Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarka vaiko kambaryje

Net sunku pasakyti kas geriau ar pedantiska ideali tvarka, ar visiskas chaosas.
Gal nei tas, nei tas rolleyes.gif Geriau viduriukas. smile.gif
Jei nera tvarkos, tai gal vaikui reiketu padeti susitvarkyti, galima konkreciai ivardijan ka reiktu sutvarkyti. Pvz surink sukarpytus popierius, tada sudek kaladeles ir pan.

Gosh aprasyta skatinimo sistema irgi idomu smile.gif O saviskei kaip supratau netaikei?
Atsakyti
QUOTE (Springlet @ 2004 03 07, 16:34)
Gosh aprasyta skatinimo sistema irgi idomu smile.gif O saviskei kaip supratau netaikei?

jeigu cia apie mano saviske, tai sasiuvinuko nevedziau dar kol kas.
buvau sugalvojusi tokia akcija-atrakcija: pasiskirstem visi po kazkoki plota uz kuri busim atsakingi. wink.gif mergina tiek isijaute, kad vos ne viska sau prisieme laugh.gif vieni kitus kontroliuojame, kad nebutu numesti drabuziai ir pan.
Po savaites renkame svaros prezidenta.
bet kazkaip trumpai ta akcija -atrakcija tesesi huh.gif
Atsakyti
Na va pirmi rezultatai, dvi dienos tvarka, vaikstau kaip cerberis koks ir ziuriu kur ir kas numesta, vakar 6 balai, siandien irgi, kazin kaip toliau eisis, bet uz tvarka pazadejau, viena diena tvarka- tada vakare 1 zaisliukas is balkono pareina, betvarke- du atimu wink.gif panasu kad sitas reikalas labiau domina, nes jau susiplanavo ka ir po ko pasiims is zaisliuku, o balai vienodai sviecia, gal veliau kitaip bus rolleyes.gif
Atsakyti
Springlet,pati as dar tokios metodikos netaikiau,kol kas neprisireike wink.gif
Iva,na va,nors kazkas vyksta jau,gal iskiepysi i krauja dukrai ta tvarka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Tuja @ 2004 03 07, 15:45)
Po savaites renkame svaros prezidenta.

Cia is visu seimos nariu?
Tas kuris tvarkingiausias?

Isradingos gi musu mamos smile.gif
Atsakyti
rolleyes.gif Na as tai visadastengiuosi nesikisti i vaiko kambario tvarka. Visada atejus savaitgaliui liepiu jam susitvarkyti savo kambari, jis suitvarko, nors man tai atrodo betvarke, bet zinau viena, kad jo kambarys jo tvirtove biggrin.gif Skaitau, kad tegul jis tvarkosi taip kaip moka (zinoma kai jis nemato as padarau ten svao tvarkele), ir ugdosi savarankiskai, nei pyktis del tokiu dalyku, juk mes ir nemgstam kaip pas mus kas nors ateina ir aiskina kaip mums tvarkytis namuose, kaip seimininkauti ir t.t g.gif Pagalvokim g.gif , juk tai tik jo kampas, kai jis apvercia musu kambari as jam liepiu tuoj pat sutvarkyti, nes as jo kambary nekuiciu, ir jis be jokiu priekaistu tai padaro, ir gerai padaro thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Visniukai, matai as panasiai galvojau iki dabar, nes kai beveik visa sav. tvarkeme viena jos kambari sad.gif ir eilini karta viskas pradedant nesvariom kelnaitem, saldainiu porieriukais, jogurto indeliais, kitos siukslem baigiant neseniai skalbtais ir lygintais rubais, tai jau atsiprasau, mano tolerancija baigesi visai- vsio, dabar karas, ir dar viena diena tvarka jos kambary clap.gif
Atsakyti
QUOTE (Springlet @ 2004 03 08, 14:56)
[Cia is visu seimos nariu?
Tas kuris tvarkingiausias?

rinkome is visu seimos nariu pliusu minusu principu wink.gif (cia kaip bare)
tas prezidentas visus kartus buvau as sad.gif jam didziausia garbe tipo, bet istikruju daugiausia darbu blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Iva @ 2004 03 08, 19:37)
Visniukai, matai as panasiai galvojau iki dabar, nes kai beveik visa sav. tvarkeme viena jos kambari sad.gif ir eilini karta viskas pradedant nesvariom kelnaitem, saldainiu porieriukais, jogurto indeliais, kitos siukslem baigiant neseniai skalbtais ir lygintais rubais, tai jau atsiprasau, mano tolerancija baigesi visai- vsio, dabar karas, ir dar viena diena tvarka jos kambary clap.gif

laugh.gif Matai as tokias siukslites surenku kiekviena diena, bet pacia tvarka leidziu daryti jam paciam, jis labai megsta kai jam paciam leidziama tvarkytis savo valdoje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Tuja @ 2004 03 05, 06:10)
pamaciau ismetytus dukros rubus (eilini karta) ir sakau:
-einu pasikarsiu ,-ir uzdariau jos kambario duris. sad.gif
Po kiek laiko ji ateina i virtuve mane pamato ir sako:
- mama, tu mane apgavai - nepasikorei..
- blink.gif blink.gif
as su ja nesusikalbu del tvarkos unsure.gif

Pas mus tvarka vaiko kambary patenka į neįmanomų dalykų kategoriją tongue.gif
Atsakyti
tempiu , tempiu, bet pasigirsiu rolleyes.gif mergina tvarkosi niekeno neprasoma, tiesiog pati taip nusprende ir dar man pareiske , kad jos kambarys tvarkingesnis nei musu miegamasis blink.gif
Atsakyti
Tuja, saunuole taviske biggrin.gif
O as savaip pritaikiau tavo patirti rolleyes.gif renku nagu nekramtymo karaliu laugh.gif kol kas veikia.
Atsakyti