QUOTE(AIRA @ 2008 10 30, 10:00)
Im-bear kokių grožių čia pridėjai

Bet žiūriu visi meškučiai snukučius iš kitos medžiagos turi, o mūsiškis?
Aha, man irgi klausimas vis iškyla, o tai kaip mūsiškio meškiuko snukutis dabar nesiskirs? Bet lyg esu mačiusi kaip kurių meškiukų snukučiai tokie patys, bet gal apkirpti ar kažkaip kitaip ten padaryta, kad jie skiriasi vis tiek?
Man tai vis noras jau kyla pačiai kokią iškarpą sukurti, bet kaip tu,
Im-bear, sukūrei iškarpą, kad visos detalės ten atitinka viena kitą ir pan? Gal mokeisi kokios architektūros?
Jau tos pandos grožis, tai neišpasakytas

Ir kaip ten padaryta - akytės užsimerkia, burnytė atsidaro

Ar čia rankomis siūta? Gal "fabrična"? Ir kiti meškučiai nuostabūs... Na, neilgai laukus ir mes pradėsime tokius kurti
Frederica, oi kaip gaila tavęs...

Atsimenu, skaitinėdavau tavo žinutes airiškų nėrinių temelėje, tai vis pagalvodavau, kad nuostabias rankas turi, o dabar jos serga...

Man tai per visą nėštumą labai tirpsta rankos, irgi negaliu normaliai darbuotis, vis reikia nuleidus palaikyti, bet nors neskauda, o tau dar ir skauda... Na, iki Kalėdų tai tikrai užgis ir spėsi dar meškuliuką sukurti.
O aš meškiukais, kaip nekeista, niekada nesirgau, man net iš principo kažkaip jie nepatikdavo, nes patinka visiems. Va tik kokį esu nunėrusi, bet tai buvo aistra ne meškiukams o mažutėliams nertiems žaislikams, kuriais sergu ir dabar.
Bet
Frederikos meškiukas žymiai fainesnis, ir nuotraukos gražesnės, ot moka žmonės fotografuoti...
Bet viskas per
Im-bear, kažkaip sugebėjo labai greitai ir mane užkrėsti tai meškuliukais
Beje,
Im-bear, o norėjau paklausti, o tai kiek ta meškiukinė mochera maždaug kainuoja, kad sakai brangi labai. Aš tame tavo nurodytame puslapyje žiūrinėjau, nelabai supratau ten nei kiekių, nei kokybės, bet lyg labai brangi ir nebuvo