QUOTE(Lera @ 2009 03 02, 19:34)
būna tokiu poodiniu išvaržu , bet jei nieko nekėlei tai gal tik šiaip raumenys taip suaugo ar pan. jei neramu reikėtu pas medikus apsilankyt .
rytoj eisiu prasitesti nedarbinguma, tai ziuresiu ka sakys seimos gyd. jauciu kad tikrai turiu isvarza

, nors lyg nieko ir nekeliau... vaikai jau zino, kad mamai pilveli skauda, tai dvimetis mazasis pats ir i vonia ilipa, tik paskui kol isvilioju kad isliptu
QUOTE(Chloe @ 2009 03 03, 21:02)
Sakė prieš operaciją reikia daryti tyrimus - endoskopiją, pažiūrėti ar nėra problemų skrandžio srityje, nes jei ką ras, geriau prieš operaciją pasigydyti.
tik daug kas rašė, kad jums ligoninėje visus tyrimus darė, o man net nepasiūlė.
Cia matyt pas visus sava tvarka. Man kaiptik sake atvaziuoti i ligonine nevalgius, negerus, pasidarysim ta skrandzio tyrima, dar kraujo ir kita diena operacija... Dar paklausiau ar negaliu pries tai pati privaciai ta skrandi issitirti (nes turiu problema, negaliu buti ilgai nieko nevalgius, iskart uzeina migrenos priepolis...

), nes pabijojau kad ilgai gali trukti visa paguldymo ceremonija.... Bet gyd. nuramino, kad viska padarys ryte... Taigi taip ir buvo: nors operacija buvau nukelus net porai menesiu (maniau neatsimins jau mano baimiu del migrenos), vistiek tik pamacius mane sesutem pasake kad cia reik viska skubiai, ir l. operatyviai mane istyre.
O echoskopo niekas daugiau nedare. Siaip jis buvo pries 1.5 metu kitur darytas ir nustatyta diagnoze, tai pakako tos nuotraukos su aprasymu. Man pries operacija ir kirbejo mintis, kad gal reiktu patikrinti, o gal stebuklas....neliko akmenuku

, bet nesakiau. O po oper gavau maiseli dovanu su savo turtu. Nebuvo ju labai daug, bet visi tokie smulkus, astrus, tik vienas kokio 1 cm dydzio. Gyd sake kad tokie mazi-patys pavojingiausi.
QUOTE(Chloe @ 2009 03 03, 22:41)
Gerai būtų, jei gydytojas echoskopuotojas suklystų, bet dariausia pas gan žinomą Radvinauską, tai tikriausiai neišgalvotų jo
Manau kad jai jis suklystu, tai kiti pastebetu paziureje i nuotrauka.
QUOTE(zwezda0702 @ 2009 03 03, 23:23)
as po sawaites jauciausi puikiai,bet sedet visa diena manau ir sweikam nelengva
Papildyta:
man jau daktaras po operacijos pasake kad gali atsirast isvarza,sake stebet nes neaisku jam dar buvo,bet ligtais niekooo,ziuresim kaip toliau bus.
As visai puikiai pasijauciau po 10 dienu, bet ir po kokiu 5 neblogai.
Tik va vakar tai prisidirbau

. Vaziavau i darba, po to pajutau kad noriu valgyti ir uzsukau pakeliui i Delano. Pamaniau kad rasiu ka nors tinkamo... Ir nusprendziau pasilepinti balandeliu.. Kazkaip pamasciau kad troskintas kopustas, truputis maltos mesos dar su ryziais sumaisytos kaip ir nepakenks... Beveik visa ji sudorojau ir iskart taip apsunkau, o veliau visa pilva pradejo skaudeti ir taip iki vakaro jau issigandus buvau... Gerai kad siandien jau gerai
QUOTE(swelnute @ 2009 03 04, 13:56)
Buvau klinikose Vilniuje ir susitariau operacijos data. Man daktaras pasake, kad diena pries operacija atsigulti ir tyrimus kokiu reikia pasidarys patys.

Echoskopija dare jis pats pries kelias savaites, o ir siuntime yra nurodyta iki 15 mm, bet, tikiuos, kad apziures nuodugniau, nes galvoju uzsiminti del ivairiu nusiskundimu.
Jai uzsiminsi tai ir apziures, sekmes