Sveikos, meskiniautojos
QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 18, 00:06)
iš tikrųjų didelis dėkui tau už tokį rūpestėlį, nes nujaučiu kiek reikia praleisti laiko su mūsų grand-projektu

, ir kažkodėl manau, kad antro tokio nebebus , o visgi gal

, dabar lauksim gražios atmazgos ir gražių meškių
Na aš tai labai norėčiau pratęsimo - svarbiausia, kad būtų norinčių
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 18, 01:10)
Im-bear, kaip gi galima pasidaryti iškarpas tokio meškiuko, kokio nori? Aš tai neįsivaizduoju... O dar nieko nepasakojai apie pirštukų darymą. Na, šiam mūsų konkursiniam tai nedarysim, bet įdomu būtų išmokti. Nors bendrai tavo nuorodose yra lygtai nyga apie meškių darymą, tai ten turėtų būti turbūt, dar nespėjau visko peržiūrėti.
Manau, po konkurso galima bus temą tęsti ir visoms bendrai (kas norės ir dar turės įkvėpimo) mokytis ir tobulėti toliau, a?
Kaip tik ir planavau, kad pabaigus šį projektą tęsime toliau ir jau tada kalbėsime ir apie savo iškarpų darymą ir apie pirščiukų siuvinėjimą ir dar daug-daug apie ką )))
Būtinai tęsime - dar ir meškiukinius meetus darysime
QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 18, 02:06)
jaučiu mums rimtai negerai , Im-bear paskleidė virusą
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 11 18, 09:31)
Dekui , tikriausiai isgelbetu. Mums darbe reikia projekta pabaigti iki menesio pabaigos, dirbam virsvalandzius
Na tai dabar turėsi pagauti įkvepimą
QUOTE(Zemugne @ 2008 11 18, 10:06)
O kai baigsim balsavimus, tai gal kada po Kalėdų (įtariu, kad viskas baigsis jau prieš pat šventes) darom susimeškinimą?

būtinai
QUOTE(Zydryne @ 2008 11 18, 12:50)
O ten tavo rankdarbiai? tikra auksarankė
Tikiuos nieko tokio, kad įkėliau kelias nuotraukas
Mano-mano rankdarbiai - visko po truputį

Ir nors ne visai į temą - bet visvien malonu
QUOTE(saulyte2 @ 2008 11 18, 13:13)
Gaunu

ot tundra esu, tai nuotraukas siusti tau i emaila.dar o leteneles irgi issiuvineti ar nereikia
Leteneles issiuvinesime, kai pratesima darysim )))