Įkraunama...
Įkraunama...

Tingiu prižiūrėti save

QUOTE(Darijana:) @ 2010 04 15, 01:08)

O koks čia darbas,kad negalima makiažo ir manikiūro  doh.gif

O kas čia stebina? biggrin.gif nemanau, kad mažai tokių darbų
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 17, 11:17)
O kas čia stebina?  biggrin.gif  nemanau, kad mažai tokių darbų
mane irgi stebina,nes as nemanau kad daug ax.gif gal pavardinkite..
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 04 17, 12:55)
mane irgi stebina,nes as nemanau kad daug ax.gif gal pavardinkite..

Lietuvoje nežinau, bet užsienyje daug kur į sutartis įeina toks punktas. Pvz darželio, mokyklų darbuotojos, valgyklų, kavinių, barų virėjos, kai kurie darbai medicinos srityje ir pan.
Atsakyti
Man tas pats buvo. Po gimdymo beveik 2,5 metu man buvo dzin kaip atrodau ir nei daziausi, nei dar kazkaip grazinausi. Net nauju drabuziu nepirkau. O si pavasari kazkas uzejo ir labai staiga, regis be jokio reikalo uzsimaniau pasigrazinti: atnaujinau garderoba ir ketinu kosmetikos nusipirkti. Vat net nezinau kas galvon toptelejo, tiesiog uzsimaniau lotuliukas.gif

Reikia laiko tiesiog 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 04 19, 06:07)
Man tas pats buvo. Po gimdymo beveik 2,5 metu man buvo dzin kaip atrodau ir nei daziausi, nei dar kazkaip grazinausi. Net nauju drabuziu nepirkau. O si pavasari kazkas uzejo ir labai staiga, regis be jokio reikalo uzsimaniau pasigrazinti: atnaujinau garderoba ir ketinu kosmetikos nusipirkti. Vat net nezinau kas galvon toptelejo, tiesiog uzsimaniau  lotuliukas.gif

Reikia laiko tiesiog  4u.gif

Šaunuolė drinks_cheers.gif
O man kartais gal net dažnai užeina kad tingiu net pasidažyti doh.gif Nors nagai ir kojytės visad sutvarkytos, bet... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 10 06, 18:20)
o kiek jus laiko, kasdien, skiriate savo isvaizdai,skaiciuojant kartu su dusu? nail.gif

Kazkaip kuo daugiau metu, tuo maziau demesio skiriu visokiems siki-miki ax.gif Kartais prisiverciu plauku ar veido kauke uzsideti (i metus pora kartu) ar vonioje paguleti (bet pradedu nuobodziauti guledama). O kasdienai man pakanka apie 30 -40 min -dusas, depiliacija, pasidazymas, plauku issidziovinimas.
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2010 06 05, 19:09)
Kazkaip kuo daugiau metu, tuo maziau demesio skiriu visokiems siki-miki  ax.gif Kartais prisiverciu plauku ar veido kauke uzsideti (i metus pora kartu) ar vonioje paguleti (bet pradedu nuobodziauti guledama). O kasdienai man pakanka apie 30 -40 min -dusas, depiliacija, pasidazymas, plauku issidziovinimas.

greita jus smile.gif
Atsakyti
aš žiemą tingiu ax.gif ir kojų plaukus paauginu, ir pedikiūrą rečiau darau, kojų nagų išvis nelakuoju ax.gif
o vasarą atsigaunu bigsmile.gif viską darau, pediūkiūras su lakavimu, kojų plaukų nebeatsiauginu, ir rankų nagus dažniau lakuoju nei žiemą ax.gif
kuo mažiau rūbų ant kūno, tuo noris būt labiau pasitempiusiai, tvarkingai biggrin.gif kad sugalvojus pasidegint, pasimaudyt, nereiktų dar procedūrų praeit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 10 06, 20:20)
o kiek jus laiko, kasdien, skiriate savo isvaizdai,skaiciuojant kartu su dusu? nail.gif

Higiena - 5 min ryte, 10 min vakare, 5 min dieną (jei diena karšta)
makiažas - iki 10 min
šūkuosena - iki 5 min
anticeliulitinės procedūros - iki 20 min
veido masažas - iki 10 min
kūno procedūros - iki 30 min
kojos, rankos, nagai - iki 15 min bendrai
sportas - 1-2 val
viską darau kasdien

Taigi, iki 4 val tik grožio procedūroms + 2 - 3 val per dieną informacijos apie grožį paieškai
Kartą - du per savaitę būna daugiau procedūrų (pylingai, kaukės ir tt), laikas ilgėja unsure.gif
Susimąsčiau, daugokai išeina, kai grįšiu į darbą, tiek nebegalėsiu sau leist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 04 15, 11:05)
tikrai gali, mano plaukai irgi nesivelia visiškai, pašukuoju kartą į savaitę "nes reikia", kartais pamirštu ir išvis be šukų gyvenu. Ir kirpimas paprastas, tiesiog vidutinio ilgio (iki liemenuko sagtelės, gal biški ilgesni), tiesūs plaukai. Išsiplaunu galvą ir krenta visi lygiai žemyn, jei šukuoju vienodai krenta, niekas nesikeičia  lotuliukas.gif

Kad man taip,as per diena n kartu sukuojuosi,plaukuciai ilgi ir veliasi doh.gif Man kolkas sunkiausiai sekasi su sportu,bet jau eisiu i sale nors karta per savaite blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Darijana:) @ 2010 04 15, 00:08)
Vistiek nesuprantu kaip gali plaukai nesusivelt per pusę metų  blink.gif  nebent vyriškas kirpimas  g.gif

gali, kai turejau ilgus (zemiau peciu) irgi nesukavau niekad tiesiog iskarpymas toks, kad net nereikia sukuot. nebent pirstais perbrauki, papureni ir gerai!
o db turiu trumpus plaukus - sukavimas tik toks kad po plovimo parieciu. ar istiesinu plauku galiukus.
o kai neplaunu - tai niekad nesukuoju. mano plaukai lb ploni ir tiesus.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 06 06, 14:46)
mano plaukai lb ploni ir tiesus.

Mano plaukai taip pat labai ploni itr tiesūs, visiški nereikia šukavimo drinks_cheers.gif
Atsakyti