Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(F_A @ 2008 11 01, 14:52)
Tariasi "pariur", bet kaip vakar pamaciau, Kristes konsultantes nei Guerlain padoriai istart nemoka. Ant veido odos siu pudru deja dar nemeginau, spejau tik ant rankos vakar prabegom pasimozot. Aqua patiko kaip tepas - labai smagiai, o Extreme, panasu, reik labai greit tepti ir islyginti, nes ji gerias ir dziuna mygom ant mano odos g.gif kaip kitoms?

Man Kristianos konsultante kelis kartus pakartojo, kad reikia greitai tepti, nes greitai dziuna, bet kazkaip nepastebejau to, viskas normliai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikeo: 02 lapkričio 2008 - 15:09
QUOTE(nikeo @ 2008 11 02, 15:08)
Man Kristianos konsultante kelis kartus pakartojo, kad reikia greitai tepti, nes greitai dziuna, bet kazkaip nepastebejau to, viskas normliai. smile.gif

ir kaip reik tepti pagal konsultante? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 02, 16:17)
ir kaip reik tepti pagal konsultante?  bigsmile.gif

turbut kaip visada, tik greitai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 11 02, 16:26)
turbut kaip visada, tik greitai g.gif

drinks_cheers.gif

As, kai ryte pastoviai veluoju i darba, tai ar taip ar taip viska greitai darau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2008 11 02, 13:37)
Gal kuri esat naudojus ir Chanel Mat Lumiere, ir Guerlain Parure Extreme?
Norėčiau palyginimo 4u.gif
Neapsisprendžiu doh.gif

As parure neturiu, bet kiek susidariau nuomone, tai ji lengvesne, nes mano bandyta Mat lumiere fluid, kaip tikra pudra, tirstoka, maskuoja, mano manymu, labai gerai, ir matiskuma is visu turetu, islaiko labai gerai. Visiskai neblizga veidas. Cia reiketu rinktis, ne pagal tai, kuri geresne apskritai, o kokios pudros funkcijos yra prioritetines, manau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zukauskaite: 02 lapkričio 2008 - 15:44
Siandiena pirkau Gosh kremine pudryte. Visai nebloga, dengiasi gerai, ir maskuoja ir drekina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugelis)
Siandiena pirkau Gosh kremine pudryte. Visai nebloga, dengiasi gerai, ir maskuoja ir drekina  biggrin.gif

Kurią iš jų? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 03 lapkričio 2008 - 08:03
QUOTE(Elegant @ 2008 11 03, 09:02)
Kurią iš jų? rolleyes.gif

As pirkau Gosh Hello Youth! 24Golden numeriukas. Kol kas esu patenkinta, kaip bus toliau nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 11 01, 15:24)
Ar Kanebo čia tas Fluid Finish? Jei taip, tai nekantriausiai laukiu atsiliepimo apie jį  bigsmile.gif Ypač apie 204 (almond beige). Kaip laikosi, ar nesausina odos, ar maskuoja?  ax.gif Jau senai braižausi aplink kiekvieną Kanebo stendą, o ypač aplink šitą pudrytę  rolleyes.gif

galiu pasakyti tik tiek, kad misriaodems ji kazin ar tiktu, nes man ji pasirode labai drekinanti ir labai greitai islenda blizgesys doh.gif tekstura patinka, bet tik tiek. Man labiau patiko senesnese pakuotese del to, kad buvo suskirstyta pagal odods tipus - sausai ir misriai unsure.gif
Atsakyti
Neseniai isigijau lancome color ideal pudra.. esu labai patenkinta.. puikiai laikosi, graziai patengia veida.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 03, 14:08)
galiu pasakyti tik tiek, kad misriaodems ji kazin ar tiktu, nes man ji pasirode labai drekinanti ir labai greitai islenda blizgesys doh.gif tekstura patinka, bet tik tiek. Man labiau patiko senesnese pakuotese del to, kad buvo suskirstyta pagal odods tipus - sausai ir misriai unsure.gif

O ar maskuoja bent truputį? Man tai drėkinanti pats tas būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 11 03, 16:17)
O ar maskuoja bent truputį? Man tai drėkinanti pats tas būtų  ax.gif

nelabai, ji daugiau tokia permatoma
Atsakyti