Įkraunama...
Įkraunama...

Laisvesni darželiai

QUOTE(sssvetacka59 @ 2009 06 18, 21:42)
tai matyt tas darzelis i kuri uzsiraset nera labai perpildytas.o kadangi jau tiksliai pasake kad nuo rudens lankysit,tai isbraukt negali.nors pvz as ziema buvau darzely,tai irgi uztikrino kad tikrai eisim,o dabar dainuoja kad ne.matyt pinigeliu nori.o pries kiek laiko uzsiraset i darzeli?

uzrasiau kai tik gime,bet dabar esu nezinioj unsure.gif vakar skambino darzelio direktore ir paprase kad padiktuociau vaiko asmens koda,nes labai reikejo ,jai nebus asmens kodo tai gali isbraukti is saraso doh.gif ,ir reikalauja savivaldybe
tikiuosi neisbrauks
QUOTE(multti @ 2009 06 25, 21:28)
Ale tikrai, brukštelkit į AŽ kas nors stafkes, kokio dydžo vokelius dabar nešą į darželius??? Draugė nešė, tai bais įdomu palygint...

kazkur skaiciau nuo 200lt -500lt
Atsakyti
del vietu viena is problemu gali but ir ta kad MAMOS tik gimusius vaikus uzraso is karto i kelis darzelius-tai atsiranda tos eiles....gal reiks rudens laukti kai is tikruju isaiskes vietu skaicius
Papildyta:
pavyzdziui neisivaizduoju kiek Justiniskese turejo gimti vaiku kad laisvu vietu tiek darzelyje nebeliko?????????????//???
Atsakyti
O jum neatrodo, kad MES PACIOS, MAMOS, tiek islepinom tu darzeliu vadovybe, kad jau be voku net nebepadoru eiti...Juus pacios pasianalizuokit, kad tiesiog laisva ranka stavkes viena kitai rasot...Galvojat darzeliu personalas nepasiskaito situ forumu?....
Atsakyti
QUOTE(BiteRite @ 2009 06 29, 14:52)
O jum neatrodo, kad MES PACIOS, MAMOS, tiek islepinom tu darzeliu vadovybe, kad jau be voku net nebepadoru eiti...Juus pacios pasianalizuokit, kad tiesiog laisva ranka stavkes viena kitai rasot...Galvojat darzeliu personalas nepasiskaito situ forumu?....

tiesiog DAR VIENAS ziedas i musu gimtosios salies, mylimos Lietuveles grozybiu puokste smile.gif pasakyciau kuriam savo draugui is , pvz., Norvegijos, kad, norint, jog mano vaikas patektu i darzeli (i paprasciausia, eilini darzeli, apgriuvusiom tvorom, itartinu maistu ir t.t.)-reikia moketi kysi. net nesuprastu, apie ka kalbu.
taip, situacija ziauri. ir mamos daro, ka gali. juk del savo vaiko padarysime viska.
P.S. kysio nedaviau ir neduosiu. nors ir nepatenkame nuo rudens, nors darzelis mums priklauso pagal deklaravimo vieta,gyvename trys min. kelio iki jo, bet pinigu nesulauks. suksiuos kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule.a: 29 birželio 2009 - 14:08
pritariu kad kysiai tikrai nepades....
as taip pat esu pries juos, uzrasiau dukryte keli menesiai po gimimi, tuo metu sake bus, bus vietu, paskambinsim, o kai nuejau siemet pasiklausti pati kaip reikalai su musu vieta, man buvo isvis atsakyta kad panaikino lopseliu grupe, ir mes geriausiu atveju tik po dvieju metu galesim kreiptis vel...
tai ar cia normalu??? g.gif

gyvename rajone, apskambinau vilniuje esancius artesnius darzelius visi atsake vienodai_ne, ne, ne, nera,,,, schmoll.gif

as taip pat suksiuos pati tokioje situacijoje, gristi i darba reikia, nori, nenori, vaikui juk nepasakysi kad nera uz ka pavalgyti..... blink.gif

esu optimiste, tad vis tikiu, kad kazkada ateis geresni laikai i musu Lietuvele...... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Labai reikia laisvo darzelio fabu, seskines rajonuose ar dar kur pakeliui nuo bigo iki akropolio... Sakykit gal zinote koki laisvesi darzeli keturmeciui lietuviui?
Atsakyti
Ieškome vietos lopšelyje - darželyje Vilniuje nuo rugsėjo mėnesio 2- mečių grupėje (2007 m.gimimo) Pašilaičių ,Šeškinės, Fabijoniškių, Viršuliškių, Karoliniškių mikrorajonuose.Galbūt esate eilėje,bet ruošiatės keisti gyvenamą vietą,darželį....Skoloje neliksime ;-)
865561152
Atsakyti
sveikos,
kiek kalbejausi su ivairiomis mamomis, sunkiausia pakliuti dabar....
bet po rugsejo- kazkur spali geriausia skambinti per visus darzelius, nes atkrenta daug vaikuciu....o siuo metu, kiek teko girdeti, net kysiu neima, ypac jie vaikas ten nebuvo irasytas...todel rekomenduotina irasineti vaika i darzeliu eiles...
tiek naujienu... mirksiukas.gif
Atsakyti
kai vaikelis gimė, gyvenom pilaitėje, ir tada net nesapnavau, kad po dvejų metų gyvensim antakalnio soduose... o va kai atsikarustėm į sodus mano vaikui jau buvo be dviejų mėnesių dveji metai... ir ką, jokių laisvų vietų jokiame darželyje nebesitikiu... užrašiau į mums priklausantį darželį abudu savo vaikus, bet priims sakė tik mažiuką... o tai ką daryti su vyresnėliu... g.gif
Atsakyti
mes Pilaiteje 119, o kasmet priima tik po 30 vaiku biggrin.gif ieskom po kitus rajonus, bet kolkas nieko..nei skroblinuke, nei kituose...
Atsakyti
QUOTE(vikute9 @ 2009 07 01, 20:54)
Labai reikia laisvo darzelio fabu, seskines rajonuose ar dar kur pakeliui nuo bigo iki akropolio... Sakykit gal zinote koki laisvesi darzeli keturmeciui lietuviui?

Vakar buvau "Gelvonėlyje" , pavaduotoja minėjo kad jei mums būtų penkeri ( o mums dveji ...) , gal dar atrastų vietos unsure.gif tai galit pabandyt 4u.gif

QUOTE(žebenkštytė @ 2009 07 08, 11:38)
kai vaikelis gimė, gyvenom pilaitėje, ir tada net nesapnavau, kad po dvejų metų gyvensim antakalnio soduose... o va kai atsikarustėm į sodus mano vaikui jau buvo be dviejų mėnesių dveji metai... ir ką, jokių laisvų vietų jokiame darželyje nebesitikiu... užrašiau į mums priklausantį darželį abudu savo vaikus, bet priims sakė tik mažiuką... o tai ką daryti su vyresnėliu... g.gif

vat vat drinks_cheers.gif Už borto lieka tie, kurie keičia gyvenamąją vietą doh.gif
Mes irgi jų tarpe verysad.gif
Atsakyti
Geriausiai yra palaukti rudens,nors aisku ne visi gali laukti.nes buvau savo darzelyje,tai lyg tai iki liepos 1 turejo jau buti sarasai patvirtinti,bet direktore sake kad daug teveliu atostogauja ir nepranesa ar lankys vaikas darzeli ar ne.tai sake rugseji vel pasidomet.taigi iki rugsejo nezinioj teks sedeti.
Atsakyti