Įkraunama...
Įkraunama...

Laisvesni darželiai

QUOTE(Saulyte` @ 2010 08 01, 17:26)
Snekutis yra Vytenio g. Apie sita pati kalbam? Zinot man nebesvarbu nei kur nei kas, nes baisu likti visai be vietos :/ Gal nuo kitu metu mus priims i ta kur musu namo kieme smile.gif

jeitau,kaip as tave suprantu ir uzjauciu, mes taip pat be vietos blaskomes, su baime laukiame rugsejo pirmosios ar visi vaikai sueis doh.gif o i darba gi grizti reikia vasario 6d.sad.gif o kur vaika deti
Atsakyti
O man i darba vasario 9, blogiausia, kad privalai nuo rugsejo rashyti, o iki kito rugsejo per ilgai laukti :/
Tai ka darot? Laukiat prie namu ar bandot nors kur nors papulti?
Atsakyti
QUOTE(Saulyte` @ 2010 08 01, 18:26)
Snekutis yra Vytenio g. Apie sita pati kalbam? Zinot man nebesvarbu nei kur nei kas, nes baisu likti visai be vietos :/ Gal nuo kitu metu mus priims i ta kur musu namo kieme smile.gif

Taip, tas pats... 4u.gif
Tikrai nedekingas laikas del darzeliu, kai vaikas gimes ziema... unsure.gif
Tikiuosi viskas issispres ir rasit vieta.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai va zinokite tame 'laisvesniame' darzelyje eile 70 vaiku sad.gif
Gal dar koki laisvesni girdejote?
Atsakyti
QUOTE(Saulyte` @ 2010 08 02, 08:15)
Tai va zinokite tame 'laisvesniame' darzelyje eile 70 vaiku sad.gif
Gal dar koki laisvesni girdejote?

man sake,kad laisvesnis yra stadiono gatveje(netoli stoties) bet as ten tikrai nesikreipsiu schmoll.gif
mes prie namu neturime lopselio, musu artimiausi kaimynai lazdynai,mes visur bevieciai, zino problema svietimo sk., bet nieko nedaro,kiek pasakmbini tiek gauni atsakyma prasykites,gal paims, nes yra toks nerasytas susitarimas,kad is probleminiu rajonu turi paimti po viena vaika,o kai nueini pas vedeja,sako kokie ten probleminiai rajonai,man savu vaiku uztenka verysad.gif
nunesiau i kelis darzelius po maza dovanele(tik ne pinigu), dabar laukiu rugpjucio 23d. tikru sarasu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varle123: 02 rugpjūčio 2010 - 10:31
O 08 23 bus jau garantuoti sarasai darzeliuose?
Beja ta stadiono gatvej skambinau, ten nera vietu. O svietimo skyrius irgi gera chebra, turi priejima prie duomenu bazes bet net neziuri, vardina tuos pacius kelis darzelius, nors juose nebera vietu ir net eiles susiformavo, zodziu nulis naudos is tos duomenu bazes.
Atsakyti
QUOTE(Saulyte` @ 2010 08 02, 11:40)
O 08 23 bus jau garantuoti sarasai darzeliuose?
Beja ta stadiono gatvej skambinau, ten nera vietu. O svietimo skyrius irgi gera chebra, turi priejima prie duomenu bazes bet net neziuri, vardina tuos pacius kelis darzelius, nors juose nebera vietu ir net eiles susiformavo, zodziu nulis naudos is tos duomenu bazes.

po liepos 1d. neskambinau jiems negaliu komentuoti, mes visur lakstem birzelio men. kai grasinosi,kad eprims jeigu nebus pareiskimu
bent man taip sake darzelio vedeja, kad 23 rugpjucio tikri sarasai g.gif
Atsakyti
Atejau pasidziaugti, kad mes gavome vieta Vilteneje thumbup.gif Lokacija gal ir ne pati patogiausia, bet bandysim suktis. Vietu uzklausiau meiu ir gavau labai operatyvu atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MadamMis @ 2010 08 06, 14:42)
Atejau pasidziaugti, kad mes gavome vieta Vilteneje  thumbup.gif Lokacija gal ir ne pati patogiausia, bet bandysim suktis. Vietu uzklausiau meiu ir gavau labai operatyvu atsakyma  4u.gif

Labutis.O i kokia grupe eisit ir nuo kada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliaa2010 @ 2010 08 11, 10:41)
Labutis.O i kokia grupe eisit ir nuo kada 4u.gif

Uzsirasem nuo rugsejo 1, bet planuojam kaip ir nuo rugsejo 27 leisti. O grupe Kiskuciu berods
Atsakyti
Sveikos mamos, noriu savo maziuka leisti i darzeli nuo kitu metu birzelio,ar dar ne per velu ieskot vietu? g.gif Pasikeite planai,noriu anksciau i darba grizti....
Atsakyti
QUOTE(Pauling @ 2010 08 16, 11:55)
Sveikos mamos, noriu savo maziuka leisti i darzeli  nuo kitu metu birzelio,ar dar ne per velu ieskot vietu? g.gif Pasikeite planai,noriu anksciau i darba grizti....

Sveika,
Ieskoti niekada ne per velu, nors kai mes nuejome uzrasyti savo keturiu menesiu sunu i darzeli, musu paklause, kur buvome anksciau ir kad vaikuti reikia uzrasyti i eile darzelyje ka tik gimusi doh.gif Deja, kai man atejo laikas i darba (vaikui suejus 2 metukai), tame darzelyje vieta neatsirado, nes tuo metu eile buvo sudaroma pagal gimimo laika ir musu vaikas, gimes gruodzio vidury, pateko i saraso gala, ojei butu gimes 2008 m. sausi (2 savaitemis veliau) butu patekes i saraso pradzia... Stai toks tu sarasu paradoksas..... Siemet sarasu sudarymo tvarka kiek zinau siek tiek pasikeite-dabar atsizvelgia i vaiko gyvenamaja (deklaruota) vieta. Ieskant darzelio, geriausia ne tik pasiskambinti, bet ir nuvaziuoti i darzelius, paziureti vieta, aplinka, pasikalbeti su direktore "gyvai". Labai tikiu, kad pakistukai nereikalingi ir galima apsieiti be ju. Tik ieskant reikia kantrybes. O laiko iki kitu metu birzelio dar yra!
Galiu parekomenduoti, jei tinka pagal gyvenamaja teritorija, viena darzeli - Lazdynuose "Spygliukas"- musu vaikas ten kuri laika lanke - labai patiko aplinka ir aukletoju bendravimas su vaikais ir teveliais bei vaikuciu ugdomoji veikla. thumbup.gif
Atsakyti