Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Frederica 4u.gif uzjauciu,kaip reikia mums rankas saugoti.
Mes palauksim taves drinks_cheers.gif
Im-bear baik su tais meskiukais doh.gif nes galiu orientacija pakeist lotuliukas.gif
Tas pirmas bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
frederica imk 4u.gif , sveik kuo geričiau , ir spėsi pasivyti tikrai spėsi mirksiukas.gif

Im-bear rimtai galima pakeisti orentaciją , negaliu kaip gražu, norisi monitorių apkabint doh.gif
Atsakyti
frederica, lepink dabar pirštukus. O kai pasveiksi tai ir mus aplenksi mirksiukas.gif
Im-bear, bet tie meškučiai ir pandos, tai tikrai gyvi. Jų akytės tokios tikros bigsmile.gif Pirmi du meškučiai tokie liūdni, bet trečiasis tai linksmuolis wub.gif
Atsakyti
Frederica console.gif kad greičiau užgytų 4u.gif
Atsakyti
vajej... rankytes labai jau brangus reikalas, o kai dar ligotos tai ir liudesys apima - na mergyt sveik greiciau ir tavo lialiams ir mums ir meskiams esi tikrai la..bai reikalinga mirksiukas.gif cia tau dar neribotas kiekis balioneliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ...

o nuotaikos pakelimui galiu papasakoti tikra gyvenimiska anekdota:
visus namu keturis kampus viena pati laikau ir auginu savo mazuliuka - taip MB vadinu. tai va - syki apsirgau,pakilo temp. is lovos ciut islipt bepagalejau, bet prisiruosiau i virtuve nuveit ir niam niam sriubytes issivirti, juk sergant ir vaistus geriant valgyt butina. Stoviu asei prie tos vyrykles pasiremus, verdu sriubyte (zinoma didesni kieki, net tik vienai lekstei), tuo met virtuvej pasirodo MB ir sako: "nevark tu sitaip, eik i lova gult - gydykis, as ir mieste galiu pavalgyti" biggrin.gif
Atsakyti
frederica, sveik kuo greičiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Im-bear kokių grožių čia pridėjai wub.gif Bet žiūriu visi meškučiai snukučius iš kitos medžiagos turi, o mūsiškis? unsure.gif

net_nzn doh.gif man tai čia juodas jumoras gaunasi smile.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIRA: 30 spalio 2008 - 09:00
vajetau merginos kiek grėažių meškių o pandą tai įsimylėjau wub.gif

Frederica, užjaučiu.... greičiau sveik, naudok tepaliukus kad tik padėtų...

user posted image

aš savo meškiuko dalis jau susiuvau ir kaip patiko šiandien eisiu antra siūti..... 4u.gif

user posted image
Atsakyti
net nzn, ale tokia pazistama situacija lotuliukas.gif
Atsakyti
ievuschka, vasarėja,jurginelis, Im-bear,rulle, Naktibalda,milka@,Žiurbutis, net- nzn,AIRA, gugile- dėkui visoms 4u.gif - laikausi 4u.gif
net-nzn,- ne Tau vienai taip būna lotuliukas.gif žinai ir aš visa pasiligojus slankioju po namus, vyras sako sūnėnas su seserim atvažiuoja, o aš,- taigi sergu...o jis,- nieko, gal neapkrėsi lotuliukas.gif
Im- bear, meškiukais sergu jau senai ir ne tik aš, mažoji ir labai myli

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 30 spalio 2008 - 10:01
nugis gražu federica simpaulka tas meškutis rūžavas dar.....
Atsakyti
labai graži foto, kur tavo gražuolė mergytė su meškiais pintoj dėžėj sėdi... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2008 10 30, 10:00)
Im-bear kokių grožių čia pridėjai wub.gif Bet žiūriu visi meškučiai snukučius iš kitos medžiagos turi, o mūsiškis? unsure.gif

Aha, man irgi klausimas vis iškyla, o tai kaip mūsiškio meškiuko snukutis dabar nesiskirs? Bet lyg esu mačiusi kaip kurių meškiukų snukučiai tokie patys, bet gal apkirpti ar kažkaip kitaip ten padaryta, kad jie skiriasi vis tiek?
Man tai vis noras jau kyla pačiai kokią iškarpą sukurti, bet kaip tu, Im-bear, sukūrei iškarpą, kad visos detalės ten atitinka viena kitą ir pan? Gal mokeisi kokios architektūros? lotuliukas.gif

Jau tos pandos grožis, tai neišpasakytas doh.gif Ir kaip ten padaryta - akytės užsimerkia, burnytė atsidaro blink.gif Ar čia rankomis siūta? Gal "fabrična"? Ir kiti meškučiai nuostabūs... Na, neilgai laukus ir mes pradėsime tokius kurti mirksiukas.gif

Frederica, oi kaip gaila tavęs... blink.gif Atsimenu, skaitinėdavau tavo žinutes airiškų nėrinių temelėje, tai vis pagalvodavau, kad nuostabias rankas turi, o dabar jos serga... verysad.gif Man tai per visą nėštumą labai tirpsta rankos, irgi negaliu normaliai darbuotis, vis reikia nuleidus palaikyti, bet nors neskauda, o tau dar ir skauda... Na, iki Kalėdų tai tikrai užgis ir spėsi dar meškuliuką sukurti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O aš meškiukais, kaip nekeista, niekada nesirgau, man net iš principo kažkaip jie nepatikdavo, nes patinka visiems. Va tik kokį esu nunėrusi, bet tai buvo aistra ne meškiukams o mažutėliams nertiems žaislikams, kuriais sergu ir dabar.

user posted image

Bet Frederikos meškiukas žymiai fainesnis, ir nuotraukos gražesnės, ot moka žmonės fotografuoti... thumbup.gif

Bet viskas per Im-bear, kažkaip sugebėjo labai greitai ir mane užkrėsti tai meškuliukais 4u.gif
Beje, Im-bear, o norėjau paklausti, o tai kiek ta meškiukinė mochera maždaug kainuoja, kad sakai brangi labai. Aš tame tavo nurodytame puslapyje žiūrinėjau, nelabai supratau ten nei kiekių, nei kokybės, bet lyg labai brangi ir nebuvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 30 spalio 2008 - 11:16