Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Glamor @ 2008 11 14, 01:31)
nedauzyk taip stipriai savo galvos, kaip supratau jau turinys ir taip labai skystas ir trapus lotuliukas.gif

Tau gal kokia vaikystes trauma, kad taip dergies is kitu?
Atsakyti
QUOTE(Aurrike @ 2008 11 14, 17:09)
Tau gal kokia vaikystes trauma, kad taip dergies is kitu?

trauma aiskiai yra ne man, o tau, ir dar nepagydoma rolleyes.gif ir netersk daugiau cia eterio, ne pas save turguje rolleyes.gif
Atsakyti
Labai gerą įspūdį paliko "Guerlain Parure Extreme" kreminė pudra - nors pati lengva, ant veido beveik nesimato, tik toks lengvas švytėjimas, bet kartu ir pamaskuoja bigsmile.gif , pudros nedaug reikia veidui padengti ir šiaip oda gražesnė, skaistesnė atrodo thumbup.gif Laikosi irgi neblogai (tepu paprastai ant pagrindo), odos blizgesio nepastebėjau, nors kartais mano T zona i sublizga su kt. pudromis ax.gif

user posted image
Atsakyti
Ingeliuke, kaip supratau tu į geltonumą, papasakok, kokias pudras esi naudojus ir numeriukus 4u.gif nes man lb sunku pudrą nusipirkt, beveik visos jos beige doh.gif o beige man nelabai tinka ax.gif
Atsakyti
man Guerlain Extreme irgi dabar nr. first.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 11 14, 21:44)
man Guerlain Extreme irgi dabar nr.  first.gif

kurį nr. turi? ax.gif
man 02 per tamsus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2008 11 14, 15:31)
jai gali uztepk ant riesiuko ir viena ir kita.Tada gal lengviau bus apsisprest.Jai nelabai daug prasau. blush2.gif

Nepamačiau tavo prašymo, greitai įmetu su Shell, Clair dabar su savim neturiu, turiu išlėkti, šita manau ir tau turėtų tikti:
user posted image

QUOTE(Vitulka @ 2008 11 14, 21:39)
Ingeliuke, kaip supratau tu į geltonumą, papasakok, kokias pudras esi naudojus ir numeriukus  4u.gif nes man lb sunku pudrą nusipirkt, beveik visos jos beige doh.gif o beige man nelabai tinka ax.gif

Dabar išvažiuoju, vakare pabandysiu atrašyt smile.gif aha esu gelsva aš blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 14, 23:49)
kurį nr. turi? ax.gif

O aš ja pašviesinu su kompaktine arba su meteoritais...bet aišku galėtu būti šviesesnė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 14, 22:49)
kurį nr. turi? ax.gif

02, su drugeliais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingeliukė @ 2008 11 15, 09:20)
Dabar išvažiuoju, vakare pabandysiu atrašyt smile.gif aha esu gelsva aš  blush2.gif

lauksiu, nes aš ir geltona biggrin.gif

QUOTE(Oliukė @ 2008 11 15, 10:27)
O aš ja pašviesinu su kompaktine arba su meteoritais...bet aišku galėtu būti šviesesnė doh.gif

tai aš ir, kas belieka biggrin.gif
žinau, kad greja turėjo nr.01 ax.gif internete radau, kad 01 tinka toms, kurios MAC Studio fix'ą NC20 naudoja ax.gif

QUOTE(Glamor @ 2008 11 15, 10:52)
02, su drugeliais  thumbup.gif

mhm, visai kaip aš, tik prieš drugelius dar ir Mythic tepu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 15, 13:00)
tai aš ir, kas belieka biggrin.gif
žinau, kad greja turėjo nr.01  ax.gif internete radau, kad 01 tinka toms, kurios MAC Studio fix'ą NC20 naudoja  ax.gif

LT 01 neradau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 11 15, 12:02)
LT 01 neradau unsure.gif

kad 01 nera ir nordstrome schmoll.gif tik 13 - kazkoks i ruzavuma blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 15, 12:00)
mhm, visai kaip aš, tik prieš drugelius  dar ir Mythic tepu  biggrin.gif

man jau per daug butu biggrin.gif o kam dar mythic pries tai? pabalini veida?
Atsakyti