Ne visos aišku, bet yra tikrai daug visai ne kaimietiškų  biggrin.gif

Aš nesakau, kad tu durna schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Man jos gražu, o ypač todėl, kad mokykloje besimokydama daug nerdavau, megzdavau, tai tuom labai daug žavėjaus, gal jau atsikandau 4u.gif Bet prie tokių užuolaidų ir interjeras turi būti atitinkamas ax.gif Va pas mamą tojkios užuolaidos tikrai puikiai atrodytų mirksiukas.gif Ir jei turėčiau laiko tai neabejodama nunerčiau ir jai padovanočiau ax.gif
Bet pas mane tai netiks, o be to aš net prie kavos servetėlių nebenusineriu, o ir mažikei per žiemą tik vieną kojinę numezgiau biggrin.gif blush2.gif O kitą žiemą jau reiks didesnių blush2.gif Tai ką čia jau kalbėti apie suderintą interjerą blush2.gif
Atsakyti
Kaip tik vakar ziurinejau garsiu dizaineriu kolekcijas tai neriniu grazumas ...Beje neriniai gryzta ir i interjera(nors gal jau senokai jie gryze uzsienyje smoke.gif )
Beje siandien parsisiunciau viena is nauju Ganchilo nerimo zurnaliuku ir uzuolaidos apipavidalinimo ideja man pasirode netgi labai patraukli tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jumi: 08 liepos 2005 - 09:37
QUOTE(Jumi @ 2005 07 08, 10:31)
Beje siandien parsisiunciau viena is  nauju Ganchilo nerimo zurnaliuku ir uzuolaidos apipavidalinimo ideja man pasirode netgi labai patraukli tongue.gif

O tame žurnaliuke, gal dar kokių neblogų idėjų yra g.gif Kas link užuolaidų g.gif
Atsakyti
QUOTE(skriste @ 2005 07 08, 10:41)
O tame žurnaliuke, gal dar kokių neblogų idėjų yra g.gif  Kas link užuolaidų g.gif

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif tik sita viena wink.gif paskui tik serveteles, staltieses ir panasus neriniai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(skriste @ 2005 07 08, 10:07)
Aš nesakau, kad tu durna schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  Man jos gražu, o ypač todėl, kad mokykloje besimokydama daug nerdavau, megzdavau, tai tuom labai daug žavėjaus, gal jau atsikandau 4u.gif  Bet prie tokių užuolaidų ir interjeras turi būti atitinkamas ax.gif  Va pas mamą tojkios užuolaidos tikrai puikiai atrodytų mirksiukas.gif  Ir jei turėčiau laiko tai neabejodama nunerčiau ir jai padovanočiau  ax.gif
Bet pas mane tai netiks, o be to aš net prie kavos servetėlių nebenusineriu, o ir mažikei per žiemą tik vieną kojinę numezgiau biggrin.gif  blush2.gif  O kitą žiemą jau reiks didesnių blush2.gif  Tai ką čia jau kalbėti apie suderintą interjerą blush2.gif

O kas sakė, kad aš labai jau ką neriu?? schmoll.gif
Nėr kada. Ir sau irgi tokių nenerčiau, nes netiktų. Tik tiek, kad man gražu. biggrin.gif
O mamai buvau padarius ne visas nertas o tik viršutinės užuolaidėlės apačią. Dabar jau jos sode rado pagarbią vietą tongue.gif
Va draugei vienai buvau nunėrus (!!!) visas dienines į virtuvę iš lininių plonų plonų siūlelių... blink.gif Antrą kartą tokiam žygdarbiui nesiryžčiau schmoll.gif
Atsakyti
Mano virtuvės langas toks, kaip kambario, t.y. kaip blokinių namų virtuvėj + dar viena pusė atsidaranti, tai malonumą nunerti užuolaidą tokiam langui galėčiau leisti nebent pensijon išėjus blink.gif doh.gif nors nertų užuolaidų oi kaip noriu.....................
Atsakyti
QUOTE(lysa @ 2005 07 08, 16:22)
Mano virtuvės langas toks, kaip kambario, t.y. kaip blokinių namų virtuvėj + dar viena pusė atsidaranti, tai malonumą nunerti užuolaidą tokiam langui galėčiau leisti nebent pensijon išėjus  blink.gif  doh.gif  nors nertų užuolaidų oi kaip noriu.....................

Tai galima gi derinti su medžiaga. Pvz. plonytė organza ir joje skylės, o jas užpildyti plonais siūlais nertais nėriniais. Arba vertikaliai daryti įsiuvus nertus. Arba galų gale nunert ir prisiūt ant viršaus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Vėl nertos... ax.gif

http://www.7ya.ru/ph...px?RubrID=25090
Atsakyti