Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarka vaiko kambaryje

pamaciau ismetytus dukros rubus (eilini karta) ir sakau:
-einu pasikarsiu ,-ir uzdariau jos kambario duris. sad.gif
Po kiek laiko ji ateina i virtuve mane pamato ir sako:
- mama, tu mane apgavai - nepasikorei..
- blink.gif blink.gif
as su ja nesusikalbu del tvarkos unsure.gif
Atsakyti
va del tvarkos nesuskalbu ir as sad.gif visa savaite verciau susitvarkyti, vakar su mano pagalba baigem va dabar sedi ir sako kaip smagu kai tvarka kambary, bet velnias, kiek ten visko buvo, pradedant rubais ismetytais, baigiant nesvariais indelias nuo jogurto po spinta, ir kramtomom gumom prilipdytom prie lovu , popieriukais nuo saldainiu visur prikaisiotais sad.gif jau buvau nepakentusi ir nupirkau tokia labai faina siuksiadeze- tigriuka, pastaciau jos kambary, sake kad dabar jau mes tik i ja siuksles- bet ir vel dainele be pabaigos.

O aukletoja sako kad Iveta pati tvarkingiausia ir visos grupes ir geriasiai viska sutvarko blink.gif
Atsakyti
Iva, net nesakyk...
maniske, tai pusiau su beda, tik zaislu pririkiuota eiliu eiles, eiliu eiles. blink.gif ji tiek zaidzia, po to reikia sutvarkyti, tai triuksmas, nes zaidimas tai dar nesibaiges! to be continued po vakarienes ar panasiai. Tuo klausimu ja suprantu, kai viskas tiek deliota, ranka nekyla viska isardyti huh.gif
bet musu sese vyresnioji eina sau . Anksciau darydavau revizijas po jos kambari- rasdavau prikista uzrugusiu triusiku, kojiniu, megztiniu ,susuktu i kamuolius...visokio bieso. dabar net nelendu ir nebesigadinu santykiu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuja: 08 kovo 2004 - 14:53
su zaislais tai dabar puse velnio, tiesiog nera ju, susinervinusi paemiau ir sugrudau i maisa ir isnesiau ir namu- viska ka radau ne vietoj, veliau dar ir dar, dabar turi gal viena zaisla minksta ir pora barbiu, bet vistiek sugeba apsikuist, as irgi stengiuosi per daug nesikisti, bat retkarciais va kaip dabar revizijas darau, atitraukiu baldus ir t.t. nezinau ka reikia padaryti , taigi sakau juk mergaite turetu buti tvarkingesne, ka daryti? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Tuja @ 2004 03 05, 06:10)
pamaciau ismetytus dukros rubus (eilini karta) ir sakau:
-einu pasikarsiu ,-ir uzdariau jos kambario duris. sad.gif
Po kiek laiko ji ateina i virtuve mane pamato ir sako:
- mama, tu mane apgavai - nepasikorei..
- blink.gif blink.gif
as su ja nesusikalbu del tvarkos unsure.gif

Juokeliai, odnako blink.gif .
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 03 05, 10:43)
Juokeliai, odnako blink.gif .

aha, pas su juodu humoru neblogai ph34r.gif tokiu kai pameto, nebeturiu ka atsakyt blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Iva @ 2004 03 05, 10:19)
, taigi sakau juk mergaite turetu buti tvarkingesne, ka daryti? blink.gif blink.gif blink.gif

aha, turetu laugh.gif
as kai nebeapsikenciu , pradedu rekt , kad zaislus visus sumesiu i krosni ohmy.gif tada ji puola juos gelbeti laugh.gif
labiausiai abydna del drabuziu- perki,skalbi ,lygini ,tvarkai, o ji grizusi is darzo issineria , surutuliuoja i guza ir dar paspiria po lova laugh.gif ju tai nedeginsiu laugh.gif
dabar ivedziu sokoladuku sistema, tai visai neblogai veikia.
tik va vyresniaja sokoladukais jau nebepapirksi g.gif
Atsakyti
"Tvarka vaiko kambaryje, ar taip buna?"
Geras klausimas tongue.gif g.gif -pas mus-nebūna rolleyes.gif

Papildyta @ [mergetime]1078488779[/mergetime]
Sugalvojau, kas link žaislų, atidėkim, su kuriais vaikai nebežaidžia į vieną krūvą, per kokį mytą sumeskim, vaikai išsidalins tongue.gif clap.gif
Atsakyti
Buna ta tvarka, jei sutvarkau as smile.gif
Kazkokiam rusiskam saite skaiciau, kad tokio amziaus vaikas nesugeba palaikyti pats tvarkos kambaryje ir kad pirmiausiai teveliams reiketu su tuo susitaikyti rolleyes.gif

Va radau http://www.beautytim...l/child/1002364
Atsakyti
Nu nežinau. Pas mane bernas beveik 6 metų. Kambary tvarka ideali biggrin.gif Aš net susirūpinu kartais, kad kokio perdėto pedantas neužsiauginčiau blink.gif O jei dar vakare klodamas savo lovą randa mano kokias kelnes besimėtančias, tai atneša ir numeta sakydamas: JOMS TEN NE VIETA blink.gif Visi kareivėliai tik krepšy, tankai dėžėj, o mašinytės spintelėj. Tarp kitko, nėra nei vienos sulaužytos. Nebent išklerusios jau nuo naudojimo. Aš vis juokiuos, kad reik žaislus pramėtyt, bet kad nėr ką mest, nei vieno sulūžusio. Tai va kaip būna. Dėl rūbų, tai nesusilanksto, bet visada nusirengia ir padeda ant vieno fotelio, kad ryte, patamsiai atsikėlęs, rastų. Sesė miega, tai neleidžiu šviesos degti. Už karšenes ir į daržą biggrin.gif Netgi sesės barškučiai išmetyti būna ant grindų, tai kai jau pamato, kad nebežaidžia, surenka į krepšį unsure.gif Aš tai rūpinuosi, kad gal ir nelabai gerai, kai taip g.gif Bet negi barsies, kad netvarkytų cool.gif Nors kartais ir aprėkiu - laukiu jau su batais, o tas kambary žaislus tvarko. Negali palikt huh.gif
Atsakyti
Maniskis bernas vyresnis- jam 9. Su kuo pats zaidzia- susitvarko be problemu, Bet va sesei gatavas neleist prie nieko prisiliest, mat paskui jam reiks tvarkyt, nor tik pro reta pas ji to prasau g.gif
Su rubais jau didesne problema- kisa i spinta ir tiek, o kita diena - mama negrazu, mama palygink... dry.gif
Atsakyti
Mes su mazyle turim toki smagu ritualiuka vakarais pries miega: visus zaisliukus ir knygutes sunest i tam skirtas lentynas. Taip pradejom daryt pries pora menesiu, kai jai buvo 1,2 m., jai patiko, tai ir priprato biggrin.gif Nezinau, kaip bus ateityje (sako, vaikai ta ankstyva tvarkinguma daznai isauga unsure.gif ), bet dabar musu mergina labai tvarkinga, ko nepasakysi apie tevelius rolleyes.gif Jeigu ka nors paima, nebutinai savo, visada atsimena is kur, ir pazaidusi padeda. Viena karta buvom sveciuose, ir ji nubego i virtuve. Netoli siuksliu kibiro pamate kazkoki popieriuka gulinti, tai paeme susirupinus ir imete i kibira biggrin.gif Tai kolkas mes labai dziaugiames jos tokiu uoliu tvarkingumu ir is jos patys mokomes biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti