Nepriziuriu saves tada,kai sergu ir labai blogai jauciuosi,kaip buvo viena karta vasara,kai gulejau lovoj paslika,net keltis nesugebejau. O siaip tai nebuna pas mane daugiau isimciu. Tos kurios nesitvarko,tai tegu ir nesitvarko,kitoms man atrodo nuo to tik geriau - mazesne konkurencija visame kame
Niekada man to tingumo neatsiranda,draugas net dziaugesi,jog labai savim rupinuosi,kadangi daugelis moteru tik pazinties pradzioj stengias pasirodyti ,,susitvarkiusios",o po to tik kaip papuola.
Nepriziuriu saves tada,kai sergu ir labai blogai jauciuosi,kaip buvo viena karta vasara,kai gulejau lovoj paslika,net keltis nesugebejau. O siaip tai nebuna pas mane daugiau isimciu. Tos kurios nesitvarko,tai tegu ir nesitvarko,kitoms man atrodo nuo to tik geriau - mazesne konkurencija visame kame
Maserati koki puse metuku po gimdymo , būtu įdomu išgirst tavo komentarus
aš irgi netingiu , tik kartais nelieka laiko , turi lėkt išsimaudyt pasitepi kremu ir užtenka , pilingus tik karta į mėn spėju padaryt
bet mano oda nepriekaištinga , tai didelios priežiūros nereikalauja
aš irgi netingiu , tik kartais nelieka laiko , turi lėkt išsimaudyt pasitepi kremu ir užtenka , pilingus tik karta į mėn spėju padaryt
QUOTE(Lera @ 2009 01 11, 00:51)
Maserati koki puse metuku po gimdymo , būtu įdomu išgirst tavo komentarus
bet mano oda nepriekaištinga , tai didelios priežiūros nereikalauja 
QUOTE(otta @ 2009 01 08, 17:38)
Man asmeniskai maloniau 120 buteliuku nei du bekvapiai ekologiski,kaip kas sliver siulo
o proceduros visokios tai kaip relaksacija, ir retai kada tingiu tuo uzsiimti.
Kvapui galima naudoti eterinius aliejus. Jie yra koncentruoti, stipriai kvepia, turi visiškai natūralų aromatą ir yra labai naudingi. Eteriniai aliejai gali būti veikliosios bet kurios natūralios kosmetikos dalys, nes yra visapusiškai veiksmingi. Apie kiekvieno savybes galite pasiskaityti čia:
http://ekologiskipro...liejai/c_6.html
arba čia:
http://www.naujojiba...eriniai-aliejai
Pigesni ir didesnis pasirinkimas yra Naujojoj Barmunėj, tik vienuose buteliukuose būna 5, o kituose 10 ml. Platesni aprašymai ekologiškų produktų svetainėj.
Procedūras išvardinau tokias, kad jos kaip tik sutaupytų laiką. Pavyzdžiui, plaukų aliejų trunka užtepti kelias minutes, o rezultatas puikus.
Beje, labai džiaugiuosi, kad kažkam mano idėjos patiko.
QUOTE(Maserati @ 2009 01 10, 19:34)
Niekada man to tingumo neatsiranda,draugas net dziaugesi,jog labai savim rupinuosi,kadangi daugelis moteru tik pazinties pradzioj stengias pasirodyti ,,susitvarkiusios",o po to tik kaip papuola.
Labai pritariu
Aš pažįstu tokia šeima kur moteris labai save prižiūri. Jau pats vyras keikiasi, kad kai ji įeina į vonia, be 3 valandų neišeina
Nes ji raito plaukus, dažosi. Nu bet geriau ji nesidažytu, nes pasidažo kaip kokia sena boba, juodu pieštuku taip apsiveda storai tas akis
Diena su vakariniu makiažu. Mat tai nėra baisiau kai diena su vakariniu makiažu, man tai didele beskonybė
Ir tuos plaukus suka. Nu žodžiu vyras keikiasi tai juodai, kad taip ji daro ir atrodo
Tai taip, kad ne visiems vyrams patinka kai jų žmonos taip dažosi ir kiekviena diena puošiasi kaip į balių
na mano manymu, prižiūrinčių save tikslas atrodyti tvarkingai, o ne ruoštis į "balių"
viskam turi būt ribos
būna tokių dienų manau visom kada iš lovos nesikeli ir jokių procedūrų neatlieki, bet visada geriau jaučiuosi susitvarkius, kitaip eini ir atrodo visi žiūri į tave
viskam turi būt ribos
Pritariu, kai esi susitvarkiusi, tikrai geriau jautiesi
Nesuprantu tu merginų kurios neprisižiūri, negaliu žiūrėt i riebaluotūs plaukus ar šiaip kai praeina kokia mergina ir prakaito kvapas toks trenkia, kad net baisu
Kaip galima taip savęs neprižiūrėt nesuprantu, čia savęs negerbimas
Jau geriau kai mergina ar moteris tas 3valandas vonioje praleidžia kiekviena dieną, nei viena kart i dvi savaites išsimaudo
Nesuprantu tu merginų kurios neprisižiūri, negaliu žiūrėt i riebaluotūs plaukus ar šiaip kai praeina kokia mergina ir prakaito kvapas toks trenkia, kad net baisu
Kaip galima taip savęs neprižiūrėt nesuprantu, čia savęs negerbimas
Jau geriau kai mergina ar moteris tas 3valandas vonioje praleidžia kiekviena dieną, nei viena kart i dvi savaites išsimaudo
QUOTE(sliver @ 2009 01 03, 13:26)
Norėčiau pasidalinti su jumis savo ir kai kurių kitų žmonių patirtimi dėl savęs priežiūros. Gal iš pirmo žvilgsnio jums tai pasirodys primityvu ir neišradinga, bet tikiuosi nenumosit ranka, paskaitysit daugiau ir suprasit esmę.
Taigi, ar jūs kartais nepagalvojat, kad namuose turite labai daug buteliukų, kuriuos dažnai išmetate nebaigtus, nes susigundot dar viena nedaug kuo besiskiriančia priemone? Ar jums tikrai jų reikia? Kai žmogus, vyras ar moteris, turi daug grožio priemonių, jis tarsi pats save įpareigoja kiekvieną dieną gyventi rutinoje, nors iš tiesų jam to nesinori ir nereikia. Sakau nereikia, nes labai lengvai galima skirti mažai pinigų ir gauti didelę kokybę. Galima nusipirkti nerafinuotą aliejų ir jį naudoti, plaukams, kūnui, veidui, rankoms, lūpoms, pėdoms ir kam tik norisi, vieną ir tą pačią, natūralią, kokybišką priemonę. Aromaterapija yra ne tik nuostabus dalykas savo kūno puoselėjimui - naudotis tokiomis priemonėmis yra nepaprastai malonu.
Dabar mano kambarys kvepia greipfrutais, ne kokiu sintetiniu bjauriu dušo žele kvapu, o natūraliu greipfrutų eteriniu aliejumi, kuris dabar stiprina mano plaukus, aš galiu ne tik džiaugtis maloniu kvapu ir atmosfera, bet ir užsiimti kuo noriu, pavyzdžiui, klaidžioti internete.
Tam man užtenka maždaug 3 min. per savaitę, kol aliejumi susitepu plaukus, kokių 2-3 šaukštų aliejaus ir kokių 5 lašų eterinio aliejaus. Žinau, kad mamos, auginančios vaikus, gali neturėti laiko nei atsikvėpti, bet jeigu turite galimybę skirti kelias minutes susimaišyti mišinį, paskui galite su tokia kauke veikti ką norite, o plaukai po to bus tokie, kokie su jokia pirktine kauke nebūna. Naudoti natūralias priemones yra sveika ir labai malonu, todėl visoms siūlau pasidomėti ekologišku gyvenimo būdu ir pamiršti 120 buteliukų savo vonioj. Galėsite skirti sau laiko ir pinigų tiek, kiek turite. Aš asmeniškai pinigų visai neturiu, laiko nelabai daug, todėl tikrai žinau, kaip galima išsiversti su minimaliomis priemonėmis. Niekada nejaučiu jokio tingulio, nereikia nei aukotis, nei laikytis disciplinos, nes vien mano priemonės vien savo kvapu prašosi naudojamos.
Kiekvienai rekomenduoju pasidomėti, pabandyti ir pačioms įsitikinti, ką reiškia naudotis aromaterapijos paslaptimis. Galite pasiskaityt ekologijos forume, internete arba rašyti man asmeninę žinutę.
Gražus žmogus yra toks, kuris gauna komplimentus ne todėl, kad gražiai dažosi, o todėl, kad gražiai atrodo. Sėkmės jums visoms ir linkiu išsivaduoti iš rutinos ir pradėti save lepinti.

Taigi, ar jūs kartais nepagalvojat, kad namuose turite labai daug buteliukų, kuriuos dažnai išmetate nebaigtus, nes susigundot dar viena nedaug kuo besiskiriančia priemone? Ar jums tikrai jų reikia? Kai žmogus, vyras ar moteris, turi daug grožio priemonių, jis tarsi pats save įpareigoja kiekvieną dieną gyventi rutinoje, nors iš tiesų jam to nesinori ir nereikia. Sakau nereikia, nes labai lengvai galima skirti mažai pinigų ir gauti didelę kokybę. Galima nusipirkti nerafinuotą aliejų ir jį naudoti, plaukams, kūnui, veidui, rankoms, lūpoms, pėdoms ir kam tik norisi, vieną ir tą pačią, natūralią, kokybišką priemonę. Aromaterapija yra ne tik nuostabus dalykas savo kūno puoselėjimui - naudotis tokiomis priemonėmis yra nepaprastai malonu.
šiam postui labai pritariu
pati po truputį atsikratinėju kremų, kurie man galutinai išsausinti odą baigė
Tik gaila, man provincijoj gyvenančiai, sudėtinga gauti nerafinuoto kokosų aliejaus, teks užsisakyt ko gero iš "kvapų namų" jei tik siunčia prekytes jie į kitus miestus
agha, man irgi nustojus naudot sintetines nesąmonęs, susitvarkė oda.
Buna ir man ...
QUOTE(Donatute @ 2009 01 14, 22:49)
Aš pažįstu tokia šeima kur moteris labai save prižiūri. Jau pats vyras keikiasi, kad kai ji įeina į vonia, be 3 valandų neišeina
Nes ji raito plaukus, dažosi. Nu bet geriau ji nesidažytu, nes pasidažo kaip kokia sena boba, juodu pieštuku taip apsiveda storai tas akis
Diena su vakariniu makiažu. Mat tai nėra baisiau kai diena su vakariniu makiažu, man tai didele beskonybė
Ir tuos plaukus suka. Nu žodžiu vyras keikiasi tai juodai, kad taip ji daro ir atrodo
Tai taip, kad ne visiems vyrams patinka kai jų žmonos taip dažosi ir kiekviena diena puošiasi kaip į balių 
Bet juk savęs prižiūrėjimas tai nėra vien makiažas. Manau mes kalbam apie būtiniausius dalykus- nagų, plaukų, odos priežiūrą ir pan. Iš tikrųjų, kaip jau sakė kažkas, nieko nėra baisiau kai moteris vaikšto riebaluotais plaukais...