Įkraunama...
Įkraunama...

Apie laimę ir įspūdingos figūros tetą...

wub.gif Na tikrai, taip siltai ir nuostabiai parasyta, buvo labai malonu skaityti 4u.gif Tikrai graziai destote mintis, gal tikrai rasykite knyga mirksiukas.gif Man rodos jums tik atrodo, kad iseitu tik brosiurele, bet istikruju manau, kad iseitu visa knygele thumb_yello.gif
Stiprybes ir kantrybes jums, bei laimes jusu seimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz tokia grazia istorija buvo labai malonu ir linksma skaityti 4u.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Nerandu žodžiu,kaip gražu wub.gif 4u.gif
Sėkmės ir laimės jūsų šeimai.
Atsakyti
Super likau suzaveta tavo aprasymu thumbup.gif Sveikatytes jums ir aukit diduciai 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif anksčiau kažkada skaičiau-buvo skanu rolleyes.gif dabar vėl perskaičiau-dar skaniau cool.gif

p.s. mūsų stiliukas kiek panašus žiūrau mirksiukas.gif susiknisk ir mano parašytą,panašiai kažkaip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agno @ 2009 10 15, 22:09)
p.s. mūsų stiliukas kiek panašus žiūrau  mirksiukas.gif  susiknisk ir mano parašytą,panašiai kažkaip  rolleyes.gif

tai gal kuriam kokią paplaukusių rašytojų per brūkšnelį gimdytojų asociaciją? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2009 10 16, 09:25)
tai gal kuriam kokią paplaukusių rašytojų per brūkšnelį gimdytojų asociaciją? lotuliukas.gif

galim lotuliukas.gif

man viena moteriškė paskaičiusi mano istoriją pasiūlė rašyti straipsnius vienam portalui biggrin.gif tai sakyčiau visai perspektyvi ta mūsų asociacija būtų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agno: 16 spalio 2009 - 08:31
Svarbu, kad pelną gerą neštų biggrin.gif
Atsakyti
wub.gif thumbup.gif labai grazu ir jausminga
Atsakyti