QUOTE(Coccinela @ 2008 11 03, 14:55)
1. Aš tikiuos, kad ir aš tame moheros norinčiųjų sąrašiuke.

jei galima, jau dabar sakausi, kad noriu šviesiai rudos su garbanėlėm

Ir gal dar Im-bear turi balto trumpo kailiuko, tinkamo zuikučiui siūti
2. O dėl nosiuko tai nesuprantu.. reik akytes jau turėt prisiūtas, ar dar ne? Nes mano bus ne safe ir nelabai nutuokiu, kaip jas prisiūti. O jei be akyčių, tai kaip žinoti, kad tinkamą nosytės formą pasirinkau?
1. Parodysiu tai, ką turiu - dabar kaip tik pakeliau sąskaitas ir skaičiuoju - kokia bus kaina. Greit įdesiu
2. Nosytė išsiuvinėjama dar neįstačius akių - tiesiog pas mane safe akys - ir juos turėjau įdėti dar prieš kemšant galvą. Be akyčių puikiai matysis, kokia forma labiau tinka prie snukučio - tiesiog pridedi popieriuką ir žiūrai
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 03, 15:01)

Greit bus IV-to etapo pratęsimas - tai kad turėsi kuo užsiimti gimdykloje
QUOTE(Žiurbutis @ 2008 11 03, 15:01)
AAAAAAAA!!!!

Aš gi dar nė nepradėjau meškio kimšti, o jau ketvirtas etapas prasidėjo...
Beje, man irgi tas pats klausimas kilo kaip Coccinelai: pas mane dar nėra akyčių (jos bus stiklinės), tai kaip be jų siūti meškio nosiuką?
Viską suspėsi, nes šis etapas bus ilgas - visą savaitė

V tas etapas bus paskelbtas tik kitą savaite - nes gi akyčių kai kam reikia sulaukti
Papildyta:
QUOTE(net_nzn @ 2008 11 03, 15:10)
Merginos, Žiurbuti, Coccinela i panika nepuolam, stiklines akeles itariu siusim 4 etapo antroje dalyje

4 etapo pradziai meskiukai turi tureti tiku safe akeles, nes antraip galva neprisikims. Taigi ketvirtas etapas prasideda nuo nosytes, o jau toliau bus matyt ka Im-bear pasakys, kantrybes
Viską gerai paaiškinai, net_nzn